Go Back   nV News Forums > Software Forums > Gaming Central > Crysis

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 11-15-07, 02:01 PM   #1
sillyeagle
sillyego
 
sillyeagle's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: USA
Posts: 5,394
Default WTH is this: please insert the original disc instead of a backup(1000)?

I was all excited to play this last night, so I install it, and upon launching the game I get this stupid message, and it will not let me play. What do I do? Obviously I have the original disk in the drive...
__________________
Intel Core i7 920 Nehalem Quad @ 4.0GHz
EVGA GTX 660 SLI @ 1046MHz
OCZ Platinum CL7 6GB
EVGA Intel X58
_____________
A man's dreams are an index to his greatness.
sillyeagle is offline   Reply With Quote
Old 11-15-07, 02:05 PM   #2
LurkerLito
Registered User
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 1,550
Default Re: WTH is this: please insert the original disc instead of a backup(1000)?

Maybe the disc is bad. Mine works fine, but the disc makes a good deal of noise as if it wasn't pressed all that well. No other disc I have makes the kind of noise that Crysis does.
__________________

Main PC: Asus P8Z77-V Deluxe ; Intel i7-3770k ; GSkill Ripjaws X Series 16GB DDR3 2133 (2x8GB) ; Seasonic X Series X-1050 PSU ; Corsair H100 ; EVGA GTX-670 ; Mushkin 240GB SSD system drive
Old PC: ABIT IP35 Pro ; Intel Core2 Quad Q6600 ; Patriot 6GB (3x2GB) DDR2 800 RAM ; EVGA GTX480 SC ; Antec P190 Case ; EnzoTech Ultra120 CPU Cooler
LurkerLito is offline   Reply With Quote
Old 11-15-07, 03:19 PM   #3
FastRedPonyCar
Resident Tire Destroyer
 
FastRedPonyCar's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Montgomery, AL
Posts: 3,012
Send a message via AIM to FastRedPonyCar
Default Re: WTH is this: please insert the original disc instead of a backup(1000)?

download the razor1911 crack

*LINK REMOVED* Sorry, no links to sites like this.

There's a guy I work with that had the same problem. Tried the disk on 2 different drives with no luck.
__________________
- Desktop -
4770k @ 4.45 ghz - ASUS Gryphon Mobo - 16 gigs Corsair Vengeance Pro 1866 RAM - XSPC Rasa 750 RS240 H2o Cooling - EVGA GTX 680 @1325mhz - 128 gig Crucial RealSSD C300 - 150 gig Velociraptor +2.75 Terrabytes of WD Sata 3.0 storage - 910 watt PC P&C PSU - Corsair Obsidian 650D case

- Server -
Core I7 D0 revision 920 @ 3.75 ghz - ASUS P6T Deluxe - 12 Gigs Mushkin DDR3 1600 - Corsair HX 620 PSU - Noctua NH-U9B cooler - Coolermaster WaveMaster Case

- Laptop -
MSI 16F2-012
- i7 2630QM - GTX570m @ 750Mhz - 8 gigs HyperX 1866 - 120 gig OCZ Vertex 3 SSD- 750 gig Scorpio Black - BluRay - 95% Gamut Screen - IC Diamond goop
FastRedPonyCar is offline   Reply With Quote
Old 11-15-07, 05:35 PM   #4
sillyeagle
sillyego
 
sillyeagle's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: USA
Posts: 5,394
Default Re: WTH is this: please insert the original disc instead of a backup(1000)?

Yeah my DVD-RW will not even read the disk, it just makes lots of banging noises, and my other DVD drive gives the error.

It that a torrent link? I don' seem to be able to open it in a browser.
__________________
Intel Core i7 920 Nehalem Quad @ 4.0GHz
EVGA GTX 660 SLI @ 1046MHz
OCZ Platinum CL7 6GB
EVGA Intel X58
_____________
A man's dreams are an index to his greatness.
sillyeagle is offline   Reply With Quote
Old 11-15-07, 06:58 PM   #5
K007
 
K007's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Australia, Sydney
Posts: 9,406
Default Re: WTH is this: please insert the original disc instead of a backup(1000)?

i dont think u can post links to that site on nvnews.
K007 is offline   Reply With Quote
Old 11-15-07, 07:56 PM   #6
Loreman
Shred Master
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 195
Default Re: WTH is this: please insert the original disc instead of a backup(1000)?

I had the exact same problem with my CE DVD. Just remove any virtual drives that you have going then exit Daemon Tools and you will be right to go.

My DVD rom also makes some weird clicking noises when I first put the DVD in as well.
__________________
Core 2 E6700
2 Gig Ram
Creative X-FI
2 x Leadtek 8800GTX SLI
Loreman is offline   Reply With Quote
Old 11-15-07, 08:05 PM   #7
qube
Bored sins birth
 
qube's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: GBG Sweden
Posts: 1,090
Default Re: WTH is this: please insert the original disc instead of a backup(1000)?

gamecopyworld is a good site if you play a lots of games and dont want to change dvds al the time
__________________
qube is offline   Reply With Quote
Old 11-15-07, 08:25 PM   #8
sillyeagle
sillyego
 
sillyeagle's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: USA
Posts: 5,394
Default Re: WTH is this: please insert the original disc instead of a backup(1000)?

I went and swapped the disc for a new one on my dinner break. Hopefully this disc will work. I'll try when I get home.
__________________
Intel Core i7 920 Nehalem Quad @ 4.0GHz
EVGA GTX 660 SLI @ 1046MHz
OCZ Platinum CL7 6GB
EVGA Intel X58
_____________
A man's dreams are an index to his greatness.
sillyeagle is offline   Reply With Quote

Old 11-15-07, 11:37 PM   #9
sillyeagle
sillyego
 
sillyeagle's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: USA
Posts: 5,394
Default Re: WTH is this: please insert the original disc instead of a backup(1000)?

I just tried with a new disc and I have the same problem. This is very lame.
__________________
Intel Core i7 920 Nehalem Quad @ 4.0GHz
EVGA GTX 660 SLI @ 1046MHz
OCZ Platinum CL7 6GB
EVGA Intel X58
_____________
A man's dreams are an index to his greatness.
sillyeagle is offline   Reply With Quote
Old 11-15-07, 11:41 PM   #10
nekrosoft13
I'm Geralt
 
Join Date: Oct 2005
Location: Chicagoland, once a year in Poland
Posts: 24,366
Default Re: WTH is this: please insert the original disc instead of a backup(1000)?

what drive you have?
__________________
Windows 8 the next big failure, right after Windows ME
nekrosoft13 is offline   Reply With Quote
Old 11-16-07, 12:03 AM   #11
sillyeagle
sillyego
 
sillyeagle's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: USA
Posts: 5,394
Default Re: WTH is this: please insert the original disc instead of a backup(1000)?

The one that won't read the disk is a generic lightscribe DVD burner, the one that reads the disk but claims its a copy is a Gigabyte DVD/CDRW combo drive.

That link that was posted above doesn't work, not in a browswer or in a torrent client. I found a crack on rapidshare and but the file is corrupt. If I manually search gamecopy world I can find a crack, but its requires some deamon tools, and when I clikc the link for deamon tools it just redirects and never downlaods the file. I don't know what to do.....
__________________
Intel Core i7 920 Nehalem Quad @ 4.0GHz
EVGA GTX 660 SLI @ 1046MHz
OCZ Platinum CL7 6GB
EVGA Intel X58
_____________
A man's dreams are an index to his greatness.
sillyeagle is offline   Reply With Quote
Old 11-16-07, 12:13 AM   #12
SLippe
R.I.P. Babe Thread
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 12,387
Default Re: WTH is this: please insert the original disc instead of a backup(1000)?

What OS are you using?

If you need Daemon Tools, just go to their site to download it.

As for the Image Tools software to keep from blacklisting D.T., I've never had to use it.
SLippe is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Divinity: Original Sin announced, top down RPG to 'address frustrations with Divine News Archived News Items 0 05-28-12 03:20 PM

All times are GMT -5. The time now is 04:54 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.