Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 11-18-07, 03:13 PM   #1
Gregoire.Favre
Registered User
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 126
Default 169.04 : is just fine here

Hello,

Sorry for the missrepport : I shouldn't try to use nvidia install when previous driver was installed with emerge on my gentoo. I use an ebuild and it works just perfectly now !!!

Thank you and sorry
Attached Files
File Type: txt xorg.conf.txt (15.5 KB, 102 views)

Last edited by Gregoire.Favre; 11-18-07 at 04:29 PM. Reason: Wrong repport
Gregoire.Favre is offline   Reply With Quote
Old 11-18-07, 03:17 PM   #2
zander
NVIDIA Corporation
 
zander's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 3,740
Default Re: 169.04 : Failed to initialize the NVIDIA graphics device!

Yes, please attach a complete nvidia-bug-report.log file.
zander is offline   Reply With Quote
Old 11-18-07, 03:23 PM   #3
Gregoire.Favre
Registered User
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 126
Default Re: 169.04 : Failed to initialize the NVIDIA graphics device!

I attach one compiled with gcc-4.3alpha, I could redo it with gcc-4.2.1 in case it changes anything :-)

Thank you very much for taking care of it !
Attached Files
File Type: log nvidia-bug-report.log (123.9 KB, 87 views)
Gregoire.Favre is offline   Reply With Quote
Old 11-18-07, 03:38 PM   #4
zander
NVIDIA Corporation
 
zander's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 3,740
Default Re: 169.04 : Failed to initialize the NVIDIA graphics device!

Unfortunately, the log file doesn't capture the failure shown above; please generate another nvidia-bug-report.log file right after reproducing the problem.
zander is offline   Reply With Quote
Old 11-18-07, 03:47 PM   #5
Gregoire.Favre
Registered User
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 126
Default Re: 169.04 : Failed to initialize the NVIDIA graphics device!

Oops, I didn't do a startx before the nvidia-bug-report, sorry, here a "good" one :-)
Attached Files
File Type: bz2 nvidia-bug-report.log.bz2 (26.8 KB, 95 views)
Gregoire.Favre is offline   Reply With Quote
Old 11-18-07, 04:05 PM   #6
zander
NVIDIA Corporation
 
zander's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 3,740
Default Re: 169.04 : Failed to initialize the NVIDIA graphics device!

It looks like the driver isn't installed correctly:
NVRM: loading NVIDIA UNIX x86_64 Kernel Module 100.14.23 Thu Oct 4 10:27:34 PDT 2007
NVRM: API mismatch: the client has the version 169.04, but
NVRM: this kernel module has the version 100.14.23. Please
NVRM: make sure that this kernel module and all NVIDIA driver
NVRM: components have the same version.

This should have been reported with a more meaningful error message, but wasn't due to a driver bug.
zander is offline   Reply With Quote
Old 11-18-07, 04:19 PM   #7
Gregoire.Favre
Registered User
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 126
Default Re: 169.04 : Failed to initialize the NVIDIA graphics device!

Oops, I am really sorry, I don't know how I missinstalled the driver ???
Gregoire.Favre is offline   Reply With Quote
Old 11-18-07, 04:30 PM   #8
Gregoire.Favre
Registered User
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 126
Default Re: 169.04 : Failed to initialize the NVIDIA graphics device!

Sorry, wrong modules gets installed, works just fine now !!!
Gregoire.Favre is offline   Reply With Quote

Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Regression with 295.33 and GeForce GT 240 maro NVIDIA Linux 16 06-29-12 06:47 PM
Thoughts from console owners on NVIDIA's GEFORCE GRID MikeC Console World 11 05-27-12 08:43 AM

All times are GMT -5. The time now is 09:48 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.