Go Back   nV News Forums > Software Forums > Gaming Central > Crysis

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 11-25-07, 10:19 AM   #1
CoSWill
Registered User
 
CoSWill's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 197
Default grenade launcher

I have been playing this game for over a week and I still haven't figured out how to use the grenade launcher attachment. I select it but when I hit mouse 2 it just goes to gunsight. I bought the game from EA as download so I don't have a manual. I am sure it's easy but I just haven't figured it out yet

It's kinda imbarrassing but I should get a quick answer in here lol.
CoSWill is offline   Reply With Quote
Old 11-25-07, 10:21 AM   #2
backfiggen
*synth solo*
 
backfiggen's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 126
Default Re: grenade launcher

Change the firemode to grenades first.
__________________
Intel C2D E8200 @ 3.2 Ghz | Zotac Geforce 275 GTX 896 MB | 4 GB G.Skill DDR2-1000 | Cooler Master Silent Pro 500W | Soundblaster Audigy

Steam | XBL/GfWL
backfiggen is offline   Reply With Quote
Old 11-25-07, 11:50 AM   #3
hokeyplyr48
hooah
 
hokeyplyr48's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Raleigh, North Carolina
Posts: 755
Send a message via AIM to hokeyplyr48
Default Re: grenade launcher

yah press x till the picture goes from bullets (single and auto) to the trajectory of a grenade (dotted line/path)
__________________
Main Rig:
CPU:Q6600 @ 3.5 w/ Ultra 120 extreme|| RAM: 4x2GB G. Skill || Motherboard: ABIT IP35 Pro || VideoCard: eVGA 260GTX & 7200GS for triple monitoring || Sound Card: Creative X-FI xtremegamer || Hard Drive: 2 x 150GB Raptor in RAID 0 (OS and Program Files) | 1 x 150GB Raptor (User Drive) | 1 x WD 2TB HD SATA II | 1 x 1TB Seagate | 1 x WD 500 GB HD SATA II | 1 x Seagate 400 GB HD SATA II | 1 x WD 160 GB HD IDE (slow, only for storage) || Monitor: Dell 30" 3007WFP LCD, Acer 22" widescreen, & Gateway 17" || Case: Antec 900 || PSU: 1 KW athenatech or force or something PSU || Keyboard: Logitech G15 || Mouse: Logitech MX 518 || OS: Windows 7 Build 7201 x64

Secondary Rig: FX-60, 7900GTX, 2 x 1BG OCZ Platinum, A8N32-SLI Deluxe, Antec 180, XP x32
hokeyplyr48 is offline   Reply With Quote
Old 11-25-07, 01:07 PM   #4
methimpikehoses
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: grenade launcher

Also comes in handy for switching to inscindiary ammo or single shot for sniping enjoyment.
  Reply With Quote
Old 11-25-07, 04:49 PM   #5
CoSWill
Registered User
 
CoSWill's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 197
Default Re: grenade launcher

Thanks all, but of course I'm at the part where I don't have grenades lol.....Alien mountain. I love the mini-gun, but it goes through rounds real fast. I plan on going through previous levels so I am sure i'll be having fun using the grenade launcher
CoSWill is offline   Reply With Quote
Old 11-25-07, 04:59 PM   #6
photophreak314
Registered User
 
Join Date: Nov 2003
Location: Victoria, Canada
Posts: 183
Default Re: grenade launcher

Quote:
Originally Posted by CoSWill
... I am sure i'll be having fun using the grenade launcher
You will for sure, although it makes the game quite a bit easier. Those 3-4 man KPA patrols go down easily with one shot if you get them bunched together. I guess that's why there is hardly any ammo for it.
__________________
Core 2 Duo E4400 | 2GB DDR2 | EVGA 8800GTS 640MB SSC (625/1464/2006) | 42" 1080P Sharp Aquos
photophreak314 is offline   Reply With Quote
Old 11-25-07, 08:23 PM   #7
hokeyplyr48
hooah
 
hokeyplyr48's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Raleigh, North Carolina
Posts: 755
Send a message via AIM to hokeyplyr48
Default Re: grenade launcher

Quote:
Originally Posted by methimpikehoses
Also comes in handy for switching to inscindiary ammo or single shot for sniping enjoyment.
wait where was the incinderary ammo? i never found any of that in the game. is it fun to use? (like people blow up?)
__________________
Main Rig:
CPU:Q6600 @ 3.5 w/ Ultra 120 extreme|| RAM: 4x2GB G. Skill || Motherboard: ABIT IP35 Pro || VideoCard: eVGA 260GTX & 7200GS for triple monitoring || Sound Card: Creative X-FI xtremegamer || Hard Drive: 2 x 150GB Raptor in RAID 0 (OS and Program Files) | 1 x 150GB Raptor (User Drive) | 1 x WD 2TB HD SATA II | 1 x 1TB Seagate | 1 x WD 500 GB HD SATA II | 1 x Seagate 400 GB HD SATA II | 1 x WD 160 GB HD IDE (slow, only for storage) || Monitor: Dell 30" 3007WFP LCD, Acer 22" widescreen, & Gateway 17" || Case: Antec 900 || PSU: 1 KW athenatech or force or something PSU || Keyboard: Logitech G15 || Mouse: Logitech MX 518 || OS: Windows 7 Build 7201 x64

Secondary Rig: FX-60, 7900GTX, 2 x 1BG OCZ Platinum, A8N32-SLI Deluxe, Antec 180, XP x32
hokeyplyr48 is offline   Reply With Quote
Old 11-25-07, 08:31 PM   #8
bacon12
Registered User
 
bacon12's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 3,532
Default Re: grenade launcher

Just kills faster, like two chest shots thru the vest instead of the 5 or 6 it would normally take.
bacon12 is offline   Reply With Quote

Old 11-25-07, 08:33 PM   #9
bacon12
Registered User
 
bacon12's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 3,532
Default Re: grenade launcher

Don't remember where but I found some before the alien cave. Just kills with 2 body shts instead of 5 or 6.
bacon12 is offline   Reply With Quote
Old 11-25-07, 09:19 PM   #10
CoSWill
Registered User
 
CoSWill's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 197
Default Re: grenade launcher

Quote:
Originally Posted by hokeyplyr48
wait where was the incinderary ammo? i never found any of that in the game. is it fun to use? (like people blow up?)
I found quite a bit of it in the camp just before you get to the mine. Seems like I ended up with 30 in the clip and 245 in reserve. It really helps against those guys wearing the Nano-suits. One of the those guys packs the mini-gun and once you get your hands on that they go down like Monica's shorts lol.
CoSWill is offline   Reply With Quote
Old 11-26-07, 07:25 AM   #11
bacon12
Registered User
 
bacon12's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 3,532
Default Re: grenade launcher

Crap sorry for the double post...
bacon12 is offline   Reply With Quote
Old 11-26-07, 03:25 PM   #12
SH64
MAXIMUM TECH
 
SH64's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Indiana
Posts: 12,202
Default Re: grenade launcher

The 'nade lanucher is fun , but still nothing beats the hand grenade
__________________


- "My name is RAM and my tank is full"

http://warhawk64nv.mybrute.com/ <-- pupils go thaarrr! Or,
http://silenthunter64.mybrute.com
SH64 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:40 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.