Go Back   nV News Forums > Software Forums > Gaming Central > Crysis

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 12-04-07, 11:32 AM   #1
3DBrad
Registered User
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 2,261
Default Anyone play Crysis DX10 mutliplayer yet?

I don't have Vista installed right now.

Has anyone played the DX10 multiplayer yet?
__________________
"What are politics? Another name for every man getting as much as he can out of the nation. " Charles H. Spurgeon
3DBrad is offline   Reply With Quote
Old 12-04-07, 12:03 PM   #2
Lfctony
Registered User
 
Lfctony's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Larnaca, Cyprus
Posts: 4,152
Default Re: Anyone play Crysis DX10 mutliplayer yet?

I don't think anyone is playing SP in DX10, let alone in MP...
__________________
Fafnir: Intel Core 2 Quad 6600@3.2Ghz|eVGA 780i SLI|PNY GTX480 |Kingston DDR667 4096MB|WD Black Caviar 500GB|Seagate SATA 250GB|Seagate SATA 200GB| Seagate SATA 160GB|OptiArc AD-7173S DVDRW|Nec 3351 DVDRW|Creative X-FI XM|LG Flatron W2261V|Logitech X-530|Thermaltake Armor|Amptac 850W SLI PSU|Logitech G9 Mouse|Xigmatek HDT S-1283 CPU Cooler|Windows 7/FW 257.21

PS2 - Wii - Xbox - Xbox360 - PSP - GC - PS3 Owner

Boycott Starforce...

Quis Custodiet Ipsos Custodes?
Lfctony is offline   Reply With Quote
Old 12-04-07, 12:27 PM   #3
3DBrad
Registered User
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 2,261
Default Re: Anyone play Crysis DX10 mutliplayer yet?

Then they should enable the physics in DX9.
__________________
"What are politics? Another name for every man getting as much as he can out of the nation. " Charles H. Spurgeon
3DBrad is offline   Reply With Quote
Old 12-04-07, 01:44 PM   #4
agentkay
Registered User
 
agentkay's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Europe
Posts: 3,866
Default Re: Anyone play Crysis DX10 mutliplayer yet?

I played a few "instant action" rounds in DX10 and it was fun with the physics but especially the day/night cycle. I didn't have much time to play "power struggle" because has a little learning curve but over the holidays I will have more time for it. I played with all settings on "high" (and 1080p) and it was a good balance of image quality and performance.
__________________

Intel I7-920 aircooled by Prolimatech Megahalems @ 3.8Ghz (200x19) | Gigabyte GA-X58-UD3R | OCZ Platinum 3x2GB DDR3-1600 RAM (7-7-7-24) @ 1600 | Gainward GTX 480 | WD Raptor 74GB + 150GB + Samsung 1TB | Soundblaster X-Fi Platinum | Corsair AX850 Gold | Coolermaster Stacker 830 silver | Logitech Z-5500 Digital 5.1 | Logitech G15 keyboard | Logitech G25 Racing Wheel | Sharp LC-46 XL1E (gaming and work)
F CliffyB.
agentkay is offline   Reply With Quote
Old 12-04-07, 05:50 PM   #5
bacon12
Registered User
 
bacon12's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 3,532
Default Re: Anyone play Crysis DX10 mutliplayer yet?

I get very weird sound issues that will run the MP in DX10. Maybe it's my cheap sound card.
bacon12 is offline   Reply With Quote
Old 12-04-07, 10:39 PM   #6
Amuro
Newtype Ace
 
Amuro's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Hong Kong
Posts: 3,206
Default Re: Anyone play Crysis DX10 mutliplayer yet?

The first and only time I tried to play online, I got error message saying PB doesn't allow 64bit, use the 32bit client, LMAO.
__________________
Lian Li Armorsuit PC-P80 Black | Intel Core i7-3960X @4.3Ghz | Asus Rampage IV Extreme | G.SKILL Ripjaws X 4 x 4GB @1866Mhz CL9 |eVGA GTX 690 Hydro Copper | Cruscial M4 512GB SATA III SSD | WD VelociRaptor 300GB | Samsung Spinpoint F1 HD103UJ 1TB | Pioneer BDR-205BK 12x Blu-ray Burner | Creative x-Fi Titanium Fatal1ty Sound Card | Corsair A1200 1200W PSU

Water cooled by Koolance ERM-3K3UC Cooling System
Amuro is offline   Reply With Quote
Old 12-04-07, 10:43 PM   #7
3DBrad
Registered User
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 2,261
Default Re: Anyone play Crysis DX10 mutliplayer yet?

Oh, that's right, there's currently "no support" for 64bit and Punkbuster, so you have to join a non-PB server. There's a big thread about it at one of the Crysis fan sites.
__________________
"What are politics? Another name for every man getting as much as he can out of the nation. " Charles H. Spurgeon
3DBrad is offline   Reply With Quote
Old 12-04-07, 10:55 PM   #8
Amuro
Newtype Ace
 
Amuro's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Hong Kong
Posts: 3,206
Default Re: Anyone play Crysis DX10 mutliplayer yet?

Another reason why PB sucks so hard. Anywyas, think it will work if I run the 32bit Crysis.exe?
__________________
Lian Li Armorsuit PC-P80 Black | Intel Core i7-3960X @4.3Ghz | Asus Rampage IV Extreme | G.SKILL Ripjaws X 4 x 4GB @1866Mhz CL9 |eVGA GTX 690 Hydro Copper | Cruscial M4 512GB SATA III SSD | WD VelociRaptor 300GB | Samsung Spinpoint F1 HD103UJ 1TB | Pioneer BDR-205BK 12x Blu-ray Burner | Creative x-Fi Titanium Fatal1ty Sound Card | Corsair A1200 1200W PSU

Water cooled by Koolance ERM-3K3UC Cooling System
Amuro is offline   Reply With Quote

Old 12-05-07, 09:46 PM   #9
asd
Registered User
 
asd's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 196
Default Re: Anyone play Crysis DX10 mutliplayer yet?

DX10 MP, let the LAGGY game begin!
asd is offline   Reply With Quote
Old 12-05-07, 09:51 PM   #10
Amuro
Newtype Ace
 
Amuro's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Hong Kong
Posts: 3,206
Default Re: Anyone play Crysis DX10 mutliplayer yet?

Quote:
Originally Posted by slaWter
It should. Doesn't it say something like that in the error message?
Yeah, it said use the 32bit client, not sure it meant the PB client or the game. Anyways, can you rank up playing on NON-PB enabled servers?

Also, I think Crysis MP isn't very popular as I see lots of empty servers in my region. No one is playing.
__________________
Lian Li Armorsuit PC-P80 Black | Intel Core i7-3960X @4.3Ghz | Asus Rampage IV Extreme | G.SKILL Ripjaws X 4 x 4GB @1866Mhz CL9 |eVGA GTX 690 Hydro Copper | Cruscial M4 512GB SATA III SSD | WD VelociRaptor 300GB | Samsung Spinpoint F1 HD103UJ 1TB | Pioneer BDR-205BK 12x Blu-ray Burner | Creative x-Fi Titanium Fatal1ty Sound Card | Corsair A1200 1200W PSU

Water cooled by Koolance ERM-3K3UC Cooling System
Amuro is offline   Reply With Quote
Old 12-05-07, 10:16 PM   #11
Destroy
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 3,994
Default Re: Anyone play Crysis DX10 mutliplayer yet?

The day and night cycle would be very cool to play through in MP DX10.
__________________

Vista64 Home Premium
Gigabyte GA-EP35C-DS3R
CPU E8500 with Corsair H50 cooler
HIS 6970, always 19x10res
Memory 8 Gig OCZ 1000@1024
Display Westinghouse 37" LVM-37w1 LCD monitor
Destroy is offline   Reply With Quote
Old 12-05-07, 10:58 PM   #12
3DBrad
Registered User
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 2,261
Default Re: Anyone play Crysis DX10 mutliplayer yet?

I played on one in the beta, and it was neat at times, but really, I didn't like playing in the dark.
__________________
"What are politics? Another name for every man getting as much as he can out of the nation. " Charles H. Spurgeon
3DBrad is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Crysis 3 preview News Gaming Headlines 0 06-16-12 07:20 AM
Rockstar condemns Max Payne 3 cheaters to play only against each other News Gaming Headlines 0 06-13-12 06:20 PM
Crysis 3 E3 trailer features Psycho, Prophet, slow-mo nano bow News Archived News Items 0 06-05-12 07:00 AM
Now Available - Crysis 2 Maximum Edition News Archived News Items 0 05-29-12 05:30 PM

All times are GMT -5. The time now is 11:39 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.