Go Back   nV News Forums > Software Forums > Gaming Central > Crysis

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 12-01-07, 03:03 AM   #1
Nanosuitguy
call me Nano
 
Nanosuitguy's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 517
Send a message via MSN to Nanosuitguy
Default How would crysis perform on a Quad SLI setup?

Hey, i saw this computer over here; http://pcgamingroom.com/hardware-sof...cs-inside.html

Looks pretty sick, 4x8800gtx in quad SLI. How would a computer like that perform in crysis? Any ideas?
Nanosuitguy is offline   Reply With Quote
Old 12-01-07, 03:09 AM   #2
Technoholic
Registered User
 
Technoholic's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Under your chair
Posts: 1,729
Send a message via MSN to Technoholic
Default Re: How would crysis perform on a Quad SLI setup?

That's a mad rig. But with 4x8800GTX, don't forget the CPU......it needs a good one to actually run. Something about bottlenecking, something I never understood.
__________________
[MY PC]
-- 3DMarkVantage: H7522
-- Q9450 @ 3.2GHZ 1.15V | THERMALRIGHT TRUE BLACK ULTRA-120 | DFI LANPARTY DK P45-T2RS | 4GB G.SKILL DDR2-1000
-- EVGA 280GTX | SAMSUNG 225BW | X-FI XTREMEGAMER FPS | Z-5300e | Z-2300 | 250GB SEAGATE | RAZER LACHESIS
-- 320GB WESTERNDIGITAL | TAGAN 700W | G15 rev. 2 | NINE HUNDRED | VISTA HOME PREMIUM
-- no longer own this system

[MY LAPTOP]
-- MAC BOOK PRO 13" | DUAL BOOT WITH WINDOWS 7 ULTIMATE 64-BIT | 2.3GHz i5 | 4GB DDR3 |
-- OSX LION | 320GB HDD
-- Stolen :^(

[STUFF]
-- PSN: lqfocus06
-- AEKDB
Technoholic is offline   Reply With Quote
Old 12-01-07, 03:16 AM   #3
jAkUp
eat. sleep. overclock.
 
jAkUp's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Chino, California
Posts: 17,744
Default Re: How would crysis perform on a Quad SLI setup?

Hmm, those cards are not GTX's, look at the power connector.
__________________
965xe || evga x58 classified || 3x evga gtx 480 || 6gb g.skill || win7 x64
jAkUp is offline   Reply With Quote
Old 12-01-07, 03:43 AM   #4
Muppet
Registered User
 
Muppet's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: New Zealand
Posts: 3,130
Default Re: How would crysis perform on a Quad SLI setup?

Quote:
Originally Posted by jAkUp
Hmm, those cards are not GTX's, look at the power connector.
How's the new Phase setup going.
__________________
Asus Rampage IV Extreme Black Edition | Intel 4930k | SS Phasechange | 16GB Corsair Platinum DDR3 1866 | Asus GTX680 x2 SLI | Corsair AX1200 Watt PSU | Lian-Li PC-8NWX | Intel 520 120Gb SSD x2 | Samsung S27A950D 27" 120Hz | HP ZR24w 24" S-IPS x3 Nvidia Surround @6000x1200 | Xonar Essence STX
Muppet is offline   Reply With Quote
Old 12-01-07, 04:54 AM   #5
Amuro
Newtype Ace
 
Amuro's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Hong Kong
Posts: 3,206
Default Re: How would crysis perform on a Quad SLI setup?

Quote:
Originally Posted by Technoholic
That's a mad rig. But with 4x8800GTX, don't forget the CPU......it needs a good one to actually run. Something about bottlenecking, something I never understood.
May be a quad clocked in the mid 3Ghz range is enoguh. I heard C2D's past 3.2Ghz would be bottlenecked by today's video cards, and Crysis a GPU limited game.
__________________
Lian Li Armorsuit PC-P80 Black | Intel Core i7-3960X @4.3Ghz | Asus Rampage IV Extreme | G.SKILL Ripjaws X 4 x 4GB @1866Mhz CL9 |eVGA GTX 690 Hydro Copper | Cruscial M4 512GB SATA III SSD | WD VelociRaptor 300GB | Samsung Spinpoint F1 HD103UJ 1TB | Pioneer BDR-205BK 12x Blu-ray Burner | Creative x-Fi Titanium Fatal1ty Sound Card | Corsair A1200 1200W PSU

Water cooled by Koolance ERM-3K3UC Cooling System
Amuro is offline   Reply With Quote
Old 12-01-07, 05:13 AM   #6
SH64
MAXIMUM TECH
 
SH64's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Indiana
Posts: 12,202
Default Re: How would crysis perform on a Quad SLI setup?

Hmm without a proper driver support they wont do any better than 8800GTX SLI.
__________________


- "My name is RAM and my tank is full"

http://warhawk64nv.mybrute.com/ <-- pupils go thaarrr! Or,
http://silenthunter64.mybrute.com
SH64 is offline   Reply With Quote
Old 12-01-07, 09:51 AM   #7
hell_of_doom227
Registered User
 
hell_of_doom227's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 1,387
Default Re: How would crysis perform on a Quad SLI setup?

Crysis wont do it any better because it's crappy coded.
__________________
System: eVGA x58SLI x16 4Way Classified, Intel Six Core i7 X980@4.00Ghz, 6Gb GSkill DDR3-1600, Tri Crossfire 3xATI Radeon 5870 1Gb, Raid1 - 2xSSD Intel 80Gb X-25M, Raid0 - 2xHDD Samsung 2Tb, Raid1 - 2xHDD Samsung 1Tb, LG Blue-Ray/HD-DVD Player, Silverstone 1100W PSU, Intel Stock Cooler (New One), Thermaltake Xaser VI, LG 27" LCD, Logitech Keyboard G15, G5 Logitech Mouse
OS: Windows 7 x64

35708 - 3DMark Vantage
http://service.futuremark.com/compare?3dmv=2109601
hell_of_doom227 is offline   Reply With Quote
Old 12-01-07, 10:17 AM   #8
LORD-eX-Bu
Horus the pointy master
 
LORD-eX-Bu's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Salt Lake City, UT
Posts: 4,609
Default Re: How would crysis perform on a Quad SLI setup?

probably like crap because driver support would suck
__________________
http://www.nvnews.net/vbulletin/image.php?type=sigpic&userid=171&dateline=12152329  84
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!
LORD-eX-Bu is offline   Reply With Quote

Old 12-01-07, 10:23 AM   #9
Amuro
Newtype Ace
 
Amuro's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Hong Kong
Posts: 3,206
Default Re: How would crysis perform on a Quad SLI setup?

Quote:
Originally Posted by LORD-eX-Bu
probably like crap because driver support would suck
Probably won't even run, BSODs...
__________________
Lian Li Armorsuit PC-P80 Black | Intel Core i7-3960X @4.3Ghz | Asus Rampage IV Extreme | G.SKILL Ripjaws X 4 x 4GB @1866Mhz CL9 |eVGA GTX 690 Hydro Copper | Cruscial M4 512GB SATA III SSD | WD VelociRaptor 300GB | Samsung Spinpoint F1 HD103UJ 1TB | Pioneer BDR-205BK 12x Blu-ray Burner | Creative x-Fi Titanium Fatal1ty Sound Card | Corsair A1200 1200W PSU

Water cooled by Koolance ERM-3K3UC Cooling System
Amuro is offline   Reply With Quote
Old 12-01-07, 11:40 AM   #10
mumstheword
Registered User
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 509
Default Re: How would crysis perform on a Quad SLI setup?

Quote:
Originally Posted by hell_of_doom227
Crysis wont do it any better because it's crappy coded.
You're crappy coded.
__________________
q6600@3.0ghz
8800GTS-320mb 650/1000
4gb ram
mumstheword is offline   Reply With Quote
Old 12-01-07, 11:42 AM   #11
ASUSEN7900GTX
Registered User
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 2,646
Default Re: How would crysis perform on a Quad SLI setup?

Quote:
Originally Posted by mumstheword
You're crappy coded.
you´re crappy coded

i think once the SLI/cfrossfire works man is it gonna be sweet to have 4 x 8800 ULTRA
__________________
Intel I7 920
gigabyte HD6970 2gb
6GB DDR3
Asus P6t deluxe V2

"be to others as you want others to be against you"
some wiseass came up with it
ASUSEN7900GTX is offline   Reply With Quote
Old 12-01-07, 11:43 AM   #12
LORD-eX-Bu
Horus the pointy master
 
LORD-eX-Bu's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Salt Lake City, UT
Posts: 4,609
Default Re: How would crysis perform on a Quad SLI setup?

your mom goes to college.
__________________
http://www.nvnews.net/vbulletin/image.php?type=sigpic&userid=171&dateline=12152329  84
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!
LORD-eX-Bu is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
GTX670 Quad SLI issue candle_86 NVIDIA GeForce 600 Series 12 07-09-12 09:18 PM
Crysis 3 preview News Gaming Headlines 0 06-16-12 07:20 AM

All times are GMT -5. The time now is 10:23 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©1998 - 2014, nV News.