Go Back   nV News Forums > Software Forums > Gaming Central

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 12-14-07, 07:13 PM   #1
Mr Bigman
Strongest Man On Earth
 
Mr Bigman's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Chicago IL
Posts: 4,966
Send a message via AIM to Mr Bigman Send a message via MSN to Mr Bigman Send a message via Yahoo to Mr Bigman
Default Stalker Not Showing Up in Vista Game Browser

I noticed that Stalker isn't present in the game browser like others so i had to drag it out of the THQ folder.

I want the info and game background for this game like others so what should i do to achieve this?
__________________
EVGA X58 Tri SLI
Core I 7 3.7Ghz
12 gb corsair DDR3 1600
Three EVGA 285 SLI
Antec 1200
Corsiar 1000 HX Power Supply
2 OCZ SSD Hard Drives
4 wd black edition raid 2 setups for 4TB


_____________________________
having good looks and a good body is hard work.
Mr Bigman is offline   Reply With Quote
Old 12-14-07, 07:14 PM   #2
methimpikehoses
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Stalker Not Showing Up in Vista Game Browser

Quote:
Originally Posted by Mr Bigman
I noticed that Stalker isn't present in the game browser like others so i had to drag it out of the THQ folder.

I want the info and game background for this game like others so what should i do to achieve this?
Read.
  Reply With Quote
Old 12-14-07, 07:16 PM   #3
LORD-eX-Bu
Horus the pointy master
 
LORD-eX-Bu's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Salt Lake City, UT
Posts: 4,609
Default Re: Stalker Not Showing Up in Vista Game Browser

tu madre
__________________
http://www.nvnews.net/vbulletin/image.php?type=sigpic&userid=171&dateline=12152329  84
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!
LORD-eX-Bu is offline   Reply With Quote
Old 12-14-07, 07:26 PM   #4
mythy
Single Male
 
mythy's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 2,118
Default Re: Stalker Not Showing Up in Vista Game Browser

Paypal me $100 and I'll take a look
__________________

---Q6600 @3.45 430FSB - P5K Deluxe---
---1066 5-4-4-12 PL6! - 257 GTX OCed---
---ASUS Xonar DX - Dell 2407 24 LCD---
mythy is offline   Reply With Quote
Old 12-14-07, 07:42 PM   #5
Mr Bigman
Strongest Man On Earth
 
Mr Bigman's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Chicago IL
Posts: 4,966
Send a message via AIM to Mr Bigman Send a message via MSN to Mr Bigman Send a message via Yahoo to Mr Bigman
Default Re: Stalker Not Showing Up in Vista Game Browser

Funny Funny, I am being serious. I dragged the game into the browser but i just have the shortcut icon but i want the cover art and info on the side.
__________________
EVGA X58 Tri SLI
Core I 7 3.7Ghz
12 gb corsair DDR3 1600
Three EVGA 285 SLI
Antec 1200
Corsiar 1000 HX Power Supply
2 OCZ SSD Hard Drives
4 wd black edition raid 2 setups for 4TB


_____________________________
having good looks and a good body is hard work.
Mr Bigman is offline   Reply With Quote
Old 12-14-07, 07:53 PM   #6
mythy
Single Male
 
mythy's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 2,118
Default Re: Stalker Not Showing Up in Vista Game Browser

I tried the same thing and it was a no go. Funny tho I dragged Crysis over (it wasnt in) and it added the info
__________________

---Q6600 @3.45 430FSB - P5K Deluxe---
---1066 5-4-4-12 PL6! - 257 GTX OCed---
---ASUS Xonar DX - Dell 2407 24 LCD---
mythy is offline   Reply With Quote
Old 12-14-07, 07:54 PM   #7
nutcrackr
Super Registered User
 
nutcrackr's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Australia
Posts: 3,210
Default Re: Stalker Not Showing Up in Vista Game Browser

http://ryzza007.googlepages.com/vgee

see below for better
nutcrackr is offline   Reply With Quote
Old 12-14-07, 08:18 PM   #8
Mr Bigman
Strongest Man On Earth
 
Mr Bigman's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Chicago IL
Posts: 4,966
Send a message via AIM to Mr Bigman Send a message via MSN to Mr Bigman Send a message via Yahoo to Mr Bigman
Default Re: Stalker Not Showing Up in Vista Game Browser

So some games get the info and others don't But Stalker is new or last year which would info nicely right?
__________________
EVGA X58 Tri SLI
Core I 7 3.7Ghz
12 gb corsair DDR3 1600
Three EVGA 285 SLI
Antec 1200
Corsiar 1000 HX Power Supply
2 OCZ SSD Hard Drives
4 wd black edition raid 2 setups for 4TB


_____________________________
having good looks and a good body is hard work.
Mr Bigman is offline   Reply With Quote

Old 12-14-07, 08:21 PM   #9
nekrosoft13
I'm Geralt
 
Join Date: Oct 2005
Location: Chicagoland, once a year in Poland
Posts: 24,366
Default Re: Stalker Not Showing Up in Vista Game Browser

developers have to add that info them self.

they need to create GDF file
__________________
Windows 8 the next big failure, right after Windows ME
nekrosoft13 is offline   Reply With Quote
Old 12-14-07, 08:25 PM   #10
nekrosoft13
I'm Geralt
 
Join Date: Oct 2005
Location: Chicagoland, once a year in Poland
Posts: 24,366
Default Re: Stalker Not Showing Up in Vista Game Browser

Quote:
Originally Posted by nutcrackr
that program screws with registry, its not recomended.

use the official GDF Editor/Maker
http://msdn2.microsoft.com/en-us/library/bb173435.aspx
__________________
Windows 8 the next big failure, right after Windows ME
nekrosoft13 is offline   Reply With Quote
Old 12-14-07, 10:39 PM   #11
XxDeadlyxX
STALKER!!!!!!!!
 
XxDeadlyxX's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: NSW, Australia
Posts: 1,455
Default Re: Stalker Not Showing Up in Vista Game Browser

STALKER is really a Windows XP game... its performance on Vista is so bad for me in either of the DX9 modes, that it's much worse now than when I had an A64 3000+ and 8800GTS on Windows XP compared to my current setup. At least then I could play in 1920x1200 playable.

Now I get stuttering around fires. My framerates are shocking unless i put the res to 800x600.

Does anyone else get this? It's as though the performance has been cut in a quarter since being on Vista.
__________________
Main PC [Core i7 980X @ 4.3GHz] [Gigabyte X58A-UD7] [7TB of HDDs] [2x Inno3D GTX 480 SLI @ stock] [12GB Team Xtreem 7-7-7-24 @ 1500mhz] [Antec 1200] [Alienware AW2310 (general use/3D Vision) and Samsung 46B650 @ 1080p24] [X-Fi Forte] [Pioneer Blu-ray BDC-S02] [Silverstone Strider 1500W] [Creative Gigaworks S750 7.1] [Windows 7 x64] 3DMark Vantage - 38010
XxDeadlyxX is offline   Reply With Quote
Old 12-14-07, 10:41 PM   #12
methimpikehoses
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Stalker Not Showing Up in Vista Game Browser

Quote:
Originally Posted by XxDeadlyxX
STALKER is really a Windows XP game... its performance on Vista is so bad for me in either of the DX9 modes, that it's much worse now than when I had an A64 3000+ and 8800GTS on Windows XP compared to my current setup. At least then I could play in 1920x1200 playable.

Now I get stuttering around fires. My framerates are shocking unless i put the res to 800x600.

Does anyone else get this? It's as though the performance has been cut in a quarter since being on Vista.
Fine here.
  Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
(Kotaku) Do We Really Need Video Game Consoles Anymore? [Speak Up On Kotaku] News Archived News Items 1 06-16-12 12:35 PM
Why Windows 8 could be the next Vista News Archived News Items 0 06-15-12 11:30 AM
Saturday Crapshoot: Quest For Glory 4 1/2 News Gaming Headlines 0 06-09-12 12:10 PM
Remastered Doom 3 BFG Edition Game Coming with Stereo 3D Support News Archived News Items 0 06-01-12 06:30 AM
Can we all be honest about STALKER jkmetal Gaming Central 53 05-10-12 10:32 PM

All times are GMT -5. The time now is 08:59 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©1998 - 2014, nV News.