Go Back   nV News Forums > Software Forums > Gaming Central

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 12-17-07, 02:09 AM   #1
bob saget
 
Join Date: Dec 2006
Location: Vancouver, originally Russia
Posts: 23,133
Send a message via MSN to bob saget Send a message via Yahoo to bob saget
Default STALKER problem

so just started stalker. loving it. i can understand what the guys say in russian, its halarious , anyways, for some reason, when i save game, it randomly throws me back out to desktop. Is this just a driver issue?
bob saget is offline   Reply With Quote
Old 12-17-07, 02:26 AM   #2
SH64
MAXIMUM TECH
 
SH64's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Indiana
Posts: 12,202
Default Re: STALKER problem

Its an issue with the game that usually happens when you use the quick save alot.
did you patch it to the latest ? (1.0004 IIRC)
__________________


- "My name is RAM and my tank is full"

http://warhawk64nv.mybrute.com/ <-- pupils go thaarrr! Or,
http://silenthunter64.mybrute.com
SH64 is offline   Reply With Quote
Old 12-17-07, 03:10 AM   #3
bob saget
 
Join Date: Dec 2006
Location: Vancouver, originally Russia
Posts: 23,133
Send a message via MSN to bob saget Send a message via Yahoo to bob saget
Default Re: STALKER problem

Quote:
Originally Posted by SH64
Its an issue with the game that usually happens when you use the quick save alot.
did you patch it to the latest ? (1.0004 IIRC)
i am not sure. i just installed it. does it patch itself automatically?
bob saget is offline   Reply With Quote
Old 12-17-07, 03:16 AM   #4
SH64
MAXIMUM TECH
 
SH64's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Indiana
Posts: 12,202
Default Re: STALKER problem

Quote:
Originally Posted by bob saget
i am not sure. i just installed it. does it patch itself automatically?
What version does it show in the main menu ?
__________________


- "My name is RAM and my tank is full"

http://warhawk64nv.mybrute.com/ <-- pupils go thaarrr! Or,
http://silenthunter64.mybrute.com
SH64 is offline   Reply With Quote
Old 12-17-07, 03:32 AM   #5
Muppet
Registered User
 
Muppet's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: New Zealand
Posts: 3,130
Default Re: STALKER problem

You need to download and install the patch seperately. That will fix the crashes to the desktop.
__________________
Asus Rampage IV Extreme Black Edition | Intel 4930k | SS Phasechange | 16GB Corsair Platinum DDR3 1866 | Asus GTX680 x2 SLI | Corsair AX1200 Watt PSU | Lian-Li PC-8NWX | Intel 520 120Gb SSD x2 | Samsung S27A950D 27" 120Hz | HP ZR24w 24" S-IPS x3 Nvidia Surround @6000x1200 | Xonar Essence STX
Muppet is offline   Reply With Quote
Old 12-17-07, 03:39 AM   #6
Jonelo
Registered User
 
Jonelo's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 3,204
Default Re: STALKER problem

What is your OS ? You has this ?

http://support.microsoft.com/kb/940105
Jonelo is offline   Reply With Quote
Old 12-17-07, 03:57 PM   #7
bob saget
 
Join Date: Dec 2006
Location: Vancouver, originally Russia
Posts: 23,133
Send a message via MSN to bob saget Send a message via Yahoo to bob saget
Default Re: STALKER problem

64 bit. vista ultimate.
bob saget is offline   Reply With Quote
Old 12-17-07, 04:10 PM   #8
AngelGraves13
Registered User
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 2,383
Default Re: STALKER problem

If you haven't patched it yet. Stop playing now...the saved games from retail are useless.
AngelGraves13 is offline   Reply With Quote

Old 12-17-07, 04:24 PM   #9
bob saget
 
Join Date: Dec 2006
Location: Vancouver, originally Russia
Posts: 23,133
Send a message via MSN to bob saget Send a message via Yahoo to bob saget
Default Re: STALKER problem

hmmm, i am not seeing the version number in the main menu, or the console. The game updates option in menu says no new updates are available.
bob saget is offline   Reply With Quote
Old 12-17-07, 04:27 PM   #10
nekrosoft13
I'm Geralt
 
Join Date: Oct 2005
Location: Chicagoland, once a year in Poland
Posts: 24,366
Default Re: STALKER problem

its right in the main menu, on bottom left corner
__________________
Windows 8 the next big failure, right after Windows ME
nekrosoft13 is offline   Reply With Quote
Old 12-17-07, 04:32 PM   #11
AngelGraves13
Registered User
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 2,383
Default Re: STALKER problem

Quote:
Originally Posted by bob saget
hmmm, i am not seeing the version number in the main menu, or the console. The game updates option in menu says no new updates are available.
Using the Steam version? If so, it's already up-to-date.
AngelGraves13 is offline   Reply With Quote
Old 12-17-07, 04:34 PM   #12
bob saget
 
Join Date: Dec 2006
Location: Vancouver, originally Russia
Posts: 23,133
Send a message via MSN to bob saget Send a message via Yahoo to bob saget
Default Re: STALKER problem

Quote:
Originally Posted by AngelGraves13
Using the Steam version? If so, it's already up-to-date.
retail CD version.
bob saget is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can we all be honest about STALKER jkmetal Gaming Central 53 05-10-12 09:32 PM
Post working out problem with 40.xx trying to work problem out, ONLY system specs b5fan NVIDIA Windows Graphics Drivers 11 10-19-02 09:17 AM
nv30 problem rumor bob747b Rumor Mill 37 10-10-02 03:14 PM
funny problem with 2960 and GF4 konsti NVIDIA Linux 3 09-03-02 07:08 AM
Nvidia Go on laptop, black border within XFree86 problem raxip NVIDIA Linux 3 07-31-02 10:58 AM

All times are GMT -5. The time now is 03:56 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.