Go Back   nV News Forums > Software Forums > Gaming Central

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 12-29-07, 08:39 AM   #13
Buenamos
Registered User
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 1,123
Default Re: Lost Planet: Extreme Conditions WHERES THE PATCHES?!?!?!

Quote:
Originally Posted by Tuningmaster
Good grief dude. Get a life.
no ****. Talk about mental problems.
__________________
Gaming PC: KOOLANCE PC3-410BK / SILVERSTONE ST70F 700W Modular / Q6600 G0 @ 3.2 / Swiftech Apogee GT Block /Asus P5Q Pro / 2x2gb 1066 G-Skill / EVGA GTX570 / 2 x Asus VH242 1080p monitors / Audigy Xi-Fi Platinum / Seagate 160gb HDD / Seagate 500gb HDD

Laptop: Inspiron 1520 15.4" LCD/ Intel Core 2 Duo 7300 (2ghz) / 2 gb RAM / 8600m GT / 80gb HDD / N Wireless / Blue Tooth

Media Center: AMD 4400+ / 2 gb OCZ Platinum / EVGA 9800gt / Audigty 2ZS / 42" LG 1080p 120hz / 3 x 1.5tb HDDs

Xbox 360 / Wii
Buenamos is offline   Reply With Quote
Old 12-29-07, 09:31 AM   #14
sammy sung
 
sammy sung's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Stockholm Sweden
Posts: 2,316
Default Re: Lost Planet: Extreme Conditions WHERES THE PATCHES?!?!?!

Quote:
Originally Posted by crainger
LOL mythy has become a GeeEighty!
Not enough ROFL's or LAWL's , LOLOLOLOLOL's 360 fanboy in there for that,getting there though.+1 for effort.
__________________
-=[Q9650@3.6GHZ | Thermalright ultra 120 extreme | Antec 1200 |ASUS P5Q-PREMIUM|MSI N580GTX Twin Frozr II| Kingston Hyper X DDR2 1066 4GB]=-
sammy sung is offline   Reply With Quote
Old 12-29-07, 03:11 PM   #15
mythy
Single Male
 
mythy's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 2,118
Default Re: Lost Planet: Extreme Conditions WHERES THE PATCHES?!?!?!

well I cant patch it and I get 19fps at 1920 by 1200 and it looks like ass. On the other hnd GOW looks 10X better and I get 40-60fps what a great game
__________________

---Q6600 @3.45 430FSB - P5K Deluxe---
---1066 5-4-4-12 PL6! - 257 GTX OCed---
---ASUS Xonar DX - Dell 2407 24 LCD---
mythy is offline   Reply With Quote
Old 12-29-07, 03:13 PM   #16
Tuningmaster
*BANNED*
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 462
Default Re: Lost Planet: Extreme Conditions WHERES THE PATCHES?!?!?!

Quote:
Originally Posted by mythy
well I cant patch it and I get 19fps at 1920 by 1200 and it looks like ass. On the other hnd GOW looks 10X better and I get 40-60fps what a great game

Oh well dude. Its kinda funny that tons of other people here are having zero issues with LP including me.
Tuningmaster is offline   Reply With Quote
Old 12-29-07, 03:20 PM   #17
mythy
Single Male
 
mythy's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 2,118
Default Re: Lost Planet: Extreme Conditions WHERES THE PATCHES?!?!?!

Yea well I have bad luck. But seriously I get 19fps or under but the demo gave me mid 30's The demo was the DX10 as well I can only assume the demo was more up to date then my retail and since steam hates me I'm screwed.
__________________

---Q6600 @3.45 430FSB - P5K Deluxe---
---1066 5-4-4-12 PL6! - 257 GTX OCed---
---ASUS Xonar DX - Dell 2407 24 LCD---
mythy is offline   Reply With Quote
Old 12-29-07, 03:22 PM   #18
methimpikehoses
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Lost Planet: Extreme Conditions WHERES THE PATCHES?!?!?!

Killing the gollem should solve your framerate problems.
  Reply With Quote
Old 12-29-07, 03:38 PM   #19
mythy
Single Male
 
mythy's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 2,118
Default Re: Lost Planet: Extreme Conditions WHERES THE PATCHES?!?!?!

nah DX9 givesme high 30's low 40's Theres games out there that look 10X as good and still provide higher frame rated
__________________

---Q6600 @3.45 430FSB - P5K Deluxe---
---1066 5-4-4-12 PL6! - 257 GTX OCed---
---ASUS Xonar DX - Dell 2407 24 LCD---
mythy is offline   Reply With Quote
Old 12-29-07, 04:10 PM   #20
crainger
 
crainger's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Coffs Harbour, NSW, Australia
Posts: 29,559
Send a message via AIM to crainger
Default Re: Lost Planet: Extreme Conditions WHERES THE PATCHES?!?!?!

Did you buy retail or Steam? If you bought Steam it will have the latest patch already. If you bought lee): then naughty boy.

The game runs fine for me in DX10 everything turned up. Looks amazing. Could be your GT showing it's limits. The GTX is still the preferred card for DX10 remember.
crainger is offline   Reply With Quote

Old 12-29-07, 04:35 PM   #21
mythy
Single Male
 
mythy's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 2,118
Default Re: Lost Planet: Extreme Conditions WHERES THE PATCHES?!?!?!

its showing signs of a glitch. The fur in DX10 doesn't look right at all. My guess is its bugged and needs a patch. I bought the retail DVD from ebay But it appears it can not be patched...
__________________

---Q6600 @3.45 430FSB - P5K Deluxe---
---1066 5-4-4-12 PL6! - 257 GTX OCed---
---ASUS Xonar DX - Dell 2407 24 LCD---
mythy is offline   Reply With Quote
Old 12-29-07, 04:42 PM   #22
crainger
 
crainger's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Coffs Harbour, NSW, Australia
Posts: 29,559
Send a message via AIM to crainger
Default Re: Lost Planet: Extreme Conditions WHERES THE PATCHES?!?!?!

Have you tried forcing Steam to look for patches?
crainger is offline   Reply With Quote
Old 12-29-07, 05:11 PM   #23
mythy
Single Male
 
mythy's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 2,118
Default Re: Lost Planet: Extreme Conditions WHERES THE PATCHES?!?!?!

nope not even running steam
__________________

---Q6600 @3.45 430FSB - P5K Deluxe---
---1066 5-4-4-12 PL6! - 257 GTX OCed---
---ASUS Xonar DX - Dell 2407 24 LCD---
mythy is offline   Reply With Quote
Old 12-29-07, 05:26 PM   #24
spajdr
Registered User
 
spajdr's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Czech Republic
Posts: 347
Send a message via ICQ to spajdr
Default Re: Lost Planet: Extreme Conditions WHERES THE PATCHES?!?!?!

Quote:
Originally Posted by mythy
its showing signs of a glitch. The fur in DX10 doesn't look right at all. My guess is its bugged and needs a patch. I bought the retail DVD from ebay But it appears it can not be patched...
DX10 fur was added in last patch, so you are up to date with game i guess, did you need, i dont remember the words, but it offers you number 2 or 4, under graphic settings (for dualcore vs quadcore). So you if you choose 4 you got all 4 cores utilized.
__________________
ASUS Rampage II GENE + Intel i7-920 @ 3.8 GHz + Noctua NH-U12P SE1366
6GB RAM OCZ Intel Extreme XMP 1600MHz / Gainward Geforce GTX470 SLI
1x30GB SSD OCZ Vertex Turbo (system) / 2x30GB SSD OCZ Vertex RAID 0 (games)
23.6" Acer GD245HQBID + 3D Vision / PSU Nexus RX-8500 850W / Asus OC STATION
spajdr is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Lost Planet 3 Footage Raises Some Eyebrows News Archived News Items 0 05-23-12 02:10 PM

All times are GMT -5. The time now is 11:19 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.