Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 04-21-03, 01:19 PM   #1
ptfe
Registered User
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 3
Question msi g4mx420

i have a msi g4mx420 64mb ddr card plugged into a via based mobo and it doesn't get on well with mandrake 8.1 or 9. i lose cursor movement and it gets recognized as generic g2 instead of g4. i cant use 1024x768 res or hardware acceleration with it. any clues?
ptfe is offline   Reply With Quote
Old 04-21-03, 05:38 PM   #2
ptfe
Registered User
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 3
Talking

well i got the mouse cursor control back by uncommenting the software cursor option in my xf86 config file but theres still a blue line about 3 millimetres wide which runs down the left side of the screen. clock rates or other resolution probs, perhaps? will it help if i install the nv drivers (using drivers supplied with the distro at the mo')?
ptfe is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
MSI GeForce GTX 670 Reference and OC Edition Compared ' Overclocked Variants based News Latest Tech And Game Headlines 0 05-10-12 06:30 AM
HOPELESS! TV-OUT with a MSI GF4MX460VTP under linux carpediem NVIDIA Linux 2 10-11-02 12:46 AM
MSI GeForce Ti 4400 price and comparison? nutsnbolts NVIDIA GeForce 7, 8, And 9 Series 12 09-26-02 02:43 PM
New MSI TV Tuner LTech221 General Hardware 4 09-19-02 06:12 PM
MSI K7N420Pro embedded ethernet not responding to pings rupertshocking NVIDIA Linux 6 08-15-02 04:50 PM

All times are GMT -5. The time now is 11:03 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.