Go Back   nV News Forums > Software Forums > Gaming Central

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 01-06-08, 10:23 PM   #1
AngelGraves13
Registered User
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 2,383
Default Crap...TF2 is in trouble

http://www.youtube.com/watch?v=68fifQbacYU

An Aimbot for TF2 has been released. Valve has to fix this ASAP.
AngelGraves13 is offline   Reply With Quote
Old 01-06-08, 10:27 PM   #2
spookij
Registered User
 
Join Date: Jul 2007
Location: UK
Posts: 11
Default Re: Crap...TF2 is in trouble

they need to fix it for CS while they're at it.. maybe a few years too late there
spookij is offline   Reply With Quote
Old 01-06-08, 11:16 PM   #3
Madpistol
It's a wittle baby!
 
Madpistol's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: United States
Posts: 4,554
Send a message via AIM to Madpistol
Default Re: Crap...TF2 is in trouble

It's people like this that make PC gaming suck..

Pathetic.
__________________
http://bfbc2.statsverse.com/sig/deta...d%20Pistol.png


MadPistol's Rig

AMD Phenom II X4 965 BE (RB-C3) @ 4Ghz, 1.425 Vcore, 1.25V NB VID
Thermalright Ultra 120 Extreme (w/ Scythe Gentle Typhoon 120mm fan)
Gigabyte UD3H AM3 790GX motherboard
XFX Radeon HD 5870
PNY XLR8 2x2GB CL8 DDR3 1600
G.Skill Ripjaws 2x2GB CL8 DDR3 1600
Soundblaster X-Fi Fatality Titanium
OCZ Vertex II 120GB SSD (OS drive)
Western Digital 500GB Caviar (black)
Western Digital 640GB Blue
Samsung DVD burner
Logitech MX performance mouse
Logitech G15 keyboard
Corsair HX 750-watt Modular PSU
Antec Nine Hundred case
Windows 7 Home Premium x64
ASUS MK241 24" LCD
ACER X241W 24" LCD - RIP
Madpistol is offline   Reply With Quote
Old 01-06-08, 11:16 PM   #4
nutcrackr
Super Registered User
 
nutcrackr's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Australia
Posts: 3,210
Default Re: Crap...TF2 is in trouble

Quote:
Originally Posted by spookij
they need to fix it for CS while they're at it.. maybe a few years too late there
problem with that is they fix a few hacks, then more continue to roll out.
nutcrackr is offline   Reply With Quote
Old 01-07-08, 12:06 AM   #5
CaptNKILL
CUBE
 
CaptNKILL's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: PA, USA
Posts: 18,844
Default Re: Crap...TF2 is in trouble

Video is pretty funny but I hope they squash this hack ASAP.
__________________
---- Primary Rig ---- CoolerMaster 690 II Advance - Gigabyte GA-EP45-UD3P - Intel Core 2 Quad Q9550 @ 4.0Ghz + Thermalright Ultra 120 Extreme
6GB DDR2 @ 942Mhz 5-5-5-20 1.9v (2x1Gb Wintec AMPX PC2-8500 & 2x2Gb G.Skill PC2-6400) - EVGA Geforce GTX 470 @ 750/1500/1850 (1.050v)
Sparkle Geforce GTS 250 1Gb Low-Profile (Physx) - Crucial RealSSD C300 64Gb SSD - Seagate 7200.12 500Gb SATA - Seagate 7200.10 320Gb SATA
ASUS VW266H 25.5" LCD - OCZ GameXStream 700W PSU - ASUS Xonar DX - Logitech Z-5500 5.1 Surround - Windows 7 Professional x64
---- HTPC ---- Asus M3A78-EM 780G - AMD Athlon X2 5050e 45W @ 2.6Ghz - 2x2GB Kingston PC2-6400 DDR2 - Sparkle 350W PSU
Seagate 7200.10 320Gb SATA - Seagate 7200.10 250Gb SATA - Athenatech A100BB.350 MicroATX Desktop - Creative X-Fi XtremeMusic
CaptNKILL is offline   Reply With Quote
Old 01-07-08, 12:29 AM   #6
LORD-eX-Bu
Horus the pointy master
 
LORD-eX-Bu's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Salt Lake City, UT
Posts: 4,609
Default Re: Crap...TF2 is in trouble

thats one of the only rap(or hip hop whatever the hell its called) songs that I like
__________________
http://www.nvnews.net/vbulletin/image.php?type=sigpic&userid=171&dateline=12152329  84
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!
LORD-eX-Bu is offline   Reply With Quote
Old 01-07-08, 12:51 AM   #7
AngelGraves13
Registered User
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 2,383
Default Re: Crap...TF2 is in trouble

Quote:
Originally Posted by LORD-eX-Bu
thats one of the only rap(or hip hop whatever the hell its called) songs that I like
I've never cared for the music. Always preferred rock, mostly alternative. I do have a thing for rockabilly music though. I wonder why I stopped greasing my hair.
AngelGraves13 is offline   Reply With Quote
Old 01-07-08, 12:52 AM   #8
LORD-eX-Bu
Horus the pointy master
 
LORD-eX-Bu's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Salt Lake City, UT
Posts: 4,609
Default Re: Crap...TF2 is in trouble

I don't listen to anything but rock and some metal... but that song has some funny lyrics
__________________
http://www.nvnews.net/vbulletin/image.php?type=sigpic&userid=171&dateline=12152329  84
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!
LORD-eX-Bu is offline   Reply With Quote

Old 01-07-08, 03:14 AM   #9
nopp0x00
Registered User
 
nopp0x00's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 278
Default Re: Crap...TF2 is in trouble

Doesn't matter if they have an aimbot. This game is less aim-based than most. Even if a fool can snipe some guys automatically, his ass will still be owned by the Pyro or Spy while he's sniping. Also, there's less instant gratification on this game than most. Even if you kill some guys with the bot, you haven't done jack unless your team wins. So most of the lamers who would use this probably wouldn't play the game that often.

If you can't learn how to aim, you'd probably not have the patience to learn to play multiple classes and last in the long rounds. Most of the guys are lamers who think they should get something for nothing (skill), so they'll get bored and move on to other games where they can really wreck **** without skill.

Oh and with the frequency that Valve is updating the game, these kinds of hacks will be squashed pretty quickly.
nopp0x00 is offline   Reply With Quote
Old 01-07-08, 03:45 AM   #10
NiukNiuk
The one and only
 
NiukNiuk's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: France
Posts: 301
Default Re: Crap...TF2 is in trouble

This reminds me of another hack I saw yesterday while playing:

We were on 2fort, I was playing with my ( crazy) medic as usual, everything was fine/funny etc... then a pyro connected and went on our team, but he used a "speed hack": he was moving so fast that I thought he was playing wipe out"^^
This was a really serious hack, he was able to capture the intel and secure it in about 5-6 seconds (!)
I really hope that valve can fix it as soon as possible.
__________________
Motherboard: MSI X48C Platinum
CPU: Intel Core 2 Quad Q9450
CPU Fan: Xigmatek HDT-S1283 Red Scorpion (what a pain to install on this motherboard...)
Ram: G.Skill Kit Extreme2 2 x 2 Go PC6400 PK
Video Card: Sapphire Radeon HD 4870 512 Mo
Sound Card: Asus Xonar D2 sound card
Monitor: Iiyama ProLite B2403WS -B1
NiukNiuk is offline   Reply With Quote
Old 01-07-08, 04:07 AM   #11
K007
 
K007's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Australia, Sydney
Posts: 9,406
Default Re: Crap...TF2 is in trouble

lol that was funny. Watching those flying headshots..haha so funny...
K007 is offline   Reply With Quote
Old 01-07-08, 04:09 AM   #12
wysiwyg
Registered User
 
wysiwyg's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: London, England
Posts: 2,991
Default Re: Crap...TF2 is in trouble

hm not played TF2 since i started playing COD4 MP

should give it a go again
wysiwyg is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
trouble in startx rahman NVIDIA Linux 12 10-24-02 05:53 AM
Crap... fastguy94416 General Hardware 14 08-21-02 02:05 AM
Trouble with SuSE 8 & NVIDIA latest driver bughill NVIDIA Linux 3 08-20-02 12:31 PM
trouble enabling 3d mukluk123 NVIDIA Linux 3 08-12-02 01:52 PM

All times are GMT -5. The time now is 09:59 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.