Go Back   nV News Forums > Software Forums > Gaming Central > Crysis

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 01-09-08, 07:31 PM   #121
grey_1
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Patch 1.1 is released!

Quote:
Originally Posted by Delbert
Hemmy... what size monitor do you have ?
Playing @ 1024x768 without AA would probably put me off the game for life.
I tried that with a 17" monitor I had to use temporarily, it almost killed me.

At that rez too isn't the cpu carrying most of the burden?
  Reply With Quote
Old 01-09-08, 07:35 PM   #122
hell_of_doom227
Registered User
 
hell_of_doom227's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 1,387
Default Re: Patch 1.1 is released!

Quote:
Originally Posted by Tuningmaster
No, just you.
This game never worked right on my box...it's the only game where no matter what settings i set runs like crap. In meantime i enjoyed Gears of War which runs great, had a lot of fun with.
__________________
System: eVGA x58SLI x16 4Way Classified, Intel Six Core i7 X980@4.00Ghz, 6Gb GSkill DDR3-1600, Tri Crossfire 3xATI Radeon 5870 1Gb, Raid1 - 2xSSD Intel 80Gb X-25M, Raid0 - 2xHDD Samsung 2Tb, Raid1 - 2xHDD Samsung 1Tb, LG Blue-Ray/HD-DVD Player, Silverstone 1100W PSU, Intel Stock Cooler (New One), Thermaltake Xaser VI, LG 27" LCD, Logitech Keyboard G15, G5 Logitech Mouse
OS: Windows 7 x64

35708 - 3DMark Vantage
http://service.futuremark.com/compare?3dmv=2109601
hell_of_doom227 is offline   Reply With Quote
Old 01-09-08, 07:39 PM   #123
crainger
 
crainger's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Coffs Harbour, NSW, Australia
Posts: 29,559
Send a message via AIM to crainger
Default Re: Patch 1.1 is released!

Having a great time in XP. Haven't done any proper benchies but watching the FPS on my G15 shows a 10 FPS improvement over 1.0. I'm playing 1680x1050, Gaco's 1.0 tweak no AA.
crainger is offline   Reply With Quote
Old 01-09-08, 07:57 PM   #124
hell_of_doom227
Registered User
 
hell_of_doom227's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 1,387
Default Re: Patch 1.1 is released!

I just uninstalled the game...bring next patch...still runs like crap.
__________________
System: eVGA x58SLI x16 4Way Classified, Intel Six Core i7 X980@4.00Ghz, 6Gb GSkill DDR3-1600, Tri Crossfire 3xATI Radeon 5870 1Gb, Raid1 - 2xSSD Intel 80Gb X-25M, Raid0 - 2xHDD Samsung 2Tb, Raid1 - 2xHDD Samsung 1Tb, LG Blue-Ray/HD-DVD Player, Silverstone 1100W PSU, Intel Stock Cooler (New One), Thermaltake Xaser VI, LG 27" LCD, Logitech Keyboard G15, G5 Logitech Mouse
OS: Windows 7 x64

35708 - 3DMark Vantage
http://service.futuremark.com/compare?3dmv=2109601
hell_of_doom227 is offline   Reply With Quote
Old 01-09-08, 07:58 PM   #125
ikjadoon
Registered User
 
ikjadoon's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 503
Default Re: Patch 1.1 is released!

I don't know if anyone knows the answer, but I must ask:

Does the patch overwrite the previous config files?

~Ibrahim~
__________________
Overdrive PC Core2.SLI:

Core 2 Duo E6600 @ ~3.5GHz,4GB of DDR2-770, 8800GTS 640MB @ 621/1836, Western Digital 640GB, LITE-ON 20X, CM Stacker 830, Enermax 620W, Vista Ultimate 64-bit

3DMark '06: 10,302
SuperPI 1M: 15.194s
WEI: 5.8

ikjadoon is offline   Reply With Quote
Old 01-09-08, 08:04 PM   #126
Technoholic
Registered User
 
Technoholic's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Under your chair
Posts: 1,729
Send a message via MSN to Technoholic
Default Re: Patch 1.1 is released!

Quote:
Originally Posted by crainger
Having a great time in XP. Haven't done any proper benchies but watching the FPS on my G15 shows a 10 FPS improvement over 1.0. I'm playing 1680x1050, Gaco's 1.0 tweak no AA.
And how do you do that?
__________________
[MY PC]
-- 3DMarkVantage: H7522
-- Q9450 @ 3.2GHZ 1.15V | THERMALRIGHT TRUE BLACK ULTRA-120 | DFI LANPARTY DK P45-T2RS | 4GB G.SKILL DDR2-1000
-- EVGA 280GTX | SAMSUNG 225BW | X-FI XTREMEGAMER FPS | Z-5300e | Z-2300 | 250GB SEAGATE | RAZER LACHESIS
-- 320GB WESTERNDIGITAL | TAGAN 700W | G15 rev. 2 | NINE HUNDRED | VISTA HOME PREMIUM
-- no longer own this system

[MY LAPTOP]
-- MAC BOOK PRO 13" | DUAL BOOT WITH WINDOWS 7 ULTIMATE 64-BIT | 2.3GHz i5 | 4GB DDR3 |
-- OSX LION | 320GB HDD
-- Stolen :^(

[STUFF]
-- PSN: lqfocus06
-- AEKDB
Technoholic is offline   Reply With Quote
Old 01-09-08, 08:08 PM   #127
conroejoe
*BANNED*
 
conroejoe's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 969
Default Re: Patch 1.1 is released!

Quote:
Originally Posted by Technoholic
And how do you do that?

I would imagine FRAPS. Since it writes results to the LCD if you have it running.
conroejoe is offline   Reply With Quote
Old 01-09-08, 08:24 PM   #128
grey_1
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Patch 1.1 is released!

Quote:
Originally Posted by ikjadoon
I don't know if anyone knows the answer, but I must ask:

Does the patch overwrite the previous config files?

~Ibrahim~
If you have custom configs the patch *might* not install. I had deleted the videos for a faster game start and it would not install. had to reinstall the game.
  Reply With Quote

Old 01-09-08, 08:26 PM   #129
crainger
 
crainger's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Coffs Harbour, NSW, Australia
Posts: 29,559
Send a message via AIM to crainger
Default Re: Patch 1.1 is released!

Quote:
Originally Posted by Technoholic
And how do you do that?
Yep. FRAPS. The game is very playable now for me since 1.0 and whatever drivers I was running then.
crainger is offline   Reply With Quote
Old 01-09-08, 08:43 PM   #130
agentkay
Registered User
 
agentkay's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Europe
Posts: 3,866
Default Re: Patch 1.1 is released!

Quote:
Originally Posted by nekrosoft13
you are still using the same config?
Yes, Gaco's 1.01 with r_MotionBlur = 1 and r_DepthOfField = 2
__________________

Intel I7-920 aircooled by Prolimatech Megahalems @ 3.8Ghz (200x19) | Gigabyte GA-X58-UD3R | OCZ Platinum 3x2GB DDR3-1600 RAM (7-7-7-24) @ 1600 | Gainward GTX 480 | WD Raptor 74GB + 150GB + Samsung 1TB | Soundblaster X-Fi Platinum | Corsair AX850 Gold | Coolermaster Stacker 830 silver | Logitech Z-5500 Digital 5.1 | Logitech G15 keyboard | Logitech G25 Racing Wheel | Sharp LC-46 XL1E (gaming and work)
F CliffyB.
agentkay is offline   Reply With Quote
Old 01-10-08, 12:09 AM   #131
Chubz
In the Asylum
 
Chubz's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 125
Default Re: Patch 1.1 is released!

Same performance as before patch.

Pathetic.
Chubz is offline   Reply With Quote
Old 01-10-08, 08:39 AM   #132
Burnt_Ram
Registered User
 
Burnt_Ram's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: Kelowna, B.C.
Posts: 2,092
Default Re: Patch 1.1 is released!

i havent gained any frames per second, but it does feel somewhat smoother .. maybe a new set of drivers will help somemore (crosses fingers)
Burnt_Ram is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Max Payne 3 patch makes Max skinnier News Archived News Items 0 06-07-12 07:50 AM
SOF2 1.02 Patch Released! PsychoSy Gaming Central 5 10-17-02 06:08 AM
AMD kernel patch question redmoose NVIDIA Linux 2 09-07-02 08:16 PM
Soldier of Fortune 2 patch -=DVS=- Gaming Central 7 07-30-02 03:31 PM

All times are GMT -5. The time now is 04:51 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.