Go Back   nV News Forums > Software Forums > Gaming Central > Console World

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 01-26-08, 07:14 PM   #1
Madpistol
It's a wittle baby!
 
Madpistol's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: United States
Posts: 4,554
Send a message via AIM to Madpistol
Default I got my Wii back... IT'S STILL NOT FIXED!!!

I don't believe this! I'm still getting green pixels on the screen that are definitely artifacts, even after I RMA'd it. I'm going to have to RMA it again!

What is wrong with this generation of consoles? Everyone one of them is ****ed up. They each have severe defects that weren't identified in its developement, and now its pissing off consumers. I even talked to the tech support woman at nintendo about how I got another defective unit, and she said "it's like you won the lottery or something... I don't know how this could have happened."... great, where's my ****ing $5 million paycheck?

God... if they don't fix it this time, I'm going to absolutely lose it.
__________________
http://bfbc2.statsverse.com/sig/deta...d%20Pistol.png


MadPistol's Rig

AMD Phenom II X4 965 BE (RB-C3) @ 4Ghz, 1.425 Vcore, 1.25V NB VID
Thermalright Ultra 120 Extreme (w/ Scythe Gentle Typhoon 120mm fan)
Gigabyte UD3H AM3 790GX motherboard
XFX Radeon HD 5870
PNY XLR8 2x2GB CL8 DDR3 1600
G.Skill Ripjaws 2x2GB CL8 DDR3 1600
Soundblaster X-Fi Fatality Titanium
OCZ Vertex II 120GB SSD (OS drive)
Western Digital 500GB Caviar (black)
Western Digital 640GB Blue
Samsung DVD burner
Logitech MX performance mouse
Logitech G15 keyboard
Corsair HX 750-watt Modular PSU
Antec Nine Hundred case
Windows 7 Home Premium x64
ASUS MK241 24" LCD
ACER X241W 24" LCD - RIP
Madpistol is offline   Reply With Quote
Old 01-26-08, 08:09 PM   #2
|MaguS|
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: I got my Wii back... IT'S STILL NOT FIXED!!!

Quote:
Originally Posted by Madpistol

What is wrong with this generation of consoles? Everyone one of them is ****ed up. They each have severe defects that weren't identified in its developement, and now its pissing off consumers. :
You mean the Wii and X360 have a consistent defect in the failures... I have yet to hear of any major issue with the PS3's.

Not saying the PS3 is 100% flawless but there are no reports of a large failure rate or even a "known" issue for the system.
  Reply With Quote
Old 01-26-08, 08:21 PM   #3
tornadog
Keeper of the Faith
 
tornadog's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 1,446
Default Re: I got my Wii back... IT'S STILL NOT FIXED!!!

is this a widespread problem with the wii? This is the first time I am hearing a wii being RMAed
__________________
i7 950 @ 4.2Ghz w/ Venomous-X, Asus Sabertooth x58, 8gb DDR3 GSkill 1600Mhz,MSI N670 PE, Win 7 Ult. x64, Samsung PN50C7000, Pioneer VSX 920-K, Polk Monitor 5.0 Speakers, Bic H100 Sub
tornadog is offline   Reply With Quote
Old 01-26-08, 08:33 PM   #4
LORD-eX-Bu
Horus the pointy master
 
LORD-eX-Bu's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Salt Lake City, UT
Posts: 4,609
Default Re: I got my Wii back... IT'S STILL NOT FIXED!!!

__________________
http://www.nvnews.net/vbulletin/image.php?type=sigpic&userid=171&dateline=12152329  84
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!
LORD-eX-Bu is offline   Reply With Quote
Old 01-26-08, 08:45 PM   #5
|MaguS|
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: I got my Wii back... IT'S STILL NOT FIXED!!!

Quote:
Originally Posted by tornadog
is this a widespread problem with the wii? This is the first time I am hearing a wii being RMAed
I have seen a handful of poeple claiming artifacts with the Wii, I don't think its too widespread though. Probably a bad batch or something.
  Reply With Quote
Old 01-26-08, 09:04 PM   #6
nekrosoft13
I'm Geralt
 
Join Date: Oct 2005
Location: Chicagoland, once a year in Poland
Posts: 24,365
Default Re: I got my Wii back... IT'S STILL NOT FIXED!!!

whats the temp in your room? where do you keep the wii?
__________________
Windows 8 the next big failure, right after Windows ME
nekrosoft13 is offline   Reply With Quote
Old 01-26-08, 10:47 PM   #7
Madpistol
It's a wittle baby!
 
Madpistol's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: United States
Posts: 4,554
Send a message via AIM to Madpistol
Default Re: I got my Wii back... IT'S STILL NOT FIXED!!!

Quote:
Originally Posted by nekrosoft13
whats the temp in your room? where do you keep the wii?
We keep the temp on the thermostat between 70 and 71F. It's incredibly cold outside, so I'd say it's around 65-68 indoors in our main room. It's definitely not too warm. I've even put my hand in the area where it stays while it's running. The air feels completely cool. We've tried putting the console both vertically on the stand and horizontally. It doesn't help. I've actually got a few pics of the artifacts too.





First pic is of Twilight Princess. Second is from Metroid Prime Corruption. Both games are running @ 480p. Artifacts are still present when running @ 480i, but it's not nearly as apparent because the signal is much weaker.

EDIT: The TV is a 30" Panasonic HDTV (CRT). However, we've also tested this wii on a 40" Sony LCD. The artifacts are present on both TV's.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Picture 014a.JPG
Views:	255
Size:	122.6 KB
ID:	30034  Click image for larger version

Name:	Picture 018a.JPG
Views:	241
Size:	106.6 KB
ID:	30035  
__________________
http://bfbc2.statsverse.com/sig/deta...d%20Pistol.png


MadPistol's Rig

AMD Phenom II X4 965 BE (RB-C3) @ 4Ghz, 1.425 Vcore, 1.25V NB VID
Thermalright Ultra 120 Extreme (w/ Scythe Gentle Typhoon 120mm fan)
Gigabyte UD3H AM3 790GX motherboard
XFX Radeon HD 5870
PNY XLR8 2x2GB CL8 DDR3 1600
G.Skill Ripjaws 2x2GB CL8 DDR3 1600
Soundblaster X-Fi Fatality Titanium
OCZ Vertex II 120GB SSD (OS drive)
Western Digital 500GB Caviar (black)
Western Digital 640GB Blue
Samsung DVD burner
Logitech MX performance mouse
Logitech G15 keyboard
Corsair HX 750-watt Modular PSU
Antec Nine Hundred case
Windows 7 Home Premium x64
ASUS MK241 24" LCD
ACER X241W 24" LCD - RIP
Madpistol is offline   Reply With Quote
Old 01-26-08, 11:12 PM   #8
Madpistol
It's a wittle baby!
 
Madpistol's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: United States
Posts: 4,554
Send a message via AIM to Madpistol
Default Re: I got my Wii back... IT'S STILL NOT FIXED!!!

Quote:
Originally Posted by |MaguS|
You mean the Wii and X360 have a consistent defect in the failures... I have yet to hear of any major issue with the PS3's.

Not saying the PS3 is 100% flawless but there are no reports of a large failure rate or even a "known" issue for the system.
Here's an issue... the damn things won't sell. That makes the system as a whole a failure.
__________________
http://bfbc2.statsverse.com/sig/deta...d%20Pistol.png


MadPistol's Rig

AMD Phenom II X4 965 BE (RB-C3) @ 4Ghz, 1.425 Vcore, 1.25V NB VID
Thermalright Ultra 120 Extreme (w/ Scythe Gentle Typhoon 120mm fan)
Gigabyte UD3H AM3 790GX motherboard
XFX Radeon HD 5870
PNY XLR8 2x2GB CL8 DDR3 1600
G.Skill Ripjaws 2x2GB CL8 DDR3 1600
Soundblaster X-Fi Fatality Titanium
OCZ Vertex II 120GB SSD (OS drive)
Western Digital 500GB Caviar (black)
Western Digital 640GB Blue
Samsung DVD burner
Logitech MX performance mouse
Logitech G15 keyboard
Corsair HX 750-watt Modular PSU
Antec Nine Hundred case
Windows 7 Home Premium x64
ASUS MK241 24" LCD
ACER X241W 24" LCD - RIP
Madpistol is offline   Reply With Quote

Old 01-26-08, 11:14 PM   #9
Q
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 7,808
Default Re: I got my Wii back... IT'S STILL NOT FIXED!!!

Quote:
Originally Posted by |MaguS|
I have seen a handful of poeple claiming artifacts with the Wii, I don't think its too widespread though. Probably a bad batch or something.
My GF's got an early one that has the issue. It only shows when 24/7 is on, thankfully.
Q is offline   Reply With Quote
Old 01-27-08, 10:18 AM   #10
Xion X2
Registered User
 
Xion X2's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: U.S.
Posts: 6,701
Default Re: I got my Wii back... IT'S STILL NOT FIXED!!!

Maybe it's a signal issue with the cable. Have you tried running the standard cable on a standard def TV? Does it still artifact?
Xion X2 is offline   Reply With Quote
Old 01-27-08, 10:26 AM   #11
mezkal
Registered User
 
mezkal's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: ...Twisting the Vertices of Reality...
Posts: 358
Default Re: I got my Wii back... IT'S STILL NOT FIXED!!!

That doesn't look like a cable issue. The pixel render is screwed up, looks like VRAM corruption.
__________________
Core 2 Duo e6750
Gigabyte N650i DS4 Motherboard
4GB PC 6400 Corsair XMS2 DDR2 RAM
Zalman CNPS 9700 HSF
Thermaltake Soprano Case w/ clear side door and all three fans mounted
Antec TruPower 2.0 PSU
Gigabyte Geforce 8600GTS Fanless
2 x Dvico Hybrid HDTV tuners
1 x Loewe 32" SDTV @ 1440x820 custom res via SVIDEO
(can't afford a new TV just yet)

Quote:
Originally Posted by NVJoe
In defense of Cooper Lawrence : "I hate gamers and the gaming community."
mezkal is offline   Reply With Quote
Old 01-27-08, 11:02 AM   #12
Xion X2
Registered User
 
Xion X2's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: U.S.
Posts: 6,701
Default Re: I got my Wii back... IT'S STILL NOT FIXED!!!

Yeah, I agree. I'm just trying to think of something else it could be, because Nintendo's systems don't fail that often. 2 in a row is really odd.
Xion X2 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
GPU memory consumption, back buffer, Quadro tdsussman NVIDIA Linux 5 08-14-12 09:14 PM
New DLC Available: Jagged Alliance - Back in Action: Point Blank DLC News Gaming Headlines 0 06-13-12 06:30 PM
PSN Dusts Self Off, Gets Back Online News Gaming Headlines 0 06-10-12 02:30 AM
E3 arrives, Sim City astounds, Wii U bemuses News Gaming Headlines 0 06-09-12 11:10 AM
Official : Unreal Tournament 2003 | Comments | Reviews | Tips | Help volt Gaming Central 121 03-23-10 08:07 PM

All times are GMT -5. The time now is 05:52 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©1998 - 2014, nV News.