Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 08-27-02, 08:11 AM   #1
theDon
Guest
 
Posts: n/a
Unhappy ****ed up lightmapping

I've got NVdriver 1.0 2960 installed, with X 4.0.1, slackware 8.1 compiled. and when I have lightmaps on in quake 3 it runs, but looks ****ed up, then when vertex lighting is on, it runs, but freezes often, the whole system. Also I've tried disableing AGP and the mem=nopentium too.
  Reply With Quote
Old 08-27-02, 12:12 PM   #2
Thunderbird
 
Join Date: Jul 2002
Location: Netherlands, Europe
Posts: 2,105
Default

Likely there is some Mesa stuff left on your system. Do "updatedb". Then use locate to find all files libGL.*, libglx.* and libGLcore.* and remove those files. After that reinstall the nvidia glx drivers and hopefully it will be clean again.
Thunderbird is offline   Reply With Quote
Old 08-28-02, 01:21 PM   #3
theDon
Guest
 
Posts: n/a
Talking

just wanted to say thanks, it worked. whats weird though is that I checked the NVidia script when installing the GLX drivers, and what I did is exactly what was in the script, yet it still ****ed up before, and not now, ah well, if NE1 can shed light on the subject that would be great.
  Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
nvidia + 2.4.19 gentoo = messed up ulukay NVIDIA Linux 18 11-01-02 11:58 PM
Realy messed up dual head vdub12 NVIDIA Linux 1 09-15-02 12:26 AM
Diablo 2 messed up with Detonator 40 drivers Leaf Gaming Central 1 08-30-02 08:47 PM

All times are GMT -5. The time now is 10:57 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.