Go Back   nV News Forums > Software Forums > Gaming Central

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 03-02-08, 11:45 AM   #133
MrSavoy
Registered User
 
MrSavoy's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Long Island, NY
Posts: 443
Default Re: Frontlines: Fuel of War

Quote:
Originally Posted by nekrosoft13
new 174.31 driver has AA support for this game

<PROFILE Label="Frontlines: Fuel of War">
<APPLICATION Label="ffow.exe"/>
<PROPERTY Label="aa_feature_bits" Value="0x00000045" Default="0x00000045" Itemtype="predefined"/>
<PROPERTY Label="multichip_rendering_mode" Value="0x02400005" Default="0x02400005" Itemtype="predefined"/>
</PROFILE>
</PROFILESET>

Thank for the heads up but I'm trying to figure out how to change the FOV.
__________________
CM Stacker 830SE w/Real Power Pro, 80 PLUS, 1000W Power Supply / EVGA X58 3XSLI
Intel CI7 920 @ 3.77Ghz w/Corsair, 6GB (3 x 2GB) Dominator XMP PC3-12800 DDR3 1600MHz CL9 (8-8-8-24)
THERMALRIGHT, Ultra-120 eXtreme 1366 RT CPU Cooler w/MX-2 High-Performance Thermal Compound
3x EVGA, GeForce GTX 470's Superclocked (TRI-SLI) / 2x WESTERN DIGITAL, 640GB WD Caviar Black (WD6401AALS) (Raid 0) / LITE-ON CD-R/CD-RW/DVD Combo Drive / SAMSUNG DVD R/RW / Windows 7 Home Premium 64 / Westy 37" 1080P
MrSavoy is offline   Reply With Quote
Old 03-02-08, 12:23 PM   #134
HiCZoK4
 
HiCZoK4's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Poland
Posts: 3,467
Default Re: Frontlines: Fuel of War

COOL GAME.
Nukes looks awsome
HiCZoK4 is offline   Reply With Quote
Old 03-02-08, 01:40 PM   #135
bramski
Registered User
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 34
Default Re: Frontlines: Fuel of War

Quote:
Originally Posted by HiCZoK4
COOL GAME.
Nukes looks awsome
oops double post
bramski is offline   Reply With Quote
Old 03-02-08, 01:44 PM   #136
bramski
Registered User
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 34
Default Re: Frontlines: Fuel of War

Quote:
Originally Posted by HiCZoK4
COOL GAME.
Nukes looks awsome

Hows the performance with this game on your system? I have a similar setup but I dont want to get this if it runs like a dog.
bramski is offline   Reply With Quote
Old 03-02-08, 02:14 PM   #137
HiCZoK4
 
HiCZoK4's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Poland
Posts: 3,467
Default Re: Frontlines: Fuel of War

Quote:
Originally Posted by bramski
Hows the performance with this game on your system? I have a similar setup but I dont want to get this if it runs like a dog.
1280x800 afx8
maxed out only shadows to medium imo looks nicer than high.
there is also vsync hidden under option maxzimize framerate.(off=vsync on)
I have it too off so i have vsync

constant 55-60fps. almost no stuttering. only sometimes fps downing to 40.
too bad there is no aa.
I am using 169.28 beta drivers
xp pro sp2 32bit.
HiCZoK4 is offline   Reply With Quote
Old 03-02-08, 02:23 PM   #138
Burnt_Ram
Registered User
 
Burnt_Ram's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: Kelowna, B.C.
Posts: 2,092
Default Re: Frontlines: Fuel of War

Quote:
Originally Posted by HiCZoK4
1280x800 afx8
maxed out only shadows to medium imo looks nicer than high.
there is also vsync hidden under option maxzimize framerate.(off=vsync on)
I have it too off so i have vsync

constant 55-60fps. almost no stuttering. only sometimes fps downing to 40.
too bad there is no aa.
I am using 169.28 beta drivers
xp pro sp2 32bit.
i have AA woking through nHancer. i just made a profile, used oblivion AA compatibilty, and checked off the UT3 flags. works great, and good thing cuase its pretty jaggy! without AA
Burnt_Ram is offline   Reply With Quote
Old 03-02-08, 02:51 PM   #139
Burnt_Ram
Registered User
 
Burnt_Ram's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: Kelowna, B.C.
Posts: 2,092
Default Re: Frontlines: Fuel of War

ok guys try not to laugh to hard! how do you exit a vehicle? i have the enter key mapped, works fine i can enter anything i want, but now when i try to exit i cant? i mapped the Parachute/jump button, but it doesnt work? what am i missing here?
Burnt_Ram is offline   Reply With Quote
Old 03-02-08, 03:00 PM   #140
NarcissistZero
Loving Everything Me
 
NarcissistZero's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Tampa, FL
Posts: 8,033
Send a message via AIM to NarcissistZero
Default Re: Frontlines: Fuel of War

Quote:
Originally Posted by Burnt_Ram
ok guys try not to laugh to hard! how do you exit a vehicle? i have the enter key mapped, works fine i can enter anything i want, but now when i try to exit i cant? i mapped the Parachute/jump button, but it doesnt work? what am i missing here?
On default settings it's the same button as enter vehicle, as it always is.
NarcissistZero is offline   Reply With Quote

Old 03-02-08, 03:20 PM   #141
conroejoe
*BANNED*
 
conroejoe's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 969
Default Re: Frontlines: Fuel of War

Quote:
Originally Posted by nekrosoft13
new 174.31 driver has AA support for this game

<PROFILE Label="Frontlines: Fuel of War">
<APPLICATION Label="ffow.exe"/>
<PROPERTY Label="aa_feature_bits" Value="0x00000045" Default="0x00000045" Itemtype="predefined"/>
<PROPERTY Label="multichip_rendering_mode" Value="0x02400005" Default="0x02400005" Itemtype="predefined"/>
</PROFILE>
</PROFILESET>


It doesnt work. Just installed 174.31 and forced from CP, no AA still. Is that just for SLI?
conroejoe is offline   Reply With Quote
Old 03-02-08, 03:36 PM   #142
Burnt_Ram
Registered User
 
Burnt_Ram's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: Kelowna, B.C.
Posts: 2,092
Default Re: Frontlines: Fuel of War

Quote:
Originally Posted by NarcissistZero
On default settings it's the same button as enter vehicle, as it always is.
yah. i have it mapped to a diff key, and it seems FFOW doesn't take kindly to certain keys being remapped. so for now i can use my re-mapped key to enter, and "E" to exit lol. silly bug.
Burnt_Ram is offline   Reply With Quote
Old 03-02-08, 03:41 PM   #143
Burnt_Ram
Registered User
 
Burnt_Ram's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: Kelowna, B.C.
Posts: 2,092
Default Re: Frontlines: Fuel of War

Quote:
Originally Posted by conroejoe
It doesnt work. Just installed 174.31 and forced from CP, no AA still. Is that just for SLI?
use nhancer. anti alliasing works just fine
Burnt_Ram is offline   Reply With Quote
Old 03-02-08, 06:55 PM   #144
ZEROCOOL101
Registered User
 
ZEROCOOL101's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: G-town, WI
Posts: 196
Send a message via AIM to ZEROCOOL101
Default Re: Frontlines: Fuel of War

I got this from Steam over 4 days ago and I still cant get it to run
__________________
i7 970 @ 4.0 on H70 | EVGA GTX 690 | EVGA X58 Classified3 770 | 12gb Mushkin RedLine DDR3 Triple Channel | Corsair AX1200 | 2 x Samsung 830 256gb ssd (Raid 0) + 2tb Samsung (storage) | Dell U3011 | Klipsch 5.1 Ultra's | Silverstone FT02 | PS3 Network and XBL (Waxville)
ZEROCOOL101 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Napoleon: Total War Free Weekend and 50% off! News Gaming Headlines 0 06-15-12 12:30 AM
Naval War: Arctic Circle review News Archived News Items 0 06-08-12 09:20 PM
Warhorse: War Of The Roses Shows Off Mounted Combat News Archived News Items 0 06-01-12 07:30 AM
Now Available - Total War: SHOGUN 2 - Fall of the Samurai DLCs News Archived News Items 0 05-30-12 02:40 PM
Total War: Shogun 2 Map Editor Totally Out Now News Archived News Items 0 05-24-12 02:50 AM

All times are GMT -5. The time now is 01:25 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.