Go Back   nV News Forums > Hardware Forums > Benchmarking And Overclocking

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 03-06-08, 01:36 AM   #13
ATOJAR
Bish Bash Bosh
 
ATOJAR's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Middlesbrough, England.
Posts: 2,756
Send a message via MSN to ATOJAR
Default Re: No OC is being applied

I got 5.9 withe everything in my sig @ stock when i tried vista!
__________________
Intel i7 920 D0@4GHz(Corsair Hydro H80i) - ASUS P6T iX58 - 16GB Corsair DDR3 XMS3 1600MHz - Sound Blaster X-Fi Xtreme Gamer - Corsair 120GB Force LS SSD(Win7/apps) - Seagate Barracuda SATA II 500GB(storage/games) - LG W2452T 24" LCD 1920x1200 Monitor - MSI GTX 760 2GB - Windows 7 Ultimate X64 - Corsair 750W TX PSU - Cooler Master HAF X Case - Logitech G500 Mouse - Logitech G15 v2 Keyboard.
ATOJAR is offline   Reply With Quote
Old 03-06-08, 10:09 AM   #14
Zapablast05
ZapaFAILmaster of Merwang
 
Zapablast05's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Carson, CA
Posts: 3,133
Send a message via AIM to Zapablast05
Default Re: No OC is being applied

Quote:
Originally Posted by Amuro
Regardless of timmings. Even my previous 4x1GB Corsair Dominator 1066 runing at 800, 5-5-5-15 gives me 5.9 with the QX9650 running at stock 3.0Ghz. However, with my old X6800 CPU, 680i mobo and the same memory running at 1066 5-5-5-15, I was only able to get 5.5 or 5.6 on the RAM. Not really sure why. Maybe the 750/780i memory controller is more efficient.
Maybe, but I shouldn't worry, I have it clocked to what it should be, actually it's faster. It's running at 800 4-4-5-5-5-2T. I barely scraped 14903 3DMarks
__________________

Xbox Live: Zapablast05 click!|3DMark06: 17,001|
PSN: Zapablast05
Originally Posted by crainger: "Come meet my son Zapablast05"
Originally Posted by crainger: A truck wont get the pussy zapa has become accustomed to.
Originally Posted by CaptNKILL: In fact, I measure years in BC and AC (before Camp0rz and after Camp0rz).
I don't want to get you drunk, but, ah, that's a very fine Chardonnay you're not drinking.
Zapablast05 is offline   Reply With Quote
Old 03-06-08, 10:10 AM   #15
Zapablast05
ZapaFAILmaster of Merwang
 
Zapablast05's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Carson, CA
Posts: 3,133
Send a message via AIM to Zapablast05
Default Re: No OC is being applied

Quote:
Originally Posted by SLippe
Hey, zapa, how are you benching your cpu overclocks for stability? I was serious about the reading.
I'm using 3DMark06 right now, I'm gonna run orthos when I come back from school. I gotta go right now. There's no school parking and it's a bitch to get parking close to the school, haha.
__________________

Xbox Live: Zapablast05 click!|3DMark06: 17,001|
PSN: Zapablast05
Originally Posted by crainger: "Come meet my son Zapablast05"
Originally Posted by crainger: A truck wont get the pussy zapa has become accustomed to.
Originally Posted by CaptNKILL: In fact, I measure years in BC and AC (before Camp0rz and after Camp0rz).
I don't want to get you drunk, but, ah, that's a very fine Chardonnay you're not drinking.
Zapablast05 is offline   Reply With Quote
Old 03-06-08, 06:39 PM   #16
Zapablast05
ZapaFAILmaster of Merwang
 
Zapablast05's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Carson, CA
Posts: 3,133
Send a message via AIM to Zapablast05
Default Re: No OC is being applied

Thanks to SLippe, I couldn't find parking..and I was 10 minutes late.
/end_sarcasm

I'm about to install Crysis then run orthos, or vice versa. I have no clue what voltages I'm using, there's the FSB one thats like 0.300 and the other is 1.30; I guess that's the core one. All I know is my RAMs voltage is 2.30
__________________

Xbox Live: Zapablast05 click!|3DMark06: 17,001|
PSN: Zapablast05
Originally Posted by crainger: "Come meet my son Zapablast05"
Originally Posted by crainger: A truck wont get the pussy zapa has become accustomed to.
Originally Posted by CaptNKILL: In fact, I measure years in BC and AC (before Camp0rz and after Camp0rz).
I don't want to get you drunk, but, ah, that's a very fine Chardonnay you're not drinking.
Zapablast05 is offline   Reply With Quote
Old 03-06-08, 09:50 PM   #17
Zapablast05
ZapaFAILmaster of Merwang
 
Zapablast05's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Carson, CA
Posts: 3,133
Send a message via AIM to Zapablast05
Default Re: No OC is being applied

Here you go SLippe.




I take 20 minute showers to get the out.
__________________

Xbox Live: Zapablast05 click!|3DMark06: 17,001|
PSN: Zapablast05
Originally Posted by crainger: "Come meet my son Zapablast05"
Originally Posted by crainger: A truck wont get the pussy zapa has become accustomed to.
Originally Posted by CaptNKILL: In fact, I measure years in BC and AC (before Camp0rz and after Camp0rz).
I don't want to get you drunk, but, ah, that's a very fine Chardonnay you're not drinking.
Zapablast05 is offline   Reply With Quote
Old 03-06-08, 10:30 PM   #18
Amuro
Newtype Ace
 
Amuro's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Hong Kong
Posts: 3,206
Default Re: No OC is being applied

I use latest Prime95 v25.6. It automatically runs the appropriate number of threads to match the number of cores you have.
__________________
Lian Li Armorsuit PC-P80 Black | Intel Core i7-3960X @4.3Ghz | Asus Rampage IV Extreme | G.SKILL Ripjaws X 4 x 4GB @1866Mhz CL9 |eVGA GTX 690 Hydro Copper | Cruscial M4 512GB SATA III SSD | WD VelociRaptor 300GB | Samsung Spinpoint F1 HD103UJ 1TB | Pioneer BDR-205BK 12x Blu-ray Burner | Creative x-Fi Titanium Fatal1ty Sound Card | Corsair A1200 1200W PSU

Water cooled by Koolance ERM-3K3UC Cooling System
Amuro is offline   Reply With Quote
Old 03-06-08, 10:42 PM   #19
Zapablast05
ZapaFAILmaster of Merwang
 
Zapablast05's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Carson, CA
Posts: 3,133
Send a message via AIM to Zapablast05
Default Re: No OC is being applied

K. I'll try that. I never used Prime95 before. I can't seem to get my CPU higher than 3.0.
__________________

Xbox Live: Zapablast05 click!|3DMark06: 17,001|
PSN: Zapablast05
Originally Posted by crainger: "Come meet my son Zapablast05"
Originally Posted by crainger: A truck wont get the pussy zapa has become accustomed to.
Originally Posted by CaptNKILL: In fact, I measure years in BC and AC (before Camp0rz and after Camp0rz).
I don't want to get you drunk, but, ah, that's a very fine Chardonnay you're not drinking.
Zapablast05 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 12:43 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.