Go Back   nV News Forums > Software Forums > Gaming Central > Crysis

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 03-06-08, 02:42 PM   #13
Noriega
你妈妈喜欢的阴茎
 
Noriega's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: 波兰
Posts: 2,176
Default Re: Crysis Patch 1.2 Released

ANY FPS INCREASE?
__________________
Noriega is offline   Reply With Quote
Old 03-06-08, 02:45 PM   #14
conroejoe
*BANNED*
 
conroejoe's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 969
Default Re: Crysis Patch 1.2 Released

Quote:
Originally Posted by Noriega
ANY FPS INCREASE?

don't see anything about FPS increases. I think 20 -30 is about the most this game will ever run at lol.
conroejoe is offline   Reply With Quote
Old 03-06-08, 04:28 PM   #15
Labyrinth
Registered User
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 291
Default Re: Crysis Patch 1.2 Released

* Logitech G15 display now fully supported in MP and SP???

Why aren't they focusing on getting better frames per second, or better SLI support rather than making my stupid LCD screen on my G15 work???

God I hate Crytek.
__________________
New 24" Apple Aluminum iMac
C2D Extreme 2.8Ghz-- 24-inch glossy widescreen display -- 4GB memory -- 500GB hard drive -- 8x SuperDrive (DVD±R DL/DVD±RW/CD-RW) -- ATI Radeon HD 2600 PRO with 256MB memory -- Built-in iSight Camera

16GB IPod Touch (2nd Generation)
Labyrinth is offline   Reply With Quote
Old 03-06-08, 04:46 PM   #16
Technoholic
Registered User
 
Technoholic's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Under your chair
Posts: 1,729
Send a message via MSN to Technoholic
Default Re: Crysis Patch 1.2 Released

lol... Even worse, they added MOD LOADER. Can't it wait?
__________________
[MY PC]
-- 3DMarkVantage: H7522
-- Q9450 @ 3.2GHZ 1.15V | THERMALRIGHT TRUE BLACK ULTRA-120 | DFI LANPARTY DK P45-T2RS | 4GB G.SKILL DDR2-1000
-- EVGA 280GTX | SAMSUNG 225BW | X-FI XTREMEGAMER FPS | Z-5300e | Z-2300 | 250GB SEAGATE | RAZER LACHESIS
-- 320GB WESTERNDIGITAL | TAGAN 700W | G15 rev. 2 | NINE HUNDRED | VISTA HOME PREMIUM
-- no longer own this system

[MY LAPTOP]
-- MAC BOOK PRO 13" | DUAL BOOT WITH WINDOWS 7 ULTIMATE 64-BIT | 2.3GHz i5 | 4GB DDR3 |
-- OSX LION | 320GB HDD
-- Stolen :^(

[STUFF]
-- PSN: lqfocus06
-- AEKDB
Technoholic is offline   Reply With Quote
Old 03-06-08, 04:48 PM   #17
ralinn
Masters
 
ralinn's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: UK, England, Portsmouth
Posts: 1,675
Default Re: Crysis Patch 1.2 Released

Quote:
Originally Posted by Labyrinth
* Logitech G15 display now fully supported in MP and SP???

Why aren't they focusing on getting better frames per second, or better SLI support rather than making my stupid LCD screen on my G15 work???

God I hate Crytek.
Maybe it's not possible? They're not miracle workers.
__________________
(CPU) Intel Core i7 CPU 920 @ 2.67GHz @ 1600MHz (ASUSTeK Computer INC. P6T DELUXE mainboard) (RAM) 3GB (HDD) 931GB
(GFX) NVIDIA GeForce GTX 280 (1GB), 1680x1050x32, 59Hz (OS) Microsoft® Windows Vista™ Home Premium (SP1)

3Dmark06 Score: Who the **** actually cares?
360 & PSN ID: ralinn
ralinn is offline   Reply With Quote
Old 03-06-08, 04:50 PM   #18
grey_1
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Crysis Patch 1.2 Released

Quote:
Originally Posted by SlieTheSecond
http://www.crymod.com/filebase.php?fileid=1073&lim=0

EDIT: Appears it is the same as with the 1.1 Patch. If you have any modified or missing files, you will get a cab error. (In my case, getting rid of the intro videos)
Glad I saved mine this time.

Thanks for posting.
  Reply With Quote
Old 03-06-08, 05:08 PM   #19
Labyrinth
Registered User
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 291
Default Re: Crysis Patch 1.2 Released

Quote:
Originally Posted by ralinn
Maybe it's not possible? They're not miracle workers.
Then how do you explain the smooth framerates at like CES and all the other trade shows they displayed Crysis at?

"Look at this awesome game we made and how smooth it runs...but it'll run like a$$ when it's released to public."

That should have been the disclaimer on the box, or I wouldn't have bought it.
__________________
New 24" Apple Aluminum iMac
C2D Extreme 2.8Ghz-- 24-inch glossy widescreen display -- 4GB memory -- 500GB hard drive -- 8x SuperDrive (DVD±R DL/DVD±RW/CD-RW) -- ATI Radeon HD 2600 PRO with 256MB memory -- Built-in iSight Camera

16GB IPod Touch (2nd Generation)
Labyrinth is offline   Reply With Quote
Old 03-06-08, 05:30 PM   #20
Bokishi
NV THIS
 
Bokishi's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Hutt Space
Posts: 1,289
Default Re: Crysis Patch 1.2 Released

Quote:
Originally Posted by Labyrinth
Then how do you explain the smooth framerates at like CES and all the other trade shows they displayed Crysis at?

"Look at this awesome game we made and how smooth it runs...but it'll run like a$$ when it's released to public."

That should have been the disclaimer on the box, or I wouldn't have bought it.
They used that prerendered frame cheat in order to make it run smooth
__________________
i5 2500K @ 4.2GHz
EVGA Z68
Ripjaws X 16GB 1600MHz
EVGA GTX 680
X-Fi Titanium HD
Intel 40GB SSD (SRT Cache)
Hitachi 1TB Boot HDD
7TB Storage HDDs
Coolermaster 750w
Bokishi is offline   Reply With Quote

Old 03-06-08, 05:33 PM   #21
Toss3
.<<o>>.
 
Toss3's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Finland
Posts: 4,763
Default Re: Crysis Patch 1.2 Released

Quote:
Originally Posted by Labyrinth
Then how do you explain the smooth framerates at like CES and all the other trade shows they displayed Crysis at?

"Look at this awesome game we made and how smooth it runs...but it'll run like a$$ when it's released to public."

That should have been the disclaimer on the box, or I wouldn't have bought it.
There already is a way to increase your fps and, surprise surprise, it's by LOWERING your settings. Just because you have two of the fastest cards on the market, doesn't mean they'll run crysis at full settings. This is not a thing fixable by crytek, because they can't make faster hardware appear out of nowhere.
The game runs like crap on higher settings because we don't have hardware capable of running it yet, except for maybe triple-sli.
I remember having serious performance issues when far cry launched, and you know what? The fps improvement was huge when the next gen of cards were released. So what we need is for nvidia to get off their asses and start bringing us some real dx10 capable cards, not just a freaking refresh of the g90 cars!
__________________
: :Asus Rampage II Gene : : Core i7 920 4011Mhz : : 6Gb 1600Mhz A-Data DDR3 : : Club3D Theatron Agrippa : : Intel 80GB SSD : : 2xSamsung F1 750Gb : : Sapphire 5850 @ 850/1225Mhz : :
: :Benq FP241W : : Optoma HD80 Projector + 92" Screen : : Genelec 8020B speakers : : Sony MDR-XB700 Headphones : : Razer Lycosa : : Razer Lachesis : :
Toss3 is offline   Reply With Quote
Old 03-06-08, 06:01 PM   #22
BioHazZarD
USCM Marine
 
BioHazZarD's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Sweden
Posts: 2,369
Send a message via MSN to BioHazZarD
Default Re: Crysis Patch 1.2 Released

But thats the problem, when developing a game they should focus on the hardware thats available prior to launch not what we can expect in a year or so. When the game was released 2 ultras in SLI showed terrible results in high resolutions beyond 1600x1200. Thats like they found a time machine 1 year ahead took the gfx cards back with them, did the game and then reversed back 1 year and game is out.
__________________
Chieftec Miditower /w 5 case fans | Corsair 620W HX PSU | Asus M4N98TD EVO SLI | AMD Athlon2 X2 260 3,2GHz | Corsair 3GB PC3-10666 | eVGA Geforce GTX 460 1GB (336shader) | Samsung Spinpoint x2 250GB HD +SATA 320GB | SB Audigy 4 @ 2.1 | Samsung Syncmaster BX2331 TFT 23" running 1920x1080@60hz | Windows XP PRO SP2 | |
BioHazZarD is offline   Reply With Quote
Old 03-06-08, 06:16 PM   #23
D!Z
Registered User
 
D!Z's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 154
Default Re: Crysis Patch 1.2 Released

Thanks for the heads up
D!Z is offline   Reply With Quote
Old 03-06-08, 07:29 PM   #24
TheManko
Registered User
 
TheManko's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Stockholm, Sweden
Posts: 270
Default Re: Crysis Patch 1.2 Released

Quote:
Originally Posted by BioHazZarD
But thats the problem, when developing a game they should focus on the hardware thats available prior to launch not what we can expect in a year or so. When the game was released 2 ultras in SLI showed terrible results in high resolutions beyond 1600x1200. Thats like they found a time machine 1 year ahead took the gfx cards back with them, did the game and then reversed back 1 year and game is out.
That's not what they did with Far Cry! In order to keep up with graphics, or just make sure that you by far have the best looking game at release you sort of have to make the graphics better than the hardware can run when you're making the game, otherwise your game will actually look a year old if you make it for a year old hardware.

I think Crytek just like me expected Nvidia and Ati to actually release real next-gen hardware at this time and not rehashes of really old stuff. The stuff that will run Crysis as well as the Radeon 9700 ran Far Cry is coming later this year, but if you can't wait just live with 1280*720 @ very high or high settings at 1680*1050 or something. On my machine those two settings and resolutions are very playable and both look a mile better than any other game out now.

Games like Crysis are very good, even if it can be frustrating to have those pretty graphics there but not be able to run them, because those games actually put pressure on the industry. ID used to do that, but now they hardly release anything anymore, so I guess Crytek has taken that role.

And for their demos, maybe the demo maps and machines were pretty different from the final versions? There's all kinds of stuff they could've done to the maps for the sake of making a demo that could've made it run faster. They could've used special made config files tailored for just those machines similar to the config files available on forums now that enable certain very high features but still somehow keep the framerate up.

Anyway, my post may not have anything to do with the patch, but I'm just getting tired of people complaining over the fact that they're dissapointed over not being able to play the by far best looking game with hardware that frankly is growing pretty old now. I was hoping that this geforce 9 series would at least provide with a leap in performance similar to the 7 series over 6, but that doesn't seem to be happening. Even if Crysis can't be run at its "full potential" or whatever right now at 1600*1200 it's still a fantastic game. Frankly of all the fps games released last year its the only one I keep playing over and over again in singleplayer just because its so much fun. I have some experience in game editors, so I'm thinking of making modified versions of all the maps in the game with all sorts of fun stuff to do while replaying the game, just like all those demo level modifications that came out.
TheManko is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Crysis 3 preview News Gaming Headlines 0 06-16-12 08:20 AM
Crysis 3 E3 trailer features Psycho, Prophet, slow-mo nano bow News Archived News Items 0 06-05-12 08:00 AM
Now Available - Crysis 2 Maximum Edition News Archived News Items 0 05-29-12 06:30 PM
Nvidia 296.65 Windows 8 Consumer Preview (WDDM 1.2) Released News Archived News Items 0 05-18-12 10:30 PM
SOF2 1.02 Patch Released! PsychoSy Gaming Central 5 10-17-02 06:08 AM

All times are GMT -5. The time now is 09:37 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©1998 - 2014, nV News.