Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 04-29-03, 03:16 PM   #1
m2-
Registered User
 
Join Date: Apr 2003
Location: None of your Bizland.
Posts: 11
Default 1.0-4363 / 2.4.21-rc1 / Athlon 900 / KT133 == no go

Ok, like I said before, the combination above is a no go. The X server is pegged at 100% CPU. XFree86.0.log file attached.
Attached Files
File Type: log xfree86.0.log (28.0 KB, 133 views)

Last edited by m2-; 04-29-03 at 03:22 PM.
m2- is offline   Reply With Quote
Old 04-29-03, 05:50 PM   #2
Andy Mecham
l33t master
 
Join Date: Jul 2002
Location: Santa Clara, CA
Posts: 1,163
Default

Does disabling AGP help?

That's a prerelease kernel - i'll check it out.

--andy
__________________
Andy Mecham
NVIDIA Corporation
Andy Mecham is offline   Reply With Quote
Old 04-30-03, 08:20 AM   #3
m2-
Registered User
 
Join Date: Apr 2003
Location: None of your Bizland.
Posts: 11
Default Uhm... yes, that's a prerelease kernel...

... which happens to be working ok on another 9 machines or so. Let me see if I can find something similar along that mix...

I have a machine with the same configuration, with a GeForce3 (bios 03.20.00.10.00 -- if that helps you) but an Athlon 1200 (no XP) instead of an Athlon 900. It's working with the NVIDIA AGP driver. The machine with the problem is working with the agpgart driver. Let me see if I can manage to stop the Xserver...

go make some coffee, this will take a while...

Nope... NvAGP set to 1 and it still doesn't work.
m2- is offline   Reply With Quote
Old 04-30-03, 10:28 AM   #4
bwkaz
Registered User
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 2,262
Default

Out of curiosity, does the problem follow the CPU around? If you switch CPUs, does it happen on the box that you put the Athlon 900 into? Or does it still only happen in the first box?
__________________
Registered Linux User #219692
bwkaz is offline   Reply With Quote
Old 04-30-03, 12:53 PM   #5
Andy Mecham
l33t master
 
Join Date: Jul 2002
Location: Santa Clara, CA
Posts: 1,163
Default

I'd also be interested to know if your sbios revisions were the same.

--andy
__________________
Andy Mecham
NVIDIA Corporation
Andy Mecham is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 03:25 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.