Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 04-30-03, 10:38 AM   #1
JackosKing
Registered User
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 3
Default trouble with my Geforce4 Ti 4200 128 Mo, running under Mandrake 9.1

I creat this thread, because I have some troubles with my Geforce4 Ti 4200 128 Mo, running under Mandrake 9.1.

If I keep the mandrake defaults drivers, my graphic card runs correctly.
I decide to install the nvidia drivers for a better speed.
So I installed the drivers: sh NVIDIA-Linux-x86-1.0-4363.run
I modified the XF86Config-4 file.
when I start X, with startx, I have a black screen
I can't do anything!

Logs are here:

http://www.ifrance.fr/frunkp/XF86Config-4.htm http://www.ifrance.fr/frunkp/XFree86.0.htm http://www.ifrance.fr/frunkp/XFree86.0.log.htm http://www.ifrance.fr/frunkp/XFree86.9.htm
JackosKing is offline   Reply With Quote
Old 04-30-03, 01:14 PM   #2
Andy Mecham
l33t master
 
Join Date: Jul 2002
Location: Santa Clara, CA
Posts: 1,163
Default

You're not using 1.0-4363 - you're using 1.0-4349. If you think you've installed 1.0-4363, please double check.

What chipset do you have? If you have a KT400, you'll need to update to 1.0-4363.

--andy
__________________
Andy Mecham
NVIDIA Corporation
Andy Mecham is offline   Reply With Quote
Old 04-30-03, 01:35 PM   #3
JackosKing
Registered User
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 3
Default

thx.

Sorry maybe this is not the last log (I installed 1.0-4349 first, and after i installed 1.0-4363).

I have not KT400 chipset.
So what can i do?

NB: sorry for my bad english
JackosKing is offline   Reply With Quote
Old 04-30-03, 01:59 PM   #4
Andy Mecham
l33t master
 
Join Date: Jul 2002
Location: Santa Clara, CA
Posts: 1,163
Default

Does disabling AGP help? Add
Code:
Option  "NvAgp" "0"
to the Device section of your XF86Config file.

--andy
__________________
Andy Mecham
NVIDIA Corporation
Andy Mecham is offline   Reply With Quote
Old 04-30-03, 05:03 PM   #5
JackosKing
Registered User
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 3
Default

So..
I installed installed 1.0-4349 first.
I change nv by nvidia.
I add Option "NvAgp" "0" in the X file.

... and i have the same trouble
JackosKing is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
POSSIBLE AGP TROUBLE (mandrake 9.0) chrono86 NVIDIA Linux 4 10-12-02 12:09 PM
For Sale: Gainward GeForce4 Ti 4200 MikeC For Sale/Trade 9 10-09-02 03:56 PM
Which GeForce4 Ti 4200 cards support dual monitors? avengerzz NVIDIA GeForce 7, 8, And 9 Series 9 10-07-02 12:44 PM
Mandrake and Geforce4 Users Unite! poptart NVIDIA Linux 7 08-25-02 04:15 PM
GeForce4 Ti 4200 hangs when playing games revenant NVIDIA GeForce 7, 8, And 9 Series 9 08-14-02 04:01 AM

All times are GMT -5. The time now is 12:38 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.