Go Back   nV News Forums > Software Forums > Gaming Central

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 03-25-08, 04:28 AM   #13
K007
 
K007's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Australia, Sydney
Posts: 9,406
Default Re: Command and Conquer 3: Kane's Wrath.

Well...the game disc is 7GB...so it could be stand alone..but then again it could be just movies that are taking all that space.
K007 is offline   Reply With Quote
Old 03-25-08, 12:30 PM   #14
LycosV
Registered User
 
LycosV's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 888
Default Re: Command and Conquer 3: Kane's Wrath.

Quote:
Originally Posted by K007
Well...the game disc is 7GB...so it could be stand alone..but then again it could be just movies that are taking all that space.
Or it could be like C&C Generals: Zero Hour. Zero Hour required Generals be installed but it installed to its own directory and didn't look like it shared any of the resources.
LycosV is offline   Reply With Quote
Old 03-25-08, 12:42 PM   #15
Ayepecks
Registered User
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 131
Default Re: Command and Conquer 3: Kane's Wrath.

I'm pretty sure it is NOT standalone. I remember looking it up a few weeks ago and seeing somewhere that it required the original.
__________________
Desktop: Intel Core2Quad Q6600 | nVidia GeForce 8800GTS 320MB | 3GB 667MHz DDR2 RAM | Windows Vista Home Premium
Laptop: Intel Core2Duo T7250 | nVidia GeForce 8400GS 64MB | 4GB 667MHz DDR2 RAM | Windows Vista Home Premium
Ayepecks is offline   Reply With Quote
Old 03-25-08, 07:32 PM   #16
malachi1313
Registered User
 
malachi1313's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: SMASHVILLE,TN
Posts: 818
Default Re: Command and Conquer 3: Kane's Wrath.

Quote:
Originally Posted by breathemetal
do you need the first game for this? or is it a standalone expansion?
You need the original to play(dont ask how I know). Im downloading from ea store now. It shows it as being 3.8 gigs with 2 patches that are 750 meg and 850 meg(Approx) ea. With my luck its probably just a preorder. The only reason I bought it was because I had a $10 off promo from EA, so it came to about 20 bux after taxes..

Edit: oops sorry looks like its 3.8 gigs and 4 patches...
malachi1313 is offline   Reply With Quote
Old 03-25-08, 09:28 PM   #17
malachi1313
Registered User
 
malachi1313's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: SMASHVILLE,TN
Posts: 818
Default Re: Command and Conquer 3: Kane's Wrath.

installed game is 4.3 gigs. the other "patches" were language packs that i didn't even need. It's playable today also!!
malachi1313 is offline   Reply With Quote
Old 03-26-08, 02:10 AM   #18
nutcrackr
Super Registered User
 
nutcrackr's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Australia
Posts: 3,210
Default Re: Command and Conquer 3: Kane's Wrath.

It says on the box you must own cnc 3 tib wars, cnc 3 tib wars kane editio or cnc saga.


Let me install the game, but I have to have cnc3 tib wars installed to launch it, dumb ****s :/
nutcrackr is offline   Reply With Quote
Old 03-26-08, 02:24 AM   #19
crainger
 
crainger's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Coffs Harbour, NSW, Australia
Posts: 29,559
Send a message via AIM to crainger
Default Re: Command and Conquer 3: Kane's Wrath.

LOL
crainger is offline   Reply With Quote
Old 03-26-08, 02:27 AM   #20
nutcrackr
Super Registered User
 
nutcrackr's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Australia
Posts: 3,210
Default Re: Command and Conquer 3: Kane's Wrath.

nutcrackr is offline   Reply With Quote

Old 03-26-08, 02:33 AM   #21
crainger
 
crainger's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Coffs Harbour, NSW, Australia
Posts: 29,559
Send a message via AIM to crainger
Default Re: Command and Conquer 3: Kane's Wrath.

Saw it in EB today. Was tempted, but I was there for other reasons...
crainger is offline   Reply With Quote
Old 03-26-08, 02:35 AM   #22
nutcrackr
Super Registered User
 
nutcrackr's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Australia
Posts: 3,210
Default Re: Command and Conquer 3: Kane's Wrath.

My Horse and Me?

they didn't have wolf quest 2 preorders?
nutcrackr is offline   Reply With Quote
Old 03-26-08, 08:08 AM   #23
crainger
 
crainger's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Coffs Harbour, NSW, Australia
Posts: 29,559
Send a message via AIM to crainger
Default Re: Command and Conquer 3: Kane's Wrath.

Elk Quest. Where you play as the elk. I heard it's really hard though as it's basically impossible to escape the Wolves.

I was buying Lego Star Wars: The Complete Saga for my PS3. ::
crainger is offline   Reply With Quote
Old 03-26-08, 02:42 PM   #24
wysiwyg
Registered User
 
wysiwyg's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: London, England
Posts: 2,991
Default Re: Command and Conquer 3: Kane's Wrath.

wysiwyg is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:30 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.