Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 03-26-08, 01:10 PM   #1
satir
Registered User
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 2
Default ALSA 10.14

NO SOUNDCARD DETECTED
/etc/modprobe.conf

# ALSA portion
alias char-major-116 snd
alias snd-card-0 snd-emu10k1

# module options should go here

# OSS/Free portion
alias char-major-14 soundcore
alias sound-slot-0 snd-card-0

# card #1
alias sound-service-0-0 snd-mixer-oss
alias sound-service-0-1 snd-seq-oss
alias sound-service-0-3 snd-pcm-oss
alias sound-service-0-8 snd-seq-oss
alias sound-service-0-12 snd-pcm-oss
satir is offline   Reply With Quote
Old 03-26-08, 02:18 PM   #2
txf
Registered User
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 272
Default Re: ALSA 10.14

I'm not sure what this means, but I assume its related to your other post. Alsa 1.0.14 seems to have problems with some (all?) hda intel sound cards I suggest either downgrading or upgrading alsa
txf is offline   Reply With Quote
Old 03-26-08, 02:39 PM   #3
bacon12
Registered User
 
bacon12's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 3,532
Default Re: ALSA 10.14

Don't double post dude. Try to modeprobe in snd-hda-intel.
bacon12 is offline   Reply With Quote
Old 03-26-08, 08:28 PM   #4
Ralph
Registered User
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 74
Default Re: ALSA 10.14

Code:
alias snd-card-0 snd-emu10k1
????
Ralph is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 03:20 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.