Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 05-08-03, 08:07 AM   #1
mphansen
Registered User
 
Join Date: May 2003
Posts: 4
Default No 1600x1200 with GeForce2 Go

Please click on the link below for a description of my problem.

http://www.nvnews.net/vbulletin/show...threadid=11425
mphansen is offline   Reply With Quote
Old 05-09-03, 03:50 AM   #2
mphansen
Registered User
 
Join Date: May 2003
Posts: 4
Default

Got it to work with inserting

Option "IgnoreEDID" "1"

into the XF86Config file.

The reported EDID information about vertical and horizontal sync ranges was different from 3123 and 4363.

3123 4163
vert 54-62 0-60
hor 30-100 29-73

After diabling EDID X uses the following freqs.

**) NVIDIA(0): Default mode "1600x1200": 162.0 MHz, 75.0 kHz, 60.0 Hz

This was the same with 3123 and has worked fine for about a year.

Should I be concerned about the inconsistency? Is it "dangerous" to use a mode that the EDID information does not suggest?

Regards
mphansen is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
nVida Geforce2 MX 200 (onboard) urak NVIDIA Linux 1 10-24-02 05:42 AM
GeForce2 on Inspiron 4100 sjg NVIDIA Linux 8 10-07-02 02:06 PM
Error messages... HELP!!!! Imperito NVIDIA Linux 3 09-24-02 10:46 PM
Problem with geforce2 mx 400 and the drivers Cloral NVIDIA Windows Graphics Drivers 23 08-28-02 01:25 PM
TNT + geforce2 GTS w/ TV-OUT tim_wilson NVIDIA Linux 3 08-01-02 05:25 PM

All times are GMT -5. The time now is 09:59 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.