Go Back   nV News Forums > Hardware Forums > General Hardware

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 04-13-08, 04:52 AM   #1
asd
Registered User
 
asd's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 196
Default How to use the DiN Jack cable that come with the x-fi elite pro?

I got my X-fi elite pro yesterday, and use it with my lovely Gigaworks s750, but I found a cable or line called DiN, according to the notes this is a volume control jack, but the question is, do I need to use it? since I didn't found any place to plug it into my speaker, maybe you guys know how to use it?
asd is offline   Reply With Quote
Old 04-13-08, 06:42 AM   #2
crainger
 
crainger's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Coffs Harbour, NSW, Australia
Posts: 29,559
Send a message via AIM to crainger
Default Re: How to use the DiN Jack cable that come with the x-fi elite pro?

Doesn't it go to the breakout box that comes with the Elite Pro. You did get the breakout box right??
crainger is offline   Reply With Quote
Old 04-13-08, 07:54 AM   #3
asd
Registered User
 
asd's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 196
Default Re: How to use the DiN Jack cable that come with the x-fi elite pro?

Quote:
Originally Posted by crainger
Doesn't it go to the breakout box that comes with the Elite Pro. You did get the breakout box right??
You mean the X-fi I/O console right (the white big box with a remote controller)? but the DiN cable has two sides, so one for the console and one for the...? I have no idea.
asd is offline   Reply With Quote
Old 04-13-08, 09:06 AM   #4
crainger
 
crainger's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Coffs Harbour, NSW, Australia
Posts: 29,559
Send a message via AIM to crainger
Default Re: How to use the DiN Jack cable that come with the x-fi elite pro?

I see. Intriguing. Manual say anything about it? Something more in depth than the notes?
crainger is offline   Reply With Quote
Old 04-13-08, 01:21 PM   #5
asd
Registered User
 
asd's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 196
Default Re: How to use the DiN Jack cable that come with the x-fi elite pro?

Quote:
Originally Posted by crainger
I see. Intriguing. Manual say anything about it? Something more in depth than the notes?
It's a pity that even the manual didn's said anything about it, I checked both the x-fi elite pro and the s750's manual, didn't see any informatiom about it.
asd is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:01 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.