Go Back   nV News Forums > Software Forums > Networking And Security

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 06-26-08, 08:07 PM   #1
seeker
AKA seekermeister
 
seeker's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: At home
Posts: 1,442
Default Checking Network Connections

I have gotten that message a couple of times in the past few days when attempting to connect to my dialup, just before getting disconnected. Since I do not have any kind of network, I assume that means theirs. Going to a different telephone number than the one designated for my area works as usual. I have never seen anything like this before, so it has me wondering what is going on?
__________________
Rig 1: HAF 922, X2 4400+, Asus A8N32-SLI Deluxe , 4x1GB DDR400, 2x500GB, 1x80GB & 1x250GB + ESATCASE2 w/2x1TB HDs, LG CH10LS20 & GH22LS50, Samsung SH-S202N, Asus Xonar D2X,Creative 5.1, GTX460 SC, FusionHDTV7 Gold RT, Acer X233H, Arris TM520G, Cisco E3000, Scythe Kama, CM RS600 PS,HP 5510v,APC BX1000, XP x64, W7 & Kubuntu 9.10

Rig 2: Antec SX1040BII, A8N-SLI, 2x1GB DDR400, 8800GTS, 1x500GB & 1x1TB HDs, Liteon LH-20AIL and Pioneer DVR-111, Audigy 2 ZS, Creative T20 2.1, Antec 500SP, W7 x64 & XP MCE
seeker is offline   Reply With Quote
Old 06-27-08, 01:43 AM   #2
crainger
 
crainger's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Coffs Harbour, NSW, Australia
Posts: 29,559
Send a message via AIM to crainger
Default Re: Checking Network Connections

Usually when one posts about an error message they post the error message, kinda helps others who may be interested in offering their assistance.
crainger is offline   Reply With Quote
Old 06-27-08, 04:12 PM   #3
SH64
MAXIMUM TECH
 
SH64's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Indiana
Posts: 12,202
Default Re: Checking Network Connections

Quote:
Originally Posted by crainger View Post
Usually when one posts about an error message they post the error message, kinda helps others who may be interested in offering their assistance.
Good point.
__________________


- "My name is RAM and my tank is full"

http://warhawk64nv.mybrute.com/ <-- pupils go thaarrr! Or,
http://silenthunter64.mybrute.com
SH64 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
The Giant Stirs: Zynga Shows Social Network, Farmville 2 News Archived News Items 1 06-29-12 05:07 AM
Tiny Georgia telco files first network neutrality complaint News Archived News Items 0 05-22-12 07:40 PM
nvidia: using adaptive network models, indiv's are rep'd as nodes on a network w/ edg News Archived News Items 0 05-16-12 10:00 PM
My Gig network :D Rakeesh Benchmarking And Overclocking 9 05-01-12 06:35 PM
redhat 8 nforce network success cd21 NVIDIA Linux 2 10-07-02 09:48 PM

All times are GMT -5. The time now is 06:20 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.