Go Back   nV News Forums > Software Forums > Gaming Central > MMORPGs

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 05-25-08, 04:42 PM   #1
Nv40
Agent-Fx
 
Nv40's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: everywhere
Posts: 2,216
Default help!!! how to remap some keys..

im unable to remap some keys in AOC ,the game says they are reserved? for x or y thing.. but could find a way to force and remap them in another way.. any help?

fixed...
ok
Nv40 is offline   Reply With Quote
Old 05-26-08, 04:56 PM   #2
CaptnStubing
Registered User
 
CaptnStubing's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 2,714
Default Re: help!!! how to remap some keys..

Quote:
Originally Posted by Nv40
im unable to remap some keys in AOC ,the game says they are reserved? for x or y thing.. but could find a way to force and remap them in another way.. any help?

fixed...
ok
Even if you fixed it, get this addon. It makes the game FUN!
http://aoc.curse.com/downloads/details/12705/

CaptnStubing is offline   Reply With Quote
Old 05-26-08, 05:55 PM   #3
Buckeye
Registered User
 
Buckeye's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 468
Default Re: help!!! how to remap some keys..

I was really trying to not use any addons/mods for this game as I totally hated that in WoW when a new patch would come out and kill an addon.

Is there any other way to get some additional tool bars that can be moved around ?
__________________
New Build Coming Soon
Powered by Liftoff and soon to be cooled by H30.
Buckeye is offline   Reply With Quote
Old 05-27-08, 12:21 PM   #4
Nv40
Agent-Fx
 
Nv40's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: everywhere
Posts: 2,216
Default Re: help!!! how to remap some keys..

it sucks that you cannot use your mouse for anything
other than camera views... i wish they allowed 5 mouse buttons ,so you could add
the basic slash moves and more there..
Nv40 is offline   Reply With Quote
Old 05-27-08, 01:51 PM   #5
nrdstrm
 
nrdstrm's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Staples Center
Posts: 1,677
Default Re: help!!! how to remap some keys..

Quote:
Originally Posted by CaptnStubing
Even if you fixed it, get this addon. It makes the game FUN!
http://aoc.curse.com/downloads/details/12705/
Wow...That's pretty cool...I'm going to check that out! Thanks! I havn't used add ons for MMO's for a while. I remember on some games, you would have to reinstall the add ons after patches. Is that the case here?
__________________


On Any Given Sunday!
nrdstrm is offline   Reply With Quote
Old 05-27-08, 07:35 PM   #6
CaptnStubing
Registered User
 
CaptnStubing's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 2,714
Default Re: help!!! how to remap some keys..

Quote:
Originally Posted by nrdstrm
Wow...That's pretty cool...I'm going to check that out! Thanks! I havn't used add ons for MMO's for a while. I remember on some games, you would have to reinstall the add ons after patches. Is that the case here?
It might be here but this addon is very easy to set up. Just drag and drop. It is nothing like Cosmos or CT Raid in WoW where you have to set up all the bars into the exact place you had them before Blizzard broke the mod.

This mod is perfect. It gives you plenty of hotbar commands and plenty of space to put other important stuff and spells. I think it comes in a smaller size. I would like the buttons just a bit smaller.
CaptnStubing is offline   Reply With Quote
Old 05-27-08, 08:10 PM   #7
Buckeye
Registered User
 
Buckeye's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 468
Default Re: help!!! how to remap some keys..

Ok I downloaded ver 1.2

did this ...

1. Exit the game.

2. Find the folder named "Customized" found under ..\Age of Conan\cd_image\Gui\Customized\ once there delete only the contents found inside of the [b]Customized/b folder. Do NOT delete any other folders otherwise you may have to deal with a 911MB download! This is done in order to prevent potential conflicts with other user modified content and compiled xml files (*.bxml)

3. Extract all the files from the Mirage UI Zip file to your root folder for the game, for example "C:\Program Files\Funcom\Age of Conan\", make sure to use the folder names options with winzip to create the necessary folder paths when you extract the files. Again, extract all the files in the zip file to your main Age of Conan game folder and do not worry about getting prompted to overwrite files in the DEFAULT directory these are custom Mirage UI graphic files and they do not overwrite any base game files (hence they're named mui_*.tga)


Everthing went fine. But I have no change to the UI

hmmm... I did something wrong me thinks
__________________
New Build Coming Soon
Powered by Liftoff and soon to be cooled by H30.
Buckeye is offline   Reply With Quote
Old 05-27-08, 11:55 PM   #8
CaptnStubing
Registered User
 
CaptnStubing's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 2,714
Default Re: help!!! how to remap some keys..

You didn't do anything wrong. The new patch today brok the mods.
CaptnStubing is offline   Reply With Quote

Old 05-27-08, 11:58 PM   #9
Buckeye
Registered User
 
Buckeye's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 468
Default Re: help!!! how to remap some keys..

LOL figures.

That's the one thing I hate about these things.
__________________
New Build Coming Soon
Powered by Liftoff and soon to be cooled by H30.
Buckeye is offline   Reply With Quote
Old 05-28-08, 10:50 AM   #10
CaptnStubing
Registered User
 
CaptnStubing's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 2,714
Default Re: help!!! how to remap some keys..

Quote:
Originally Posted by Buckeye
LOL figures.

That's the one thing I hate about these things.
Here is how I set up my UI. I hilighted the bottom row to show that Ihave 5 bars on the top two bars. This works great for me as a barbarian.
[IMG][/IMG]
CaptnStubing is offline   Reply With Quote
Old 05-28-08, 10:56 AM   #11
Ninjaman09
Takin 'er easy
 
Ninjaman09's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Jowjah
Posts: 6,687
Default Re: help!!! how to remap some keys..

Capt what are those bindings for your attack keys? I recently rerolled Conqueror and I'm really struggling with the controls, looking for a better setup.
__________________
Core i7 920 @ 3.2 | ASUS P6T Deluxe V2
6GB Mushkin DDR3-1600 RAM
eVGA GTX 570 SC | Auzen X-Fi Prelude 7.1
CORSAIR CMPSU-850TX
Dell U2410
Ninjaman09 is offline   Reply With Quote
Old 05-28-08, 11:21 AM   #12
CaptnStubing
Registered User
 
CaptnStubing's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 2,714
Default Re: help!!! how to remap some keys..

Quote:
Originally Posted by Ninjaman09
Capt what are those bindings for your attack keys? I recently rerolled Conqueror and I'm really struggling with the controls, looking for a better setup.
Yes. I like to have the spells all clustered in the middle. The direction keys are remapped to the side. I do this because I use a Belkin Nostromo n52. I used the Dpad for the directional swing. It works great.

This is the new Nostromo. Very sexy but no big change in the layout.

http://www.bestbuy.com/site/olspage....=1192233008066

This is the older one I use.


http://www.amazon.com/Belkin-F8GFPC1.../dp/B0000DC643

I used the nostromo because it is so much easier on your wrist for gaming and you have all the buttons and hot buttons you need for MMOs.
CaptnStubing is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:23 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.