Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 04-26-03, 10:55 PM   #1
samwyse
Registered User
 
Join Date: Apr 2003
Location: Finland
Posts: 16
Default OpenGL locks system while using twinview (Red Hat 9 Geforce 4 Ti 4200)

Anybody having similar problems? This happened after I updated Red Hat 8.0 to 9 and updated the NVIDIA drivers from 31.20 to the newest 4349 and 4363).

OpenGL works fine with twinview off.
Attached Files
File Type: txt xf86config.txt (6.6 KB, 182 views)

Last edited by samwyse; 05-06-03 at 08:37 PM.
samwyse is offline   Reply With Quote
Old 04-27-03, 06:33 PM   #2
samwyse
Registered User
 
Join Date: Apr 2003
Location: Finland
Posts: 16
Default

Is this again a problem that nobody else has, but me?
samwyse is offline   Reply With Quote
Old 05-04-03, 04:30 PM   #3
rubik
Registered User
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 3
Default

I'm running RH9 and TwinView and OpenGL works fine for me. Are you using the latest driver?
rubik is offline   Reply With Quote
Old 05-04-03, 04:31 PM   #4
rubik
Registered User
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 3
Default

Oops my bad I see that you are using 4363. Any errors in the XFree log?
rubik is offline   Reply With Quote
Old 05-05-03, 07:13 PM   #5
samwyse
Registered User
 
Join Date: Apr 2003
Location: Finland
Posts: 16
Default

Sometimes the screen gets messed up and sometimes the system just gets very slow and unresponsive while running Tuxracer. I can get get the system to work again if I keep trying to hit the close button on the Tuxracer-window, because from time to time it works.

I can't see any errors in the log.
Attached Files
File Type: txt xfree86.0.log.txt (35.9 KB, 152 views)
samwyse is offline   Reply With Quote
Old 05-05-03, 09:04 PM   #6
Andy Mecham
l33t master
 
Join Date: Jul 2002
Location: Santa Clara, CA
Posts: 1,163
Default

I'll try to repro this. Can you post your XF86Config file?

--andy
__________________
Andy Mecham
NVIDIA Corporation
Andy Mecham is offline   Reply With Quote
Old 05-06-03, 02:14 PM   #7
rubik
Registered User
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 3
Default

samwyse,

You've got a different setup than me - I don't have a CRT device, just a regular second monitor. Hopefully the Nvidia dudes can help you out. Sorry..
rubik is offline   Reply With Quote
Old 05-06-03, 08:41 PM   #8
samwyse
Registered User
 
Join Date: Apr 2003
Location: Finland
Posts: 16
Default

Quote:
Originally posted by Andy Mecham
I'll try to repro this. Can you post your XF86Config file?

--andy
It's included in the first post.
samwyse is offline   Reply With Quote

Old 05-06-03, 08:45 PM   #9
samwyse
Registered User
 
Join Date: Apr 2003
Location: Finland
Posts: 16
Default

Quote:
Originally posted by rubik
samwyse,

You've got a different setup than me - I don't have a CRT device, just a regular second monitor. Hopefully the Nvidia dudes can help you out. Sorry..
A regular monitor is a CRT... My primary monitor is a 22" Viewsonic P225f and the second is a 15" Hyundai something. Both are CRT.
samwyse is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Nvidia GeForce 301.42 WHQL drivers DSC NVIDIA Windows Graphics Drivers 5 05-29-12 11:12 PM
Gainward Unleashes the Sexy GeForce GTX 670 Phantom Graphics Card, Also launches the News Archived News Items 0 05-10-12 10:28 AM
red hat distros gadido NVIDIA Linux 3 09-02-02 06:17 PM
Red Hat Linux and Dell Inspiron 8200 haridamineni NVIDIA Linux 3 08-27-02 01:37 PM
SMP system hangs with OpenGL chazmati NVIDIA Linux 9 08-26-02 10:28 AM

All times are GMT -5. The time now is 04:46 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.