Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 04-08-03, 04:04 AM   #1
decriptor
Registered User
 
Join Date: Apr 2003
Location: Utah
Posts: 1
Default seg faults and newest driver

I installed the lastest drivers and when I went to play mp3s I found that xmms wouldn't load leaving a seg fault. I figured I'd go on and work on my report and found that I got seg faults from openoffice.org. I thoght maybe it was a bad install of redhat 9 so I reinstalled. Before updating the drivers both programs worked. So I installed the drivers and once again I received seg faults.

What should I do?

Redhat 9
P IV 2.4
512 RAM
GForce 4 ti 4200

P.S. I'm really tired so if it doesn't make sense sorry.
Attached Files
File Type: txt xf86config.txt (3.1 KB, 132 views)
decriptor is offline   Reply With Quote
Old 05-06-03, 11:59 AM   #2
chrisv
Registered User
 
Join Date: May 2003
Posts: 3
Default

I also found this same problem and followed the same steps. I was using driver 1.0.4363. I compiled xmms instead of using the rpm redhat installed. I also had this problem. OpenOffice also seg faulted on me. Did you find a solution yet?

Redhat 9
PIII 600
768MB RAM
Riva TNT
chrisv is offline   Reply With Quote
Old 05-06-03, 04:36 PM   #3
bwkaz
Registered User
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 2,262
Default

Have either of you tried updating your glibc package?

Quote:
Q: Some OpenGL applications (like Quake3 Arena) crash when I start them
on Red Hat Linux 9.

A: Some versions of the glibc package shipped by Red Hat that support
TLS do not properly handle using dlopen() to access shared libraries
which utilize some TLS models. This problem is exhibited, for example,
when Quake3 Area dlopen()'s NVIDIA's libGL library. Please obtain
at least glibc-2.3.2-11.9 which is available as an update from Red Hat.
Not only Q3 is affected by this -- anything that dlopen()'s libGL is affected by it.
__________________
Registered Linux User #219692

Last edited by bwkaz; 05-06-03 at 04:42 PM.
bwkaz is offline   Reply With Quote
Old 05-06-03, 05:37 PM   #4
chrisv
Registered User
 
Join Date: May 2003
Posts: 3
Default

Thanks for your reply, I am currently updating glibc, as well as all the other redhat updates available on RHN. Once everything has downloaded and installed, I will try reinstalling the driver and post my result here.
chrisv is offline   Reply With Quote
Old 05-06-03, 07:01 PM   #5
chrisv
Registered User
 
Join Date: May 2003
Posts: 3
Talking

worked like a charm.
chrisv is offline   Reply With Quote
Old 05-06-03, 07:08 PM   #6
bwkaz
Registered User
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 2,262
Default

Glad to hear it.

I wonder if decriptor is still reading his thread? Hope so...
__________________
Registered Linux User #219692
bwkaz is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:10 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.