Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 08-22-03, 08:50 PM   #37
MadEgg
Registered User
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 88
Default

I also experience the same problem. I've got a GF4 Ti4400 on a ECS mobo with VIA chipset, and I experience random crashes.

I've been fiddling around with some settings and disabling fast writes and side band addressing seemed to have improved it a bit but still not solved it.

One way for me to lock it up every time again is visiting www.ecs.com.tw using Konqueror. I don't have that problem when using Mozilla, but with Konqueror it always locks up somehow.

That would lead to the idea that it does have something to do with fonts or the like.

Anyway, when is a nvidia-guy gonna share his thoughts with us on this problem?
__________________
Proud owner of GF 6800 Ultra AGP and GF 6600 AGP
MadEgg is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
nvidia driver quality decrease? legluondunet NVIDIA Linux 17 06-26-12 10:03 AM
NVIDIA Driver Installation flores.facundo NVIDIA Linux 2 06-24-12 08:37 AM
Need Help Installing NVIDIA Tesla M2070Q in Linux RHEL5 Ferianto85 NVIDIA Linux 0 05-18-12 08:35 PM
Getting the proprietary nvidia driver to run with Debian 3.0 r0 (woody) Katchina404 NVIDIA Linux 9 01-12-03 08:49 AM
nvidia + 2.4.19 gentoo = messed up ulukay NVIDIA Linux 18 11-01-02 11:58 PM

All times are GMT -5. The time now is 03:59 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.