Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 05-07-03, 08:16 AM   #1
JeffreyZakaib
Registered User
 
Join Date: May 2003
Posts: 1
Unhappy Quadro 980 XGL on RH9

I am having problems with the newest drivers and the old errata that just got replaced. This brings me up to 4363. X11 seems to be starting, then the system reboots. I get the following error messages:

(WW)Warning, couldn't open module NVIDIA

and

(EE) Failed to load module "NVIDIA" (module does not exist, 0)

i have tried to use the --extract and then make-install trick to no avail. Please help!
__________________
P4G8X Deluxe-P4 3.066Ghz HT-1Gig DDR433-NVIDIA Quadro 980XGL-19" Generic CRT
JeffreyZakaib is offline   Reply With Quote
Old 05-07-03, 03:05 PM   #2
Andy Mecham
l33t master
 
Join Date: Jul 2002
Location: Santa Clara, CA
Posts: 1,163
Default

Can you try "nvidia" in lowercase?

If that fails, please post your logs.

--andy
__________________
Andy Mecham
NVIDIA Corporation
Andy Mecham is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Choosing The Right GPU To Take Adobe Workflows To The Max News Archived News Items 0 05-29-12 05:40 PM
_which_ quadro cards have stereo support under driver 3123 codingfrenzy NVIDIA Linux 3 12-29-02 03:24 PM
Quadro 4 900 xgl X86config-4 frankb NVIDIA Linux 5 08-13-02 12:12 PM

All times are GMT -5. The time now is 05:03 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.