Go Back   nV News Forums > Software Forums > Networking And Security

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 06-19-08, 12:39 AM   #1
seeker
AKA seekermeister
 
seeker's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: At home
Posts: 1,442
Default Broken Dialup

Perhaps someone can help me with a problem. I've been trying to figure out why my dialup connection has been crippled in x64. It worked fine until yesterday, right after I installed the VIA Platform drivers. At the same time, I noticed that DriveGleam was showing a higher than normal amount of HD activity. I checked with Filemon, and the most active files were VIA followed by Outpost firewall. Closing either or both of these made no difference. Where I would normally expect to get about 5-8kb/s connection, I'm only getting about 400-600b/s at best. Needless to say, pages load extremely slow, if at all.

I reinstalled the VIA driver and the modem driver, and that made no difference. The problem is the same regardless of the browser (Opera, Firefox or IE), so that can't be the problem.

Since the connection is normal when booted into MCE, there can't be any problem with hardware, ISP or telephone lines. What am I missing???
__________________
Rig 1: HAF 922, X2 4400+, Asus A8N32-SLI Deluxe , 4x1GB DDR400, 2x500GB, 1x80GB & 1x250GB + ESATCASE2 w/2x1TB HDs, LG CH10LS20 & GH22LS50, Samsung SH-S202N, Asus Xonar D2X,Creative 5.1, GTX460 SC, FusionHDTV7 Gold RT, Acer X233H, Arris TM520G, Cisco E3000, Scythe Kama, CM RS600 PS,HP 5510v,APC BX1000, XP x64, W7 & Kubuntu 9.10

Rig 2: Antec SX1040BII, A8N-SLI, 2x1GB DDR400, 8800GTS, 1x500GB & 1x1TB HDs, Liteon LH-20AIL and Pioneer DVR-111, Audigy 2 ZS, Creative T20 2.1, Antec 500SP, W7 x64 & XP MCE
seeker is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[BUG] NVIDIA 302.07 console restore broken ioni NVIDIA Linux 10 12-26-12 06:02 PM
Daily Deal - Broken Sword Triple Pack, 75% off! News Gaming Headlines 0 06-11-12 01:50 PM
King Arthur Devs Reveal Broken Sea News Archived News Items 0 06-11-12 05:30 AM
ICC profile / LUT loading broken on the 302 betas? afxmac NVIDIA Linux 2 05-22-12 02:56 PM
Digital Vibrance is broken in 40.71 drivers xCLAVEx NVIDIA Windows Graphics Drivers 11 09-29-02 08:52 PM

All times are GMT -5. The time now is 11:14 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.