Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Solaris

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 07-11-08, 01:54 AM   #1
J.Smith
beginner
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 1
Default Solaris 10 U5 FB

Hi I've just done a fresh install Solaris 10 U5 on an Acer Veriton 5900Pro after having trashed mu U3 with a OSS sound driver re-install. It has an onboard "Intel Corporation 82Q963/Q965 Integrated Graphics Controller" and two nVidia FX 5200 s running xinerama.

I can set the bios to search onboard OR PCI first for video cards.

My problem is that if I set the bios to search PCI for video cards, it finds an nVidia but will not completely boot. It gets through grub, tells me it's booting solaris version blah (about 3 lines) then hangs. The little underscore "cursor" seems to progressively jump down the console screen but nothing else. I cannot get any response from the console not can I ssh to it, ping it or otherwise get any response.

Any help???
__________________
software reviews
J.Smith is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
NVIDIA drivers 302.17 for Linux, FreeBSD and Solaris News Archived News Items 0 06-16-12 08:20 AM
NVIDIA drivers 302.11 for Linux, FreeBSD and Solaris News Archived News Items 0 05-19-12 12:20 PM
Current NVIDIA Solaris graphics driver releases AaronP NVIDIA Solaris 0 10-21-10 11:56 AM

All times are GMT -5. The time now is 06:03 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.