Go Back   nV News Forums > Software Forums > Gaming Central

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 07-29-08, 09:33 AM   #25
Sazar
Sayonara !!!
 
Sazar's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Austin, Texas
Posts: 9,297
Default Re: FakeFactory: Cinematic Mod 8 Final

I think you do.

I installed and ran all the games once and then I installed and ran FakeFactory's setup app and everything works perfectly.

It does make the game feel new again
Sazar is offline   Reply With Quote
Old 07-30-08, 08:17 PM   #26
XDanger
Whaaat?
 
XDanger's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 5,723
Default Re: FakeFactory: Cinematic Mod 8 Final

nice

I had no internets for a while so I missed this.
__________________
2500K 4.4ghz,P8P67Pro,120gb Force3, 12gb Vengeance,R9290,TX850v2,W7HP,LaCie Blue 22" crt COMMODORE 64 Silver Label 1Mhz/128D 4Mhz(Z80)
XDanger is offline   Reply With Quote
Old 07-30-08, 09:50 PM   #27
breathemetal
*BANNED*
 
breathemetal's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: I wish it wasnt the USA
Posts: 4,447
Send a message via AIM to breathemetal
Default Re: FakeFactory: Cinematic Mod 8 Final

i would do this, but thats just to much to dl. im lazy. lol
breathemetal is offline   Reply With Quote
Old 07-31-08, 01:12 AM   #28
LordJuanlo
Widescreen rules
 
LordJuanlo's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Spain
Posts: 2,184
Default Re: FakeFactory: Cinematic Mod 8 Final

You should get it if you like Half Life 2. This mod is a must have
__________________
Core i7 920 / Noctua NH-U12P SE1366
Gigabyte EX58-Extreme / 6 Gb OCZ PC3-12800 Platinum
1 x Intel X-25M G2 80 Gb / 3 x Seagate 1 Tb (RAID5)
ATI 5870 (Graphics) + GeForce 9600GT (PhysX) on Samsung SM244T 1920x1200
LG GGW-H20L BluRay & HD-DVD / Logitech Z-5500 5.1 DTS / Westone 3 Earphones
Asus Xonar D2 / 360 Elite Wireless Controller / Gigabyte Odin GT 800W
Windows 7 x64
(also a 360 and a PSP )
LordJuanlo is offline   Reply With Quote
Old 07-31-08, 05:32 AM   #29
CaptNKILL
CUBE
 
CaptNKILL's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: PA, USA
Posts: 18,844
Default Re: FakeFactory: Cinematic Mod 8 Final

I'm still trying to figure out why they did that to Alex's face...

Its like someone moved her mouth abnormally high on her face as a joke and then forgot to fix it.
__________________
---- Primary Rig ---- CoolerMaster 690 II Advance - Gigabyte GA-EP45-UD3P - Intel Core 2 Quad Q9550 @ 4.0Ghz + Thermalright Ultra 120 Extreme
6GB DDR2 @ 942Mhz 5-5-5-20 1.9v (2x1Gb Wintec AMPX PC2-8500 & 2x2Gb G.Skill PC2-6400) - EVGA Geforce GTX 470 @ 750/1500/1850 (1.050v)
Sparkle Geforce GTS 250 1Gb Low-Profile (Physx) - Crucial RealSSD C300 64Gb SSD - Seagate 7200.12 500Gb SATA - Seagate 7200.10 320Gb SATA
ASUS VW266H 25.5" LCD - OCZ GameXStream 700W PSU - ASUS Xonar DX - Logitech Z-5500 5.1 Surround - Windows 7 Professional x64
---- HTPC ---- Asus M3A78-EM 780G - AMD Athlon X2 5050e 45W @ 2.6Ghz - 2x2GB Kingston PC2-6400 DDR2 - Sparkle 350W PSU
Seagate 7200.10 320Gb SATA - Seagate 7200.10 250Gb SATA - Athenatech A100BB.350 MicroATX Desktop - Creative X-Fi XtremeMusic
CaptNKILL is offline   Reply With Quote
Old 07-31-08, 05:56 AM   #30
GitDat
Registered User
 
GitDat's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 1,374
Default Re: FakeFactory: Cinematic Mod 8 Final

Quote:
Originally Posted by ALien8ed View Post
Thankfully you can select a hi-res version of the original Alex via the character pimper.
How do you select her? I opened up the character pimper but I can't get the Alex I select to take once I start the game
__________________
EVGA Z77 FTW | Core i7 3770k @ 4.7GHz | 16GB G.Skill Trident-X 2400MHz | SLI EVGA GTX 980 SC's | Intel 520 SSD's RAID-0 | ThermalTake 1475watt | 3DMark Fire Strike Extreme - 11,362 | Windows 8 Pro 64-bit | NVIDIA 3D Vision Surround
GitDat is offline   Reply With Quote
Old 07-31-08, 06:21 AM   #31
LordJuanlo
Widescreen rules
 
LordJuanlo's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Spain
Posts: 2,184
Default Re: FakeFactory: Cinematic Mod 8 Final

It works, be sure to do it as ALien8ed says:

1) Choose scene in the upper section
2) Choose Alyx model in the lower section
3) Click on Alyx big image on the right
4) Now you should see a progress bar and it will say it's copying models
5) Repeat steps for each scene
__________________
Core i7 920 / Noctua NH-U12P SE1366
Gigabyte EX58-Extreme / 6 Gb OCZ PC3-12800 Platinum
1 x Intel X-25M G2 80 Gb / 3 x Seagate 1 Tb (RAID5)
ATI 5870 (Graphics) + GeForce 9600GT (PhysX) on Samsung SM244T 1920x1200
LG GGW-H20L BluRay & HD-DVD / Logitech Z-5500 5.1 DTS / Westone 3 Earphones
Asus Xonar D2 / 360 Elite Wireless Controller / Gigabyte Odin GT 800W
Windows 7 x64
(also a 360 and a PSP )
LordJuanlo is offline   Reply With Quote
Old 07-31-08, 06:22 AM   #32
GitDat
Registered User
 
GitDat's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 1,374
Default Re: FakeFactory: Cinematic Mod 8 Final

Ah, there it goes. Thanks guys
__________________
EVGA Z77 FTW | Core i7 3770k @ 4.7GHz | 16GB G.Skill Trident-X 2400MHz | SLI EVGA GTX 980 SC's | Intel 520 SSD's RAID-0 | ThermalTake 1475watt | 3DMark Fire Strike Extreme - 11,362 | Windows 8 Pro 64-bit | NVIDIA 3D Vision Surround
GitDat is offline   Reply With Quote

Old 08-02-08, 08:46 AM   #33
FastRedPonyCar
Resident Tire Destroyer
 
FastRedPonyCar's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Montgomery, AL
Posts: 3,012
Send a message via AIM to FastRedPonyCar
Default Re: FakeFactory: Cinematic Mod 8 Final

has anyone tried this fix yet to run it crash free in 32 bit OS?

http://www.overclock.net/pc-games/31...ic-mod-v7.html
__________________
- Desktop -
4770k @ 4.45 ghz - ASUS Gryphon Mobo - 16 gigs Corsair Vengeance Pro 1866 RAM - XSPC Rasa 750 RS240 H2o Cooling - EVGA GTX 680 @1325mhz - 128 gig Crucial RealSSD C300 - 150 gig Velociraptor +2.75 Terrabytes of WD Sata 3.0 storage - 910 watt PC P&C PSU - Corsair Obsidian 650D case

- Server -
Core I7 D0 revision 920 @ 3.75 ghz - ASUS P6T Deluxe - 12 Gigs Mushkin DDR3 1600 - Corsair HX 620 PSU - Noctua NH-U9B cooler - Coolermaster WaveMaster Case

- Laptop -
MSI 16F2-012
- i7 2630QM - GTX570m @ 750Mhz - 8 gigs HyperX 1866 - 120 gig OCZ Vertex 3 SSD- 750 gig Scorpio Black - BluRay - 95% Gamut Screen - IC Diamond goop
FastRedPonyCar is offline   Reply With Quote
Old 08-02-08, 10:37 AM   #34
wysiwyg
Registered User
 
wysiwyg's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: London, England
Posts: 2,991
Default Re: FakeFactory: Cinematic Mod 8 Final

what about duel boot systems

i have no boot ini as vista took over the boot sequence

i am using steam/HL2 on XP also
wysiwyg is offline   Reply With Quote
Old 08-17-08, 07:48 AM   #35
FastRedPonyCar
Resident Tire Destroyer
 
FastRedPonyCar's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Montgomery, AL
Posts: 3,012
Send a message via AIM to FastRedPonyCar
Default Re: FakeFactory: Cinematic Mod 8 Final

I just re-loaded 32 bit vista on my vista partition and used the 4 gig memory patch, SP1, etc. Windows sees 4 gigs of ram. I'm redownloading CM8 so we'll see maybe this afternoon if it gives any problems.
__________________
- Desktop -
4770k @ 4.45 ghz - ASUS Gryphon Mobo - 16 gigs Corsair Vengeance Pro 1866 RAM - XSPC Rasa 750 RS240 H2o Cooling - EVGA GTX 680 @1325mhz - 128 gig Crucial RealSSD C300 - 150 gig Velociraptor +2.75 Terrabytes of WD Sata 3.0 storage - 910 watt PC P&C PSU - Corsair Obsidian 650D case

- Server -
Core I7 D0 revision 920 @ 3.75 ghz - ASUS P6T Deluxe - 12 Gigs Mushkin DDR3 1600 - Corsair HX 620 PSU - Noctua NH-U9B cooler - Coolermaster WaveMaster Case

- Laptop -
MSI 16F2-012
- i7 2630QM - GTX570m @ 750Mhz - 8 gigs HyperX 1866 - 120 gig OCZ Vertex 3 SSD- 750 gig Scorpio Black - BluRay - 95% Gamut Screen - IC Diamond goop
FastRedPonyCar is offline   Reply With Quote
Old 08-17-08, 08:21 PM   #36
FastRedPonyCar
Resident Tire Destroyer
 
FastRedPonyCar's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Montgomery, AL
Posts: 3,012
Send a message via AIM to FastRedPonyCar
Default Re: FakeFactory: Cinematic Mod 8 Final

No luck Game crashes before it can even load the first level. I tried EP1 and EP2. EP2 makes it through about 20 seconds of game play and EP1 about 10 seconds

The "my computer" properties shows all 4 gigs being seen.

I get these errors when I try to load up a brand new game of HL2 EP0.



I've installed the 8.2 patch also with no luck.

Other hardware


Task manager's performance tab shows only 3325mb physical total memory and 2298 cached and 39 mb free???? Is there something wrong here?


So is there no official fix from microsoft for this? That 4 gig patch is for people building vista install packages and want to avoid the errors when they've got more than 3 gigs of ram present during the install.
__________________
- Desktop -
4770k @ 4.45 ghz - ASUS Gryphon Mobo - 16 gigs Corsair Vengeance Pro 1866 RAM - XSPC Rasa 750 RS240 H2o Cooling - EVGA GTX 680 @1325mhz - 128 gig Crucial RealSSD C300 - 150 gig Velociraptor +2.75 Terrabytes of WD Sata 3.0 storage - 910 watt PC P&C PSU - Corsair Obsidian 650D case

- Server -
Core I7 D0 revision 920 @ 3.75 ghz - ASUS P6T Deluxe - 12 Gigs Mushkin DDR3 1600 - Corsair HX 620 PSU - Noctua NH-U9B cooler - Coolermaster WaveMaster Case

- Laptop -
MSI 16F2-012
- i7 2630QM - GTX570m @ 750Mhz - 8 gigs HyperX 1866 - 120 gig OCZ Vertex 3 SSD- 750 gig Scorpio Black - BluRay - 95% Gamut Screen - IC Diamond goop
FastRedPonyCar is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
DayZ mod for ARMA II ATOJAR Gaming Central 42 02-21-13 05:51 AM

All times are GMT -5. The time now is 11:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.