Go Back   nV News Forums > Hardware Forums > Benchmarking And Overclocking

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 07-25-08, 05:57 PM   #13
crainger
 
crainger's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Coffs Harbour, NSW, Australia
Posts: 29,559
Send a message via AIM to crainger
Default Re: G15 Keyboards apps for CPU/GPU temps?

Also try speedfan and sir real. Sir Real's app is now finally Vista ready. Works great except for the ability to switch between headphones and 5.1 easy. ::
crainger is offline   Reply With Quote
Old 07-25-08, 07:12 PM   #14
Yaboze
Registered User
 
Join Date: Oct 2005
Location: United States
Posts: 2,057
Default Re: G15 Keyboards apps for CPU/GPU temps?

All these apps run in the G15 window?
Yaboze is offline   Reply With Quote
Old 07-25-08, 07:21 PM   #15
crainger
 
crainger's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Coffs Harbour, NSW, Australia
Posts: 29,559
Send a message via AIM to crainger
Default Re: G15 Keyboards apps for CPU/GPU temps?

Yap.
crainger is offline   Reply With Quote
Old 07-25-08, 09:52 PM   #16
shabby
Forcefed GXP
 
shabby's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 1,138
Default Re: G15 Keyboards apps for CPU/GPU temps?

Motherboard monitor + rivatuner + lcdstudio =

__________________
2500k/Asus P67-Pro/8gb Corsair Vengeance DDR3/X25-M/p190
shabby is offline   Reply With Quote
Old 07-26-08, 12:03 AM   #17
Serrasalmus
Red Belly Piranha
 
Serrasalmus's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 384
Send a message via MSN to Serrasalmus
Default Re: G15 Keyboards apps for CPU/GPU temps?

shaby thats bad where can i get that
__________________
||MaryJane||
||EVGA x58 3Xsli||i7 920@4.3 turbo HT enabled 1.46v||6 Gig Corsair 1600 8-8-8-19 1T||EVGA GTX285 TRI-SLI Vanilla@720/1566/1350 ||500gb seagate 7200.11 32mb cache raid 0 ||1 TB WD Black||LG Super Multi Blue DVD ||Antec 1200||Corsair HX1000||custom built water setup, Koolance cpu-350ac Koolance rp-1000bk, Koolance mvr40 w/95mm plate, Koolance MB-EVX58, Feser one 3/8 UV orange tubing, black ice pro 2 rad, Feser extreme performance 240||HANNSpree 28" HF289H LCD||G15 gen 2 keyboard

EvilInside (sons rig)
||Asus Maximus Formula SE||Q9450@3.2 Stock Voltage||4 Gig ocz Reaper 8500 @1100 5-5-5-15 2T||Sapphire HD4870 512mb Crossfire 790/1100 Stock Cooler||2x 500gb Raid 0 seagate 7200.11 32mb cache 500gb wd carvier||Asus 20xdl dvd-rw + -||Antec 900||mushkin 650||19" extreme flat crt|| X-Fi Extreme Gamer||some cheap keyboard




Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "...holy crapola ...what a ride!"
Serrasalmus is offline   Reply With Quote
Old 07-26-08, 08:53 AM   #18
shabby
Forcefed GXP
 
shabby's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 1,138
Default Re: G15 Keyboards apps for CPU/GPU temps?

You can find lcdstudio here and the theme for it here. First install the lcd fonts then copy the theme to your lcd studio directory and finally load it.
Most of the stuff you can easily edit in lcdstudio, thats the beauty of it.
__________________
2500k/Asus P67-Pro/8gb Corsair Vengeance DDR3/X25-M/p190
shabby is offline   Reply With Quote
Old 07-27-08, 03:28 AM   #19
Serrasalmus
Red Belly Piranha
 
Serrasalmus's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 384
Send a message via MSN to Serrasalmus
Default Re: G15 Keyboards apps for CPU/GPU temps?

Quote:
Originally Posted by shabby View Post
You can find lcdstudio here and the theme for it here. First install the lcd fonts then copy the theme to your lcd studio directory and finally load it.
Most of the stuff you can easily edit in lcdstudio, thats the beauty of it.
cant get it figured out for some reason....
__________________
||MaryJane||
||EVGA x58 3Xsli||i7 920@4.3 turbo HT enabled 1.46v||6 Gig Corsair 1600 8-8-8-19 1T||EVGA GTX285 TRI-SLI Vanilla@720/1566/1350 ||500gb seagate 7200.11 32mb cache raid 0 ||1 TB WD Black||LG Super Multi Blue DVD ||Antec 1200||Corsair HX1000||custom built water setup, Koolance cpu-350ac Koolance rp-1000bk, Koolance mvr40 w/95mm plate, Koolance MB-EVX58, Feser one 3/8 UV orange tubing, black ice pro 2 rad, Feser extreme performance 240||HANNSpree 28" HF289H LCD||G15 gen 2 keyboard

EvilInside (sons rig)
||Asus Maximus Formula SE||Q9450@3.2 Stock Voltage||4 Gig ocz Reaper 8500 @1100 5-5-5-15 2T||Sapphire HD4870 512mb Crossfire 790/1100 Stock Cooler||2x 500gb Raid 0 seagate 7200.11 32mb cache 500gb wd carvier||Asus 20xdl dvd-rw + -||Antec 900||mushkin 650||19" extreme flat crt|| X-Fi Extreme Gamer||some cheap keyboard




Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "...holy crapola ...what a ride!"
Serrasalmus is offline   Reply With Quote
Old 07-27-08, 05:42 PM   #20
shabby
Forcefed GXP
 
shabby's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 1,138
Default Re: G15 Keyboards apps for CPU/GPU temps?

Install lcd studio and request the license, then install the lcd fonts from the zip into the fonts section of your Control Panel in windows.
Copy the theme into your lcd studio directory and load it(temp2.xls), now you should have the theme running in lcd studio.
Depending what you're using to monitor your hardware, be it rivaruner/atitool/atitray/mobo monitor or speedfan, all those apps output info directly into lcdstudio, you just have to select it in lcd studio.

For example my gpu temp is reported by rivatuner, so right click on the text under GPU in the theme and click properties. The parameter you want to change in the box at the left is called Data Item, click on the text next to data item and you'll get a box of available inputs you can choose. Mine was under rivatuner>core temp. Same goes for any other input, you just have to select it.
If you need any more help let me know.
__________________
2500k/Asus P67-Pro/8gb Corsair Vengeance DDR3/X25-M/p190
shabby is offline   Reply With Quote

Old 07-28-08, 01:00 AM   #21
Serrasalmus
Red Belly Piranha
 
Serrasalmus's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 384
Send a message via MSN to Serrasalmus
Default Re: G15 Keyboards apps for CPU/GPU temps?

i use hw moniter 64bit?
__________________
||MaryJane||
||EVGA x58 3Xsli||i7 920@4.3 turbo HT enabled 1.46v||6 Gig Corsair 1600 8-8-8-19 1T||EVGA GTX285 TRI-SLI Vanilla@720/1566/1350 ||500gb seagate 7200.11 32mb cache raid 0 ||1 TB WD Black||LG Super Multi Blue DVD ||Antec 1200||Corsair HX1000||custom built water setup, Koolance cpu-350ac Koolance rp-1000bk, Koolance mvr40 w/95mm plate, Koolance MB-EVX58, Feser one 3/8 UV orange tubing, black ice pro 2 rad, Feser extreme performance 240||HANNSpree 28" HF289H LCD||G15 gen 2 keyboard

EvilInside (sons rig)
||Asus Maximus Formula SE||Q9450@3.2 Stock Voltage||4 Gig ocz Reaper 8500 @1100 5-5-5-15 2T||Sapphire HD4870 512mb Crossfire 790/1100 Stock Cooler||2x 500gb Raid 0 seagate 7200.11 32mb cache 500gb wd carvier||Asus 20xdl dvd-rw + -||Antec 900||mushkin 650||19" extreme flat crt|| X-Fi Extreme Gamer||some cheap keyboard




Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "...holy crapola ...what a ride!"
Serrasalmus is offline   Reply With Quote
Old 07-28-08, 09:03 AM   #22
shabby
Forcefed GXP
 
shabby's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 1,138
Default Re: G15 Keyboards apps for CPU/GPU temps?

Look in tools>options to see all the supported apps, unless hw monitor has a plugin for lcd studio it probably wont work.
__________________
2500k/Asus P67-Pro/8gb Corsair Vengeance DDR3/X25-M/p190
shabby is offline   Reply With Quote
Old 07-28-08, 07:20 PM   #23
DiscipleDOC
 
DiscipleDOC's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Alabama, Planet Earth
Posts: 5,993
Default Re: G15 Keyboards apps for CPU/GPU temps?

Quote:
Originally Posted by Muppet View Post
How do you do that if I may ask.
Go to Administrative Tools and then to Task Scheduler. You can set it up there.
DiscipleDOC is offline   Reply With Quote
Old 07-31-08, 04:06 AM   #24
Muppet
Registered User
 
Muppet's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: New Zealand
Posts: 3,130
Default Re: G15 Keyboards apps for CPU/GPU temps?

Quote:
Originally Posted by DiscipleDOC View Post
Go to Administrative Tools and then to Task Scheduler. You can set it up there.
Excellant. Thank you.
__________________
Asus Rampage IV Extreme Black Edition | Intel 4930k | SS Phasechange | 16GB Corsair Platinum DDR3 1866 | Asus GTX680 x2 SLI | Corsair AX1200 Watt PSU | Lian-Li PC-8NWX | Intel 520 120Gb SSD x2 | Samsung S27A950D 27" 120Hz | HP ZR24w 24" S-IPS x3 Nvidia Surround @6000x1200 | Xonar Essence STX
Muppet is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Great apps for Release Preview: third-party Metro apps in Windows 8 News Archived News Items 0 06-02-12 03:10 AM

All times are GMT -5. The time now is 07:45 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.