Go Back   nV News Forums > Software Forums > Gaming Central

Newegg Daily Deals

View Poll Results: Resolution lists...
640*480*16/32 1 4.00%
800*600*16/32 1 4.00%
1024*768*16/32 13 52.00%
1280*1024*16/32 7 28.00%
1600*1200*16/32 1 4.00%
Higher than those (Higher than 1600*1200) 0 0%
Lower than those (Lower than 640*480) 0 0%
I don't give a dang about the game resolution 0 0%
I want speedy, also smooth! (Under 1024*768 with AA) 2 8.00%
Voters: 25. You may not vote on this poll

Reply
 
Thread Tools
Old 08-27-02, 12:53 PM   #1
JohnsonLKD
Henry stauf
 
JohnsonLKD's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: BC
Posts: 88
Arrow Gaming resolution?

I use 1024*768*32 with Quincnuxx AA or 4Xs AA...
__________________
Toshiba M40 - PM1.8Ghz Centrino set / 2GB RAM - DDR1 (pirate) / 80GB Toshiba 2.5" HDD / GF go 6600 128MB PCI-E x16 / Intel 915 / Toshiba DVD+-RW / SB Audigy 2 NX / Samaung SM715v

Toshiba PPC e830 - 2x 1GB SD / 2.2GB Magicstor CF2 MHDD / BT / WiFi
JohnsonLKD is offline   Reply With Quote
Old 08-27-02, 03:00 PM   #2
nin_fragile14
Fat Tuna
 
Join Date: Jul 2002
Location: Lincoln, Nebraska
Posts: 509
Default

Actually I do 1280x960 whenever it's available. But I voted for 1024.
__________________
2.66 P4 @ 3.0 Ghz / Geforce 6800 GT @ 410/1080/ 768 mb Samsung DDR333 @ 374 mhz / Abit IS7 / XP Pro / NEC 1760NX LCD
nin_fragile14 is offline   Reply With Quote
Old 08-27-02, 06:55 PM   #3
PCarr78
 
Join Date: Jul 2002
Location: San Diego, CA
Posts: 505
Default

1280x1024x32 If i get a good framerate.

1024x768x32 most times

Limited to that cuz of my vidcard, it's quite slow
PCarr78 is offline   Reply With Quote
Old 08-27-02, 09:03 PM   #4
Starscream
Decepticook
 
Starscream's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Cybertron
Posts: 1,005
Default

800x600 for me, damn old monitor.
Starscream is offline   Reply With Quote
Old 08-28-02, 04:36 AM   #5
Philibob
Registered User
 
Philibob's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: North West England
Posts: 284
Send a message via ICQ to Philibob Send a message via AIM to Philibob
Default

Well I'm the only one that's voted for 640x480 so far.
I'm using the onboard nForce graphics though but it depends on the game. AvP2 has to be run at that resolution or it's a slide show.
Philibob is offline   Reply With Quote
Old 08-28-02, 09:29 AM   #6
|JuiceZ|
Registered User
 
|JuiceZ|'s Avatar
 
Join Date: Aug 1999
Location: Louisville
Posts: 3,286
Send a message via Skype™ to |JuiceZ|
Default

I usually stick to 1024*768 32 w/ my current rig. Hopefully if I ever upgrade 1280*1024 'll be my new standard.
__________________
primary MBP Core i5 2010 | HR | OCZ 120GB SSD
gaming Core i5-2500K @ 4.1GHz w/ CM Hyper212+ | MSI N560GTX-Ti TF II/OC | MSI P67A-GD55 | Silverstone FT02 | X360 250GB + Kinect
htpc IONITX-A-U | 2GB | M350 | XBMC Linux | SABnzbd, sickbeard, couchpotato | NAS Synology DS411J | 4TB
hometheater KURO PDP-5020 | Marantz SR6005 | Definitive BP7001s, CLR3000, BPVXPs
|JuiceZ| is offline   Reply With Quote
Old 08-28-02, 10:13 AM   #7
volt
 
Join Date: Jul 2002
Location: /dev/null
Posts: 1,556
Default

Once I got my new monitor I try to run all the games at 1280x1024 (or x960). But as everyone mentioned I will switch to 1024x768 if the framerate is bad
__________________
[b]Optimization guidelines by Koji Ashida of NVIDIA:[/b][list][*]Use fx12 instructions whenever possible[*]Use lowest pixel shader version[/list][url=http://developer.nvidia.com/docs/IO/10878/ChinaJoy2004_OptimizationAndTools.pdf]source[/url]

[size=1]The politics are invading the technology. We don't really like to mess with politics because that kind of adversarial relationship has nothing to do with pure technical operations and the technical specifications of what we like to play with, the hardware![/size]
volt is offline   Reply With Quote
Old 08-28-02, 02:41 PM   #8
Smokey
Team Rainbow
 
Smokey's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: FRANCE
Posts: 2,273
Default

I use 1280*1024 and hate it when games dont support it, NOLF2 Demo for eg.(although 1600*1200 ran ok) I will never drop bellow this res as on a 19" montior, the pixelles are just too big for me. With my GF3 I can run JK2 @~60fps average w/4xaniso. aswell as all others games with high fps so im happy and thats all the matters
Smokey is offline   Reply With Quote

Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
A Brief Holiday Shopping Guide for Stereo 3D Technology News Archived News Items 0 12-18-12 06:31 AM
Five Gaming Fanatics Who Make NVIDIA's Products Better News Archived News Items 0 11-27-12 10:51 PM
The Nvidia GeForce GTX 650 Ti GPU is Out Now, Great for 720p S3D News Archived News Items 0 10-09-12 09:40 AM
Could Cloud Gaming Kill The Next-Generation Video Game Console? News Archived News Items 0 07-08-12 12:20 PM
What resolution and graphics settings do you usually use for gaming? eliteone NVIDIA GeForce 7, 8, And 9 Series 21 08-09-02 01:31 AM

All times are GMT -5. The time now is 05:01 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.