Go Back   nV News Forums > Software Forums > Gaming Central > MMORPGs

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 08-19-08, 12:44 AM   #1
ATOJAR
Bish Bash Bosh
 
ATOJAR's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Middlesbrough, England.
Posts: 2,756
Send a message via MSN to ATOJAR
Default Weird funcom problem!

Hi guys, i have a question .... i think funcom has a bug on there site .... when i go to http://www.ageofconan.com/ ... click my account in the top left & then log in ..... say for example i click View my Subscription, Change my Ingame Password, Upgrade my Subscription or any of the options i get taken to a Anarchy online theme web page even though i dont have Anarchy online & i play and login to Age of Conan! ... anybody else get this? im guessing this is a bug right?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	funcom.jpg
Views:	107
Size:	204.8 KB
ID:	32709  
__________________
Intel i7 920 D0(Ultra-120 eXtreme) - ASUS P6T iX58 - 6GB Corsair DDR3 XMS3 1600MHz - Sound Blaster X-Fi Xtreme Gamer - Corsair 120GB Force 3 SSD(Win7/apps) - Seagate Barracuda SATA II 500GB(storage/games) - LG W2452T 24" LCD 1920x1200 Monitor - MSI GTX 760 2GB - Windows 7 Ultimate X64 - Corsair 750W TX PSU - Antec 900 Case - Logitech G500 Mouse - Logitech G15 v2 Keyboard.
ATOJAR is offline   Reply With Quote
Old 08-19-08, 11:43 AM   #2
CaptnStubing
Registered User
 
CaptnStubing's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 2,714
Default Re: Weird funcom problem!

A bug in their website? SHOCKING!

When you cancel your Funcom account all your problems will go away.
CaptnStubing is offline   Reply With Quote
Old 08-19-08, 11:59 AM   #3
ATOJAR
Bish Bash Bosh
 
ATOJAR's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Middlesbrough, England.
Posts: 2,756
Send a message via MSN to ATOJAR
Default Re: Weird funcom problem!

Quote:
Originally Posted by CaptnStubing View Post
A bug in their website? SHOCKING!

When you cancel your Funcom account all your problems will go away.
Well i e-mailed funcom and the weird this is they say the user name i was using was for a Anarchy online account! .... my password was correct but i was using ATOJAR to login instead of my actual account name, my fault in the end and all sorted now!


The weird this is Ive never ever im my life created and Anarchy online account or played Anarchy online.

CaptnStubing! ... whats wrong with AoC/Funcom? .... i love the game and all the customer support ive had has been really fast and helpful!
__________________
Intel i7 920 D0(Ultra-120 eXtreme) - ASUS P6T iX58 - 6GB Corsair DDR3 XMS3 1600MHz - Sound Blaster X-Fi Xtreme Gamer - Corsair 120GB Force 3 SSD(Win7/apps) - Seagate Barracuda SATA II 500GB(storage/games) - LG W2452T 24" LCD 1920x1200 Monitor - MSI GTX 760 2GB - Windows 7 Ultimate X64 - Corsair 750W TX PSU - Antec 900 Case - Logitech G500 Mouse - Logitech G15 v2 Keyboard.
ATOJAR is offline   Reply With Quote
Old 08-19-08, 12:32 PM   #4
Ninjaman09
Takin 'er easy
 
Ninjaman09's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Jowjah
Posts: 6,687
Default Re: Weird funcom problem!

Quote:
Originally Posted by ATOJAR View Post
CaptnStubing! ... whats wrong with AoC/Funcom? .... i love the game and all the customer support ive had has been really fast and helpful!
He's just butthurt that the game sucks.

P.S. I am too
__________________
Core i7 920 @ 3.2 | ASUS P6T Deluxe V2
6GB Mushkin DDR3-1600 RAM
eVGA GTX 570 SC | Auzen X-Fi Prelude 7.1
CORSAIR CMPSU-850TX
Dell U2410
Ninjaman09 is offline   Reply With Quote
Old 08-19-08, 12:58 PM   #5
CaptnStubing
Registered User
 
CaptnStubing's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 2,714
Default Re: Weird funcom problem!

Quote:
Originally Posted by Ninjaman09 View Post
He's just butthurt that the game sucks.

P.S. I am too
I'm in ur butt, giving you hurtz
CaptnStubing is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Post working out problem with 40.xx trying to work problem out, ONLY system specs b5fan NVIDIA Windows Graphics Drivers 11 10-19-02 09:17 AM
nv30 problem rumor bob747b Rumor Mill 37 10-10-02 03:14 PM
Got driver running but Xfree shows only weird screens silamael NVIDIA Linux 2 09-25-02 01:43 AM
Weird problem with RPM jensa NVIDIA Linux 4 09-04-02 09:06 PM
Nvidia Go on laptop, black border within XFree86 problem raxip NVIDIA Linux 3 07-31-02 10:58 AM

All times are GMT -5. The time now is 05:40 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.