Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 08-30-08, 08:31 AM   #1
cyberfish
Registered User
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 7
Default 177.70 regression

This problem is back with 177.70 (exact same symptoms)

http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=117812

Thanks

*edit* The latest driver in which this bug is not present is 177.68 */edit*
Attached Files
File Type: gz nvidia-bug-report.log.gz (34.8 KB, 94 views)
cyberfish is offline   Reply With Quote
Old 08-31-08, 03:40 AM   #2
_oOMOo_
Registered User
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 15
Default Re: 177.70 regression

Seconded.

I'm not convinced that there's just the one problem, there are lines across the titlebar now that weren't there in previous aberrations.

The usual bug for me can be seen most obviously when using the Compose Mail window in Thunderbird. The titlebar is updated with the subject line of the email, and it seems to overlay the "Compose Email" default window titlebar text. As it does this the whole window decoration intermittently vanishes, then goes clear, and variations on this theme.

170.68 still had a slight problem with the buttons for me, but the titlebar rendering was much improved. With 170.70 it is back to its usual poor self, with the addition of the aforementioned lines.

I'm using the 6100 Go.
_oOMOo_ is offline   Reply With Quote
Old 08-31-08, 11:46 AM   #3
eliwap
Registered User
 
Join Date: May 2004
Posts: 88
Default Re: 177.70 regression

Confirmed... I've seen this too.
eliwap is offline   Reply With Quote
Old 08-31-08, 01:18 PM   #4
jcornwall
Registered User
 
Join Date: Aug 2007
Location: Austin, TX
Posts: 120
Default Re: 177.70 regression

I have it too, but I'm confused as to whether it's a bug in the NVIDIA driver or a (fixed) bug in Compiz. NVIDIA devs have referred to at least one of the latter.

Waiting for Intrepid Ibex to test a newer Compiz.
jcornwall is offline   Reply With Quote
Old 08-31-08, 01:31 PM   #5
_oOMOo_
Registered User
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 15
Default Re: 177.70 regression

Quote:
Originally Posted by jcornwall View Post
I have it too, but I'm confused as to whether it's a bug in the NVIDIA driver or a (fixed) bug in Compiz. NVIDIA devs have referred to at least one of the latter.

Waiting for Intrepid Ibex to test a newer Compiz.
I'm using Intrepid and the compiz version is 1:0.7.7 according to dpkg.
_oOMOo_ is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Regression with 295.33 and GeForce GT 240 maro NVIDIA Linux 16 06-29-12 06:47 PM
[GeForce 8800 GTS] 2D rendering regression (extreme slowdown) introduced with 295.49 Seb L. NVIDIA Linux 0 06-22-12 06:48 AM
295.53: Consoles turn blank (regression) blubb NVIDIA Linux 5 05-24-12 09:32 AM

All times are GMT -5. The time now is 03:13 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.