Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 05-15-03, 11:53 PM   #1
Patriot
Registered User
 
Join Date: May 2003
Posts: 1
Default DVI Does not work!

I have a LCD Monitor "Samsung 172T"
When I use Red hat Linux the DVI does not work. I can not get a signal. I am new to Linux
can someone help me.
This stuff is not easy.
Patriot is offline   Reply With Quote
Old 05-16-03, 09:35 AM   #2
ste
Registered User
 
Join Date: May 2003
Posts: 7
Default

I have almost the same problem but for me it results in psychedelic colours with the DVI cable. There are a few postings in this forum about this. The bug is reported and the answer was that they're working on it. As far as I know does the bug (the latest nVidia main driver seems to have this bug) occur for the windows version as well.

My suggestion is to report the bug to nVidia (the more reports, the more effort to fix it, i assume), wait for a new driver release and perhaps use a standard VGA cable while waiting, which is supposed to work.

/ste
ste is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
295.40 Does not Work Had to downgrade to 295.33 Archmbc NVIDIA Linux 4 05-03-12 03:38 PM
Need help to get the X to work on my Acer TravelMate 630 knchee NVIDIA Linux 16 09-19-02 11:16 PM
Can't get FSAA to work krow NVIDIA Linux 6 09-17-02 09:03 AM
New New New New Driver - Still No DVI decay NVIDIA Linux 2 09-16-02 06:47 PM

All times are GMT -5. The time now is 01:21 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.