Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 05-25-03, 09:22 PM   #13
Rapsys|Phoenix
Registered User
 
Rapsys|Phoenix's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: France, Villeurbanne
Posts: 61
Default

my mouse move but it cursor is kepping the last icon of it was before freeze

I will try this later. Ctrl+Alt+F1 and other Ctrl+Alt+Fx don't work I am sure I will try Ctrl+Alt+s, Ctrl+Alt+u and Ctrl+Alt+o, but I think it was not working
__________________
**** off M$ and his ****ing software
Rapsys|Phoenix is offline   Reply With Quote
Old 05-26-03, 08:16 AM   #14
tsubasa
Registered User
 
Join Date: May 2003
Location: France ( Angouleme )
Posts: 105
Default hello

Its funny this story of mouse ....

Why ?? see on my thread "The are work one times", and on the XFreeOk log you can see some mouse problem, and I approuve under KDE impossible to move the mouse, but this time the Nvidia Driver as working but no mouse...

I havent made attention to this mouse problem when the nvidia driver as work, but maybe they are relation with the Nvidia driver bug on KT333.

I think this incompatiblity with KT333 are minor but it make hard troubles to get nvidia work on KT based mobo (especially the MSI-6380 KT333 mobo, this is mine in 3 month of test i have see only one time the driver work but with no mouse )

Thanks i really hopes this help

I really hope Nvidia is Aware of KT333 and nvidia Linux Drivers problem

thanks again and again.

I hope one day will work

(Ps: i have bought on the internet the retail version of mandrake 9.1 with build in drivers, i will receive it in the next week and i really hope the build in work...)

(Ps : My Mouse is a logitech USB)
tsubasa is offline   Reply With Quote
Old 05-26-03, 08:26 AM   #15
bwkaz
Registered User
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 2,262
Default

Quote:
Originally posted by Rapsys|Phoenix
I will try Ctrl+Alt+s, Ctrl+Alt+u and Ctrl+Alt+o, but I think it was not working
Not ctrl-alt-letter, alt-sysrq-letter (the sysrq key is the printscreen key on my keyboard).
__________________
Registered Linux User #219692
bwkaz is offline   Reply With Quote
Old 05-26-03, 12:49 PM   #16
Rapsys|Phoenix
Registered User
 
Rapsys|Phoenix's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: France, Villeurbanne
Posts: 61
Default

yes yes it is what I do

but it is a bad thinking whitch come from windaube
__________________
**** off M$ and his ****ing software
Rapsys|Phoenix is offline   Reply With Quote
Old 05-27-03, 06:41 AM   #17
Rapsys|Phoenix
Registered User
 
Rapsys|Phoenix's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: France, Villeurbanne
Posts: 61
Default

I have just see that on my mandrake 9.1 the Xfree 4.3.0 server is compiled for th kernel-2.4.21-0.13mdk and not for the kernel-2.4.21-0.16mm-mdk

to resolve my problem I am going to recompile my Xfree 4.3.0( if you wants help in way to do that too(message for someone who will have the same problems) send me a mail or contact me on msn : rapsys AtX hotmail D0I0T com )



I confirm that the Atl+Sys request+Key work but the screen don't come back(when I press to go to Xlate mod I have the white on black compressed at the top of the screen ( 5 centimeter instead of the entier screen.)

but the shutdown finish always by a lovely kernel panic and many lost inodes at boot time in the first inode naturaly not the last created whitch are less important !!!
__________________
**** off M$ and his ****ing software

Last edited by Rapsys|Phoenix; 05-27-03 at 06:45 AM.
Rapsys|Phoenix is offline   Reply With Quote
Old 05-28-03, 09:18 AM   #18
Rapsys|Phoenix
Registered User
 
Rapsys|Phoenix's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: France, Villeurbanne
Posts: 61
Default

YOU COULD Test it but i am not sure that it solve your plroblems because it has work one time on my computer and I don't know what I did for it works!!!!

the problems seems does not provides from anything other than the nvidia modules itself

I have solve the probles by using a personals boot script

(it is the joined file called perso.txt)

rename it to perso
(not .txt it was just for the file be acceped to be joined)
copy it to /etc/init.d/
go there do a chmod +x perso
then go to /etc/rc5.d/
do a ln -s ../init.d/perso S19perso
then go to /etc/rc0.d/
do a ln -s ../init.d/perso K70perso
then go to /etc/rc6.d/
do a ln -s ../init.d/perso K70perso

modify your XF86Config-4 file in /etc/X11/
change tour line
Driver "nv"
Option "DPMS"
to :
Driver "nvidia"
# Option "DPMS"
save the file
then two choices
- do a reboot
or
- cd /etc/init.d
./dm stop
./perso restart
(if nvidia does not show nvidia modules loaded whith warnings their is a problems)
then do a
./dm start

I hope it will run.
I did have do this script for my use it can be used for autoloading modules bttv with good option if it is not well detected.

Rapsys|Phoenix qui va sans doute pouvoir rejouter un conseil sur son site cet été
Comme back see me on http://www.win2lin.fr.st/
Attached Files
File Type: txt perso.txt (1.1 KB, 119 views)
__________________
**** off M$ and his ****ing software

Last edited by Rapsys|Phoenix; 05-28-03 at 01:56 PM.
Rapsys|Phoenix is offline   Reply With Quote
Old 05-28-03, 02:55 PM   #19
Rapsys|Phoenix
Registered User
 
Rapsys|Phoenix's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: France, Villeurbanne
Posts: 61
Default

I hve all test

it crash with X only (without KDE & Gnome)
I think it does it be a kernel incompatibility with the kernel smp(0.16), I will test the 0.18 soon
__________________
**** off M$ and his ****ing software
Rapsys|Phoenix is offline   Reply With Quote
Old 05-31-03, 11:48 AM   #20
Rapsys|Phoenix
Registered User
 
Rapsys|Phoenix's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: France, Villeurbanne
Posts: 61
Default

test realized with the 0.18 it is the same!
__________________
**** off M$ and his ****ing software
Rapsys|Phoenix is offline   Reply With Quote

Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
173.14.34 -- Xorg 1.12.1 & 1.11.4, glx module fails to load mereset NVIDIA Linux 17 06-10-12 02:24 AM
Load Testing with the Cloud ' This Week on inside* Publications News Archived News Items 0 05-20-12 06:30 PM
Lucid rt kernel can't load latest nvidia driver module, but generic does. marcod NVIDIA Linux 0 05-02-12 07:23 AM
Can't load NVdriver jojotux123 NVIDIA Linux 4 09-18-02 07:15 AM
Cannot load nvaudio driver (NVidia nforce) thahn01 NVIDIA Linux 4 09-13-02 02:28 AM

All times are GMT -5. The time now is 08:10 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©1998 - 2014, nV News.