Go Back   nV News Forums > Software Forums > Gaming Central > Crysis

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 09-17-08, 05:24 PM   #1
mailman2
Ducking & Dodging
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 3,948
Default Everytime you start Crysis Wars you have to watch a 5 minute cut scene....

..and the first time it stopped responding.. so Ive havent even gotten into a server...

I think this is the last game I will be purchasing. I'm frustrated with all the issues and now you have to watch a cut scene everytime you want to play Crysis Wars. I'm about ready to smash my keyboard. DRM, 5 minute cutscenes, they can kiss my ass - Ive had it. the game developers have officially ruined PC gaming.
mailman2 is offline   Reply With Quote
Old 09-18-08, 02:19 AM   #2
jAkUp
eat. sleep. overclock.
 
jAkUp's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Chino, California
Posts: 17,744
Default Re: Everytime you start Crysis Wars you have to watch a 5 minute cut scene....

Hmmm, I don't have to watch any cut scenes when I play Crysis Wars, just load it up and go
__________________
965xe || evga x58 classified || 3x evga gtx 480 || 6gb g.skill || win7 x64
jAkUp is offline   Reply With Quote
Old 09-18-08, 02:50 AM   #3
Fuku2
Metal Guitarist
 
Join Date: Sep 2003
Location: Victoria, BC, Canada
Posts: 358
Default Re: Everytime you start Crysis Wars you have to watch a 5 minute cut scene....

Quote:
Originally Posted by mailman2 View Post
I'm frustrated with all the issues and now you have to watch a cut scene everytime you want to play Crysis Wars. I'm about ready to smash my keyboard. DRM, 5 minute cutscenes, they can kiss my ass - Ive had it. the game developers have officially ruined PC gaming.
Next time do smash your keyboard, maybe you'll hit the space or Esc key and the movie will skip. You only have to watch it the first time loading up. After that it's the EA logo you can't skip. Pretty much like any other game out there.
__________________
Asus P8P67 Pro
Intel Core i7 2600 3.40 GHz
2x Gigabyte GTX 570 1GB SLI
8 Gigs Kingston 1333 DD3
Asus VH238H 23" LED 2ms
WD 1TB Caviar Black 64MB cache SATA 6 Gb/s
CM Silent Pro 850 Watt

Band: http://www.myspace.com/hollowappostle
Fuku2 is offline   Reply With Quote
Old 09-18-08, 02:53 AM   #4
nutcrackr
Super Registered User
 
nutcrackr's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Australia
Posts: 3,210
Default Re: Everytime you start Crysis Wars you have to watch a 5 minute cut scene....

You guys don't rename your into movie files? One of the first things I do for many EA games, straight to menu = win.
nutcrackr is offline   Reply With Quote
Old 09-18-08, 08:11 AM   #5
mailman2
Ducking & Dodging
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 3,948
Default Re: Everytime you start Crysis Wars you have to watch a 5 minute cut scene....

Quote:
Originally Posted by Fuku2 View Post
Next time do smash your keyboard, maybe you'll hit the space or Esc key and the movie will skip. You only have to watch it the first time loading up. After that it's the EA logo you can't skip. Pretty much like any other game out there.
Spacebar, Esc, enter - nothing skips the intro movie...

Nutcracker I'll try that
mailman2 is offline   Reply With Quote
Old 09-18-08, 12:30 PM   #6
Noodles
Registered User
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 234
Default Re: Everytime you start Crysis Wars you have to watch a 5 minute cut scene....

I'm having the same problem.. .AND MORE...

i'm gonna post a sep thread
__________________
Intel Quad Core q6700
2x1g Kingston 1333 DDR3
EVGA GeForce 8800Ultra KO
WestDigi 7200 rpm 320g
WestDigi 7200 rpm 250g
Asus PK53 Deluxe mobo

^That's 4 years old, YIKES! time to upgrade!
Noodles is offline   Reply With Quote
Old 09-18-08, 02:48 PM   #7
|JuiceZ|
Registered User
 
|JuiceZ|'s Avatar
 
Join Date: Aug 1999
Location: Louisville
Posts: 3,286
Send a message via Skype™ to |JuiceZ|
Default Re: Everytime you start Crysis Wars you have to watch a 5 minute cut scene....

Quote:
Originally Posted by nutcrackr View Post
You guys don't rename your into movie files? One of the first things I do for many EA games, straight to menu = win.
x2
__________________
primary MBP Core i5 2010 | HR | OCZ 120GB SSD
gaming Core i5-2500K @ 4.1GHz w/ CM Hyper212+ | MSI N560GTX-Ti TF II/OC | MSI P67A-GD55 | Silverstone FT02 | X360 250GB + Kinect
htpc IONITX-A-U | 2GB | M350 | XBMC Linux | SABnzbd, sickbeard, couchpotato | NAS Synology DS411J | 4TB
hometheater KURO PDP-5020 | Marantz SR6005 | Definitive BP7001s, CLR3000, BPVXPs
|JuiceZ| is offline   Reply With Quote
Old 09-18-08, 03:27 PM   #8
bacon12
Registered User
 
bacon12's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 3,532
Default Re: Everytime you start Crysis Wars you have to watch a 5 minute cut scene....

Only the first time did I have to watch it. After than you can skip it.
bacon12 is offline   Reply With Quote

Old 09-18-08, 05:30 PM   #9
mailman2
Ducking & Dodging
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 3,948
Default Re: Everytime you start Crysis Wars you have to watch a 5 minute cut scene....

Quote:
Originally Posted by bacon12 View Post
Only the first time did I have to watch it. After than you can skip it.

Seems like not all people can skip it though. I cannot. Just reinstalled OS and everything today will check it out again soon. but I had already watched it the first time, had to watch it everytime after that too, nothing let me skip it.
mailman2 is offline   Reply With Quote
Old 09-19-08, 12:26 AM   #10
ATi
RooR
 
ATi's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 1,500
Talking Re: Everytime you start Crysis Wars you have to watch a 5 minute cut scene....

wtf i cant skip it!
__________________
Intel Core i5-2500K @4.3
ASUS P8P67 (REV 3.0)
msi GTX295
G.SKILL Ripjaws X Series 8GB 2 x 4GB 1648
HD1.5tb
Creative Sound Blaster X-Fi Titanium
corsair620HX
Windows7 64 home premium
Dell LED G2210
ATi is offline   Reply With Quote
Old 09-23-08, 07:39 AM   #11
Burnt_Ram
Registered User
 
Burnt_Ram's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: Kelowna, B.C.
Posts: 2,092
Default Re: Everytime you start Crysis Wars you have to watch a 5 minute cut scene....

i cant do anything about the intro's either. everytime i do Steam replaces them. need a command line to disable them. anyone?
Burnt_Ram is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Crysis 3 preview News Gaming Headlines 0 06-16-12 07:20 AM

All times are GMT -5. The time now is 11:58 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.