Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 09-29-08, 04:39 PM   #1
madmage
Registered User
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 67
Default Power Savings issues?

Dear all,
in some way, after some help in the jungle of the xorg.conf Options, the KDE 4.1 effects seems to work better and smoothly

anyway, when the effects are not used (i.e., not exposing or not alt-tabbing) it needs a little bit of time (1-2 seconds) before the effects get smooth again...

this seems to be a power saving issue, i.e., the gpu goes in power saving mode and then takes a while to go in "performance mode"... can this behavior be accelerated?
madmage is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
After Greenpeace Protests, Apple Promises to Dump Coal Power News Archived News Items 0 05-18-12 04:10 AM
Strange RedHat 7.3 issues with A7N266-C nforceuser NVIDIA Linux 8 09-27-02 04:16 PM
Overclocking issues... mcortz_2000 CPUs, Motherboards And Memory 5 09-16-02 04:41 PM
Power Management (XP) Iron1384 Microsoft Windows XP And Vista 6 08-22-02 02:29 PM

All times are GMT -5. The time now is 07:18 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.