Go Back   nV News Forums > Software Forums > Gaming Central > Crysis

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 09-30-08, 07:37 AM   #1
Crow_Nest
Ace Spammer
 
Crow_Nest's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Singapore, Asia
Posts: 1,418
Send a message via MSN to Crow_Nest
Default Warhead - crash on 2nd level

I just bought the game today, retail version. Just finished the first level. After the cutscene, the 2nd level begins to load. But once it reaches 100% the game just crashes to desktop. And it appears windows identified the crash to be caused by CrySystem.dll

Any way around this? Im not gonna wait for a patch. -.- And is it me or are PC games these days getting more and more unstable?
__________________
Desktop
| Windows 7 Ultimate x64 | Intel i7 2700K @ 3.5 GHz | MSI GeForce GTX 670 OC 2GB |
| G.Skill RipJawsX PC3 12800 4GB x 2 | Sound Blaster X-Fi XtremeGamer | Intel SSD 520 120GB SSD |
| Hitachi 1TB SATA3 HDD | Asus P8Z68-V/GEN3 | Cooler Master Silent Pro M 700W |
| Cooler Master Centurion 5 II Casing | Samsung SyncMaster XL2370 |


Laptop : Lenovo IdeaPad Y450
| Windows 7 Ultimate x64 | Intel Core 2 Duo T6600 2.2 GHz | NVIDIA GeForce G110M 256MB |
| 4GB DDR3 SDRAM | Western Digital 320GB | 14.1' LED Backlit Screen |


http://www.nvnews.net/vbulletin/image.php?type=sigpic&userid=73666&dateline=135279  2183
Crow_Nest is offline   Reply With Quote
Old 09-30-08, 09:32 AM   #2
BioHazZarD
USCM Marine
 
BioHazZarD's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Sweden
Posts: 2,369
Send a message via MSN to BioHazZarD
Default Re: Warhead - crash on 2nd level

try putting all settings to low, dunno i got some weird crashes too on some level i changed settings, loaded the level then quicksaved, exit to old settings and load my quicksave and it work.
__________________
Chieftec Miditower /w 5 case fans | Corsair 620W HX PSU | Asus M4N98TD EVO SLI | AMD Athlon2 X2 260 3,2GHz | Corsair 3GB PC3-10666 | eVGA Geforce GTX 460 1GB (336shader) | Samsung Spinpoint x2 250GB HD +SATA 320GB | SB Audigy 4 @ 2.1 | Samsung Syncmaster BX2331 TFT 23" running 1920x1080@60hz | Windows XP PRO SP2 | |
BioHazZarD is offline   Reply With Quote
Old 09-30-08, 10:59 AM   #3
Crow_Nest
Ace Spammer
 
Crow_Nest's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Singapore, Asia
Posts: 1,418
Send a message via MSN to Crow_Nest
Default Re: Warhead - crash on 2nd level

Quote:
Originally Posted by BioHazZarD View Post
try putting all settings to low, dunno i got some weird crashes too on some level i changed settings, loaded the level then quicksaved, exit to old settings and load my quicksave and it work.
Hmm.. Maybe that was how i fixed it. No idea though. But i'll take note of that.
__________________
Desktop
| Windows 7 Ultimate x64 | Intel i7 2700K @ 3.5 GHz | MSI GeForce GTX 670 OC 2GB |
| G.Skill RipJawsX PC3 12800 4GB x 2 | Sound Blaster X-Fi XtremeGamer | Intel SSD 520 120GB SSD |
| Hitachi 1TB SATA3 HDD | Asus P8Z68-V/GEN3 | Cooler Master Silent Pro M 700W |
| Cooler Master Centurion 5 II Casing | Samsung SyncMaster XL2370 |


Laptop : Lenovo IdeaPad Y450
| Windows 7 Ultimate x64 | Intel Core 2 Duo T6600 2.2 GHz | NVIDIA GeForce G110M 256MB |
| 4GB DDR3 SDRAM | Western Digital 320GB | 14.1' LED Backlit Screen |


http://www.nvnews.net/vbulletin/image.php?type=sigpic&userid=73666&dateline=135279  2183
Crow_Nest is offline   Reply With Quote
Old 10-03-08, 05:51 AM   #4
pr0virus
Registered User
 
Join Date: Sep 2008
Location: Orlando, FL
Posts: 19
Default Re: Warhead - crash on 2nd level

I had the same problem when I used vanilla crysis tweaks in warhead. This includes autocfg's, system.cfg files or tweaks in the cfg files themselves. I deleted my crysis system.cfg i was using for warhead and the level loaded right up.
pr0virus is offline   Reply With Quote
Old 10-03-08, 08:59 AM   #5
Paddywak
Registered User
 
Paddywak's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: England
Posts: 203
Default Re: Warhead - crash on 2nd level

I got a crash too as it tried to load the cut scene for the second level ... after the cut scene at the end of the first level showing the plane going down.
I only have one tweak ... r_TexturesStreaming = 0 ... so I figured it must be that ...
As my in-game textures are set at Ethusiast that should be 2 ... I set it back to 2 and it didn't crash.

Once the cut scene at the start of the second level was over I saved the game and restarted it with ... r_TexturesStreaming = 0

I have tried it several times with ... r_TexturesStreaming = 0 ... it always crashes.
Set it to 1 or 2 and it doesn't crash.
__________________
i7 X58 2 480's 12GB DDR 3 150GB VelociRaptor 1TB 1000W X-Fi FX5051 TJ07B TH2G-D 3 x Dell 2405 FPW
Paddywak is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Groundwater responsible for nearly half of sea level rise? News Archived News Items 0 06-13-12 10:20 AM
gf 6150se crash! oddhornedant NVIDIA Linux 2 05-05-12 05:30 AM
xvideo crash elanthis NVIDIA Linux 5 10-29-02 07:12 PM

All times are GMT -5. The time now is 06:41 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.