Go Back   nV News Forums > Software Forums > Gaming Central

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 10-22-08, 09:29 PM   #145
Fuku2
Metal Guitarist
 
Join Date: Sep 2003
Location: Victoria, BC, Canada
Posts: 358
Default Re: FarCry 2 Official Thread (PC)

Quote:
Originally Posted by SH64 View Post
Exactly!! horrible mouse lag in DX10 and it gets a little better in DX9 .. but still the mouse lag cripples the game experience
Geez, I thought I just had food stuck to the bottom of my mouse or something. I kept saying to the cursor "get over there you little bastard!".
__________________
Asus P8P67 Pro
Intel Core i7 2600 3.40 GHz
2x Gigabyte GTX 570 1GB SLI
8 Gigs Kingston 1333 DD3
Asus VH238H 23" LED 2ms
WD 1TB Caviar Black 64MB cache SATA 6 Gb/s
CM Silent Pro 850 Watt

Band: http://www.myspace.com/hollowappostle
Fuku2 is offline   Reply With Quote
Old 10-22-08, 09:36 PM   #146
SH64
MAXIMUM TECH
 
SH64's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Indiana
Posts: 12,202
Default Re: FarCry 2 Official Thread (PC)

Quote:
Originally Posted by Fuku2 View Post
Geez, I thought I just had food stuck to the bottom of my mouse or something. I kept saying to the cursor "get over there you little bastard!".
I too thought its my wireless mouse .. and the mouse-lag in the menus makes it even worse!
__________________


- "My name is RAM and my tank is full"

http://warhawk64nv.mybrute.com/ <-- pupils go thaarrr! Or,
http://silenthunter64.mybrute.com
SH64 is offline   Reply With Quote
Old 10-22-08, 09:36 PM   #147
aceflier
Bringer of teh Welt
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 197
Default Re: FarCry 2 Official Thread (PC)

Quote:
Originally Posted by SH64 View Post
Exactly!! horrible mouse lag in DX10 and it gets a little better in DX9 .. but still the mouse lag cripples the game experience

Both. Actually scratch that my framerate is fine even @DX10,UH .. its the mouse lag issue that is giving me bad experience.
Odd im not noticing any mouse lag at 1920x1080 8AA 16AF. DX10 Utra settings.

47fps avg on default bench
__________________
2600K 4.9ghz 1.38v
2X Palit gtx560ti 2gb 1000/2000
8gb 1600mhz Kingston HyperX
128gb Crusial Real SSD
750gb WD Black
Buggy wife RMA next week
Vantage P43697 3DMarks
3D Mark 11 P10008
aceflier is offline   Reply With Quote
Old 10-22-08, 09:37 PM   #148
MaXThReAT
Registered User
 
MaXThReAT's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: EARTH
Posts: 1,861
Default Re: FarCry 2 Official Thread (PC)

Quote:
Originally Posted by hirantha View Post
HDR is the advance version of bloom, there is no way you can enable both.
I see a difference going from HDR to Bloom to Bloom+HDR for sure. Maybe that's really why DX10 is faster one could be disabled.

Bloom only


Bloom+HDR


HDR Only
__________________
Gigabyte V1.1 EP45-UD3R F5
GO-Q6600@3.6GHz 1/2" D5/GTZ Block W/BIX-II Dual 120mm
Corsair 4GB Dominator DDR2-8500 5-5-5-15 2t@1066GHz
Evga 280 GTX 621/1349/2268
SB X-Fi FPS / Z-5500 + Buttkicker!

"Don't mind the posts, I've been around longer than most know."
MaXThReAT is offline   Reply With Quote
Old 10-22-08, 09:39 PM   #149
SH64
MAXIMUM TECH
 
SH64's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Indiana
Posts: 12,202
Default Re: FarCry 2 Official Thread (PC)

Quote:
Originally Posted by aceflier View Post
Odd im not noticing any mouse lag at 1920x1080 8AA 16AF. DX10 Utra settings.

47fps avg on default bench
Not even in the menus? Its weird because while FRAPS reports framrate of 40+fps i still get mouse lag which points there is something wrong & its not a matter of framerate.
BTW what is your setting of "Max frames to render ahead" in the CP ??
i think i'll mess with that & see what happens.
__________________


- "My name is RAM and my tank is full"

http://warhawk64nv.mybrute.com/ <-- pupils go thaarrr! Or,
http://silenthunter64.mybrute.com
SH64 is offline   Reply With Quote
Old 10-22-08, 09:44 PM   #150
sillyeagle
sillyego
 
sillyeagle's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: USA
Posts: 5,394
Default Re: FarCry 2 Official Thread (PC)

Whoohoo! I'm off work in 20 mins! I'm gonna go buy a pizza, then go home for an evening of Far Cry 2! I'll report back with some screenshots.
__________________
Intel Core i7 920 Nehalem Quad @ 4.0GHz
EVGA GTX 660 SLI @ 1046MHz
OCZ Platinum CL7 6GB
EVGA Intel X58
_____________
A man's dreams are an index to his greatness.
sillyeagle is offline   Reply With Quote
Old 10-22-08, 09:45 PM   #151
aceflier
Bringer of teh Welt
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 197
Default Re: FarCry 2 Official Thread (PC)

Quote:
Originally Posted by SH64 View Post
Not even in the menus? Its weird because while FRAPS reports framrate of 40+fps i still get mouse lag which points there is something wrong & its not a matter of framerate.
BTW what is your setting of "Max frames to render ahead" in the CP ??
i think i'll mess with that & see what happens.
The menus seem a little slow yes. But in game its fine. I'm not in the menu but to click play.
__________________
2600K 4.9ghz 1.38v
2X Palit gtx560ti 2gb 1000/2000
8gb 1600mhz Kingston HyperX
128gb Crusial Real SSD
750gb WD Black
Buggy wife RMA next week
Vantage P43697 3DMarks
3D Mark 11 P10008
aceflier is offline   Reply With Quote
Old 10-22-08, 09:51 PM   #152
aceflier
Bringer of teh Welt
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 197
Default Re: FarCry 2 Official Thread (PC)

Quote:
Originally Posted by MaXThReAT View Post
I see a difference going from HDR to Bloom to Bloom+HDR for sure. Maybe that's really why DX10 is faster one could be disabled.

Bloom only


Bloom+HDR


HDR Only
Nah, I've tested both dx10 is faster (and looks a little better shadows/water) and looks like your sun rays on the bloom+hdr pic.
__________________
2600K 4.9ghz 1.38v
2X Palit gtx560ti 2gb 1000/2000
8gb 1600mhz Kingston HyperX
128gb Crusial Real SSD
750gb WD Black
Buggy wife RMA next week
Vantage P43697 3DMarks
3D Mark 11 P10008
aceflier is offline   Reply With Quote

Old 10-22-08, 09:52 PM   #153
stncttr908
Registered User
 
stncttr908's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: NJ, USA
Posts: 4,496
Send a message via AIM to stncttr908
Default Re: FarCry 2 Official Thread (PC)

Works fine with Vista. Shame that I had to do a complete Vista reinstall, install drivers, install Steam, and restore my FC2 backup just to get it working, but it's a treat.

Everything maxed out, 4xAA, and still playable on a card that was released 2 years ago is pretty good. I don't understand why people say the immersion factor isn't there either. I think it has great immersion!
__________________
PC - | Core i7-2600K @ stock | Gigabyte GA-P67A-UD3 | 4GB Patriot Sector 5 DDR3 | Galaxy GTX 460 1GB @ stock | Corsair Force 120GB SSD | Seagate 1TB 7200RPM | 320GB Seagate 7200.10 | 2x Seagate 500GB USB 2.0 | Lite-On 20x SATA DVD+RW | Silverstone TJ-09 | Corsair 620W PSU | Logitech Z-5500s | Sennheiser HD-570 headphones | Samsung 2494LW |

Laptop - | Dell Inspiron 1420 | C2D T7300 (2.0GHz, 4MB cache) | 2GB DDR2-667 | 160GB 7200RPM HDD | DVD +/- RW | 14.1" WXGA+ (1440x900) | Broadcom 802.11g | NVIDIA 8400M GS 128MB |
stncttr908 is offline   Reply With Quote
Old 10-22-08, 09:56 PM   #154
Bman212121
Registered User
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 6,726
Default Re: FarCry 2 Official Thread (PC)

Quote:
Originally Posted by six_storm View Post
Just played some MP and honestly, it kinda sucks. First off, I couldn't find how to login with an existing Ubisoft account (this whole authentication stuff really blows, I didn't want to have to sign up for ANOTHER stupid account just to play online). Once I got into a server, it took forever to find anyone. Maybe I was pissed at the whole Ubisoft account thing but I didn't really get into MP with this one.
What about Lan MP? Is there an option for it?
Bman212121 is offline   Reply With Quote
Old 10-22-08, 10:08 PM   #155
six_storm
Registered User
 
six_storm's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Nashvegas
Posts: 11,575
Send a message via Skype™ to six_storm
Default Re: FarCry 2 Official Thread (PC)

Quote:
Originally Posted by Bman212121 View Post
What about Lan MP? Is there an option for it?
Yup.
six_storm is offline   Reply With Quote
Old 10-22-08, 10:13 PM   #156
3DBrad
Registered User
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 2,261
Default Re: FarCry 2 Official Thread (PC)

The Live/Xbox360 multiplayer is rather fun and very fluid. Haven't had the opportunity to play the PC version, but have played the 360 version for about 4-5 hours.
3DBrad is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Official Max Payne 3 Feedback Thread Ghosthunter Gaming Central 94 10-05-12 06:00 AM
Detonator 40.72 feedback thread mongoose NVIDIA Windows Graphics Drivers 94 12-03-02 10:45 AM
Official Dentonator 40.52 feedback thread sh*tshot NVIDIA Windows Graphics Drivers 62 09-26-02 05:43 PM
Detonator 30.30 feedback thread Matthyahuw NVIDIA Windows Graphics Drivers 26 07-31-02 09:14 PM

All times are GMT -5. The time now is 11:48 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.