Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Solaris

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 11-14-08, 01:25 PM   #1
Centurion030
Registered User
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 4
Default Quadro4 and Solaris 10 (10/08 aka 6) x86

Hello,

I have a P4 dual-boot Solaris 10 x86 and a Xandros 4.5 system. When I was given this system, it came with a Quadro4 card. Not having DVI to VGA cables, I used a spare AGP ATI Redeon card for both.

I would like to use the Quadro4 card-with Xandros it will not be a problem. However, all drivers for this seem to be for the x64/x86 platform-which my P4 is probably not. Are there any drivers I can use on my Solaris 10 x86 to use this card?

Regards,

James
Centurion030 is offline   Reply With Quote
Old 11-16-08, 01:58 AM   #2
alanc
Solaris X.Org Developer
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 2
Default Re: Quadro4 and Solaris 10 (10/08 aka 6) x86

Quote:
Originally Posted by Centurion030 View Post
I have a P4 dual-boot Solaris 10 x86 and a Xandros 4.5 system. When I was given this system, it came with a Quadro4 card. Not having DVI to VGA cables, I used a spare AGP ATI Redeon card for both.

I would like to use the Quadro4 card-with Xandros it will not be a problem. However, all drivers for this seem to be for the x64/x86 platform-which my P4 is probably not. Are there any drivers I can use on my Solaris 10 x86 to use this card?
Your P4 is definitely an x86 and should work fine with the x86/x64 drivers (which work on either x86 or x64 machines - x86 being 32-bit Intel & AMD CPU's like Pentiums, x64 being 32-bit Intel & AMD CPU's like Opterons).
alanc is offline   Reply With Quote
Old 11-19-08, 03:36 PM   #3
Centurion030
Registered User
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 4
Default Re: Quadro4 and Solaris 10 (10/08 aka 6) x86

Thanks Alan!

I just discovered that the adapter I had bought from Radio Shack was bad -but the cable is still good as is the new DVI-VGA cable I bought.

Do I need to use the legacy driver: 96.43.xx or can I use the latest driver available?

Regards,

James
Centurion030 is offline   Reply With Quote
Old 11-19-08, 03:59 PM   #4
Centurion030
Registered User
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 4
Default Re: Quadro4 and Solaris 10 (10/08 aka 6) x86

Nevermind-sticky post mentions the use of the 96.43.07 driver.

James
Centurion030 is offline   Reply With Quote
Old 11-20-08, 09:19 PM   #5
Centurion030
Registered User
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 4
Default Re: Quadro4 and Solaris 10 (10/08 aka 6) x86

Thanks for all the help!

Card works fine with the provided driver. Ran nvidia-xconfig and then checked xorg.conf. Everything went well so now both machines, Solaris 10 x86 and Xandros 4.5 OCE have a Quadro4 running ther display.

Regards,

James
Centurion030 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:55 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.