Go Back   nV News Forums > Graphics Card Forums > NVIDIA GeForce 200 Series

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 12-05-08, 05:41 PM   #1
saturnotaku
Apple user. Deal with it.
 
Join Date: Jul 2001
Location: The 'burbs, IL USA
Posts: 12,502
Default This PSU enough for GTX 280 SLI?

http://www.xigmatek.com/product/power-nrpmc851.php

I have this PSU right now and am hoping to upgrade to Core i7 in the fairly near future. Would it be enough to run a second GTX 280, or would I have to go with something more substantial?
saturnotaku is offline   Reply With Quote
Old 12-05-08, 06:29 PM   #2
jcrox
Mahna Mahna
 
jcrox's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Madison, Wi
Posts: 6,134
Default Re: This PSU enough for GTX 280 SLI?

I would think so. I definitely wouldn't go out and buy another one before trying it. Mine works with the 260-216's
__________________

Gaming

MSI MPower Z87 | 4770k | CNPS9900MAX-B | 8GB G.Skill 1866 | EVGA GTX760 |ThermalTake 850w | X-Fi Titanium | HAF | Asus PA248Q | Lycosa | Death Adder | Win8 Pro 64

Dev/Backup

MSI GD65 | 2500k | H50 | 8GB G.skill | GTX570 | Ubuntu 13.10

Laptop

17" Inspiron | i5 | 4GB DDR3 | 500GB HDD | Win7 Pro 64

jcrox is offline   Reply With Quote
Old 12-05-08, 07:36 PM   #3
that one guy
Registered User
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 12
Default Re: This PSU enough for GTX 280 SLI?

i had two GTX 260 on the Silencer 610w, though I think this would be bare minimum.
that one guy is offline   Reply With Quote
Old 12-05-08, 08:00 PM   #4
Mr Bigman
Strongest Man On Earth
 
Mr Bigman's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Chicago IL
Posts: 4,961
Send a message via AIM to Mr Bigman Send a message via MSN to Mr Bigman Send a message via Yahoo to Mr Bigman
Default Re: This PSU enough for GTX 280 SLI?

Your fine shaw.

I was using a 650 in sli a couple of years ago and now i got a 1200W which i think is overkill.

Enjoy
__________________
EVGA X58 Tri SLI
Core I 7 3.7Ghz
12 gb corsair DDR3 1600
Three EVGA 285 SLI
Antec 1200
Corsiar 1000 HX Power Supply
2 OCZ SSD Hard Drives
4 wd black edition raid 2 setups for 4TB


_____________________________
having good looks and a good body is hard work.
Mr Bigman is offline   Reply With Quote
Old 12-10-08, 05:21 AM   #5
john19055
 
john19055's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: GREENVILLE,TX
Posts: 3,857
Default Re: This PSU enough for GTX 280 SLI?

I would think that would be plenty of power to run two GTX 280's as long as the rails are set right.
__________________
Intel i7-3820+Corsair H-100+Gigabyte X79-UD5+16gigs G.Skill PC1600DDR3+2-ASUS DirectCU II GTX-670 in SLI+Crucial 256g-SSD+1-3Gig Seagate+2- Samsung 1-TB+3-WesternDigtial 640g+LG-12x Blu-Ray Burner+850watt XFX+Antec-P280 case+50" Plasma PM6700+Logitech Mouse+Keyboard+Pioneer VSX-1020+Polk Audio Speakers
john19055 is offline   Reply With Quote
Old 12-10-08, 09:57 AM   #6
Eliminator
The Man With Brisk
 
Eliminator's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Canada
Posts: 1,673
Default Re: This PSU enough for GTX 280 SLI?

yea should be enough
__________________
Intel Core 2 Quad Q6600 G0 @ 3.6GHZ
Asus P5B Deluxe
4GB OCZ Platinum PC8000 EL
BFG GTX 280 OC2 1GB @ 729/1512/2538
Dell 2405FPW 24"
3DMark: Vantage - P15397 | 06 - 18734
Eliminator is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
680 GTX SLI + 560 Physx bench for those interested gerardfraser NVIDIA GeForce 600 Series 2 06-20-12 04:34 AM
Nvidia GeForce 301.42 WHQL drivers DSC NVIDIA Windows Graphics Drivers 5 05-29-12 10:12 PM

All times are GMT -5. The time now is 12:17 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.