Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 12-23-08, 08:32 PM   #1
mihalis
Registered User
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 2
Question Ethernet issues in openSUSE

Ok, let me start off by telling you I'm a n00b--not to computers in general, but definitely to Linux. I just installed openSUSE on my computer and everything works fine except my external cable modem, which can be connected either via USB or via Ethernet cable. I have it configured to use a dynamic address (DHCP) as that is what my ISP requires. When I have it hooked up only via Ethernet cable, my connection doesn't work. However, when I hook up the USB cable, it works. I had no problems with Ethernet working in Windows, but now for some reason it's not detecting my connection... Any suggestions?
mihalis is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Max Payne 3 patch makes Max skinnier News Archived News Items 0 06-07-12 06:50 AM
Strange RedHat 7.3 issues with A7N266-C nforceuser NVIDIA Linux 8 09-27-02 03:16 PM
Overclocking issues... mcortz_2000 CPUs, Motherboards And Memory 5 09-16-02 03:41 PM
Is there a Microsoft patch for the refresh rate issues yet? Zarich NVIDIA GeForce 7, 8, And 9 Series 22 08-24-02 01:02 PM

All times are GMT -5. The time now is 10:40 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.