Go Back   nV News Forums > Software Forums > Networking And Security

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 12-28-08, 02:49 PM   #1
cliffman
Registered User
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 1
Default Netgear WPN824v2 wireless problems

Hi there,

Hope someone can help.

I have a Netgear WPN824v2 router which works fine with wired PCs and laptops but not with wireless.

I have 2 laptops running vista with built-in wireless cards that don't even see the Netgear Router. They do, however see 3 other wireless netowrks (neighbours I pressume).

All the correct lights are on on the router (but is anyone home????). I've also tried connecting the laptop manually in case the SSID is hidden (even though it is set to broadcast) but no luck.

Any pointers?

I used to connect wireless to the router using an older laptop running XP and with a WPN111 USB wireless adaptor.

I'm getting close to experimenting with how far a Netgear Router can fly!

Thanks in advance
cliffman is offline   Reply With Quote
Old 12-28-08, 03:21 PM   #2
crainger
 
crainger's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Coffs Harbour, NSW, Australia
Posts: 29,559
Send a message via AIM to crainger
Default Re: Netgear WPN824v2 wireless problems

Are you sure the router is broadcasting? Trying turning wireless on with no security and use basic A+b.

If there is nothing, perhaps the router is faulty.

Also check for interference. Like cordless phones that use the same 2.4Ghz frequency.
crainger is offline   Reply With Quote
Old 01-01-09, 06:43 PM   #3
Bearclaw
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Netgear WPN824v2 wireless problems

I had the EXACT same problem. I just ended up getting a new router after going through days of troubleshooting. I went with Linksys this time. FTW. No problems whatsoever.
  Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
problems with drivers after 295.40 (OpenSuSE 12.1, GeFroce 7900 GS, Phenom II X4) alawa NVIDIA Linux 0 06-09-12 06:37 PM
Desktop wireless problems? Vanzagar General Hardware 14 06-06-12 06:06 AM
Dawn of a new wireless: first 802.11ac router available today News Archived News Items 0 05-14-12 08:00 AM
Nvidia Problems in Slackware 8.1 xtreme NVIDIA Linux 3 10-01-02 12:03 PM
DirectX 8 problems with GeForce4 Derwin NVIDIA GeForce 7, 8, And 9 Series 19 08-20-02 01:23 AM

All times are GMT -5. The time now is 10:20 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.