Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 01-11-09, 05:18 AM   #1
bjoernk
BB
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 4
Default Newer drivers does not detect second display (DVI) connected with Geforce 7300GT

I am using a Geforce 7300GT connected with one VGA and one DVI device. Only the 96.43.xx driver is currently capable to detect the second connected device on DVI. With the 96.43.xx driver the non-antialised fonts looks very strange. I would like to use newer drivers, because this problem is fixed there. But with newer drivers, there I have the detection problem of the second monitor.

I am using: Ubuntu Intrepid Ibex
The log-file shows the detection problem:
(--) NVIDIA(1): Connected display device(s) on GeForce 7300 GT at PCI:1:0:0:
(--) NVIDIA(1): Iiyama PLE431 (CRT-0)
(--) NVIDIA(1): Iiyama PLE431 (CRT-0): 400.0 MHz maximum pixel clock
(EE) NVIDIA(1): Unable to find available Display Devices for screen 1.
bjoernk is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
GeForce R304 Beta Drivers Get You Ready For Summer Gaming News Archived News Items 0 06-18-12 09:50 PM
Nvidia GeForce 301.42 WHQL drivers DSC NVIDIA Windows Graphics Drivers 5 05-29-12 10:12 PM
Enhance Max Payne 3, Diablo III with GeForce R300 Drivers News Archived News Items 0 05-22-12 06:30 PM
302.07 (beta) for Linux x86/x86_64 released AaronP NVIDIA Linux 0 05-02-12 09:55 AM
Glx mrbig1344 NVIDIA Linux 7 09-30-02 06:45 AM

All times are GMT -5. The time now is 04:24 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.