Go Back   nV News Forums > Software Forums > Microsoft Windows XP And Vista

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 02-05-09, 08:56 AM   #1
Quick420
Registered User
 
Quick420's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: London,Canada
Posts: 1,445
Default Got a new one here

So I go ahead and install a tt big typhoon,install was a breeze.Reboot and now my login for Vista wont work.I blame it on Audioslave Seriously this is a new one to me,I'm not looking for a password reset bs answer.I'll reboot and try again....lawls

Fixed: As it turns out some keys on my keyboard were not working.
__________________
:Gaming Rig:
Asus P5N-D SLi E8400 Wolfdale@3.6ghz/TTBig TyphoonCooler 51c Orthos 3hrs
Galaxy GTX560ti-GC 296.10 Forceware 950/1900/2200,1100mv,Gts250/Physx
2x2gb Ddr2 1066mhz 4-4-4-12 1T
3xWD WD5000AAKS 500gb/sata300/ 1xSeagate 320gb Ide(tuuunz)
X-fi Fatality Pro*ASUS VH242H 24"LCD*:::Windoze 7-64bit:::
Sony DvD/Ram-Drive
Logitech G25
3dmark06 17,898 Vantage 12,851



If the light is GREEN the trap is clean

Last edited by Quick420; 02-06-09 at 10:44 AM.
Quick420 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 04:24 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.