Go Back   nV News Forums > Software Forums > Gaming Central > Crysis

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 05-08-09, 02:38 AM   #1
trivium nate
Registered User
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 4,023
Default Cant launch Crysis warhead WTF!!!!

WTF!!!!!!

I tried reinstalling the game but nope doesn't work... WTF!


__________________
CM-HAF-932//AMD Phenom-II-X4-965-BE-Deneb-3.4 GHz-Quad Core//CorsairH50
ASRock 770 EXTREME3 Mobo//EVGA GTX-480(1536MB GDDR5)-Arctic Cooling Accelero Xtreme+cooler
180GB SSD//3TB//G.SKILL Ripjaws X Series 8GB//DVD-RW//blu-Ray//1000 Watt Corsair PSU
42"Vizio TV-1920x1080-1080P-120Hertz//Win 7 Ultimate(64)//XBox360-pc controller
Saitek Eclipse 2 keyboard//Razer DeathAdder Mouse//250gb-Xbox 360//160gb-PS3
trivium nate is offline   Reply With Quote
Old 05-08-09, 02:47 AM   #2
Buio
Registered User
 
Buio's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Sweden
Posts: 1,092
Default Re: Cant launch Crysis warhead WTF!!!!

Looks like you have previous installs that did not get revoked when uninstalling.

You can contact EA support as shown.

Or you can try SecuROM, check this:
https://support.securom.com/faq_pa.html

Manual revoking:
https://support.securom.com/PAunlock/?c=1400
If that doesn't work, mail SecuROM on the address shown.
Buio is offline   Reply With Quote
Old 05-08-09, 06:25 PM   #3
aceflier
Bringer of teh Welt
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 197
Default Re: Cant launch Crysis warhead WTF!!!!

Good luck with that I had the same problem and got called a pirate in the crysis subforum.

Ended up using the deauthorization tool and got me another activation somehow. Guess it works for some and not for others
__________________
2600K 4.9ghz 1.38v
2X Palit gtx560ti 2gb 1000/2000
8gb 1600mhz Kingston HyperX
128gb Crusial Real SSD
750gb WD Black
Buggy wife RMA next week
Vantage P43697 3DMarks
3D Mark 11 P10008
aceflier is offline   Reply With Quote
Old 05-08-09, 06:46 PM   #4
mailman2
Ducking & Dodging
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 3,948
Default Re: Cant launch Crysis warhead WTF!!!!

I had to contact EA and they gave me one more activation. I told them to screw off since they just recently got around to the revoke too. GTA IV did alot of things right like revoke tool right outta of the box.

I've install CoR Dark Athena once so far, hoping they get their lazy asses busy and put out a revoke too soon for it. I hate buying games with DRM. I'd rather buy it and use the crack than have to play these activation games.
__________________
i7-2600k @ 4.6Ghz, Zotac GTX 680 (1310/7000), 16GB DDR3 1600, 2 x 1TB Samsung F3 RAID 0, Windows 7 x64, CPU and GPU custom watercooled

Quote:
Originally Posted by General Lee View Post
Oh, if the whole world had only one neck for me to squeeze in my hands...
mailman2 is offline   Reply With Quote
Old 05-08-09, 06:47 PM   #5
NarcissistZero
Loving Everything Me
 
NarcissistZero's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Tampa, FL
Posts: 8,033
Send a message via AIM to NarcissistZero
Default Re: Cant launch Crysis warhead WTF!!!!

Just use the deauthorization tool.
__________________
I gots one of them high powered gaming computers with an EVGA GTX 480 video thingy and a Q9550 processing device and also one of them Windows 7 64 operating programs with 4GB of some Corsair 1033 DDR2 ram.

Steam, Xbox Live and PSN: StingingVelvet
NarcissistZero is offline   Reply With Quote
Old 05-08-09, 08:49 PM   #6
Albo
Registered User
 
Join Date: Aug 2008
Location: MA, USA
Posts: 3,633
Default Re: Cant launch Crysis warhead WTF!!!!

I can fix it, give your steam password and username in a PM and I'll have it to you ASAP

(Joke)
Albo is offline   Reply With Quote
Old 05-08-09, 10:38 PM   #7
mailman2
Ducking & Dodging
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 3,948
Default Re: Cant launch Crysis warhead WTF!!!!

Quote:
Originally Posted by NarcissistZero View Post
Just use the deauthorization tool.
Wont be able to, will have to contact EA support. I just had the exact same thing. The deauth tool was worthless, just said I had no license on the PC.
__________________
i7-2600k @ 4.6Ghz, Zotac GTX 680 (1310/7000), 16GB DDR3 1600, 2 x 1TB Samsung F3 RAID 0, Windows 7 x64, CPU and GPU custom watercooled

Quote:
Originally Posted by General Lee View Post
Oh, if the whole world had only one neck for me to squeeze in my hands...
mailman2 is offline   Reply With Quote
Old 05-08-09, 10:44 PM   #8
trivium nate
Registered User
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 4,023
Default Re: Cant launch Crysis warhead WTF!!!!

Quote:
Originally Posted by mailman2 View Post
Wont be able to, will have to contact EA support. I just had the exact same thing. The deauth tool was worthless, just said I had no license on the PC.

yeah thats what it said
__________________
CM-HAF-932//AMD Phenom-II-X4-965-BE-Deneb-3.4 GHz-Quad Core//CorsairH50
ASRock 770 EXTREME3 Mobo//EVGA GTX-480(1536MB GDDR5)-Arctic Cooling Accelero Xtreme+cooler
180GB SSD//3TB//G.SKILL Ripjaws X Series 8GB//DVD-RW//blu-Ray//1000 Watt Corsair PSU
42"Vizio TV-1920x1080-1080P-120Hertz//Win 7 Ultimate(64)//XBox360-pc controller
Saitek Eclipse 2 keyboard//Razer DeathAdder Mouse//250gb-Xbox 360//160gb-PS3
trivium nate is offline   Reply With Quote

Old 05-09-09, 01:44 AM   #9
gerardfraser
Registered User
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 237
Default Re: Cant launch Crysis warhead WTF!!!!

The DRM only hurts people that bought the game,so be a pirate and use a crack.
gerardfraser is offline   Reply With Quote
Old 05-09-09, 02:01 AM   #10
Bman212121
Registered User
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 6,726
Default Re: Cant launch Crysis warhead WTF!!!!

I think their are trying to do you a favor... (J/K)

Yea that definitely sucks though; nothing like activation limits to ruin a game.
Bman212121 is offline   Reply With Quote
Old 05-09-09, 02:46 AM   #11
mojoman0
Registered User
 
Join Date: Mar 2006
Location: California
Posts: 3,566
Default Re: Cant launch Crysis warhead WTF!!!!

yea well my warhead game came without a CD key printed on the book!
mojoman0 is offline   Reply With Quote
Old 05-09-09, 10:10 AM   #12
mailman2
Ducking & Dodging
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 3,948
Default Re: Cant launch Crysis warhead WTF!!!!

a steam copy should NOT need 3rd party DRM, that really pisses me off

I really wish every game on steam would be stripped of 3rd party DRM too.
__________________
i7-2600k @ 4.6Ghz, Zotac GTX 680 (1310/7000), 16GB DDR3 1600, 2 x 1TB Samsung F3 RAID 0, Windows 7 x64, CPU and GPU custom watercooled

Quote:
Originally Posted by General Lee View Post
Oh, if the whole world had only one neck for me to squeeze in my hands...
mailman2 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Crysis 3 preview News Gaming Headlines 0 06-16-12 07:20 AM
Crysis 3 E3 trailer features Psycho, Prophet, slow-mo nano bow News Archived News Items 0 06-05-12 07:00 AM
Now Available - Crysis 2 Maximum Edition News Archived News Items 0 05-29-12 05:30 PM
SpaceX launch aborted, next launch window on Tuesday News Archived News Items 0 05-19-12 09:40 PM
Diablo 3 launch guide ' The PC Gamer Action News Team assembles News Archived News Items 0 05-16-12 01:40 AM

All times are GMT -5. The time now is 09:10 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.