Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 01-20-09, 12:27 PM   #1
nvrider
Registered User
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 1
Default Troubles using last drivers nvidia

Hello, I use nVidia GeGorce 6100 (integrated) on Ubuntu 8.10, kernel 2.6.27-9-generic. I got a "new" 17" monitor Olidata (Olivetti) but I can't use the last drivers nvidia with it; when the system arrive to login screen, it goes to black. This situation occurs only when I use the last drivers (171, 173 or 180) and only on my actual monitor (after, on a 14" monitor I could use these sames drivers normally). The only driver which can work is the 96! ... What is the problem? the driver, the chip nVidia, the monitor...? I'd ppreciate any help, suggest, etc. on it.

Thank you very much.!

(Excuse my english)
nvrider is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
NVIDIA Drivers Receive Windows 8 Certification News Latest Tech And Game Headlines 0 06-01-12 05:30 AM
Radeon 9700 not all that? sancheuz Other Desktop Graphics Cards 200 10-12-02 09:31 PM
Redhat 7.3 + Nvidia drivers 3123 = troubles e-r-a-n NVIDIA Linux 4 09-17-02 12:26 PM
nvidia drivers in a motherboard with AGP 1.0 (motherboard MVP3+) knocker NVIDIA Linux 1 08-19-02 01:57 AM
NVIDIA 2960 Drivers & RH 7.3 W/2.4.18-5 XASCompuGuy NVIDIA Linux 6 08-02-02 11:53 AM

All times are GMT -5. The time now is 11:28 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.