Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 08-25-03, 05:54 AM   #13
dougF
Registered User
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 5
Default

I have a Quadro 400 NVS quad-head card, with 3 Dell 1800FPs connected as CRTs. Different config from yours, but I originally had the same problems getting TwinView to work & the changes I provided were definitely required for my config.

Changing your config to "crt,dvi" sounds reasonable.

Also, try adding the following 2 lines just after the "crt,dvi" line:

Option "SecondMonitorHorizSync" "30-115"
Option "SecondMonitorVertRefresh "50-160"

The above values assume the ViewSonic is the secondary monitor, which is what your config file & post indicate; if not, change to the correct values.

BTW, if you are not already doing so, you can boot into runlevel 3 and then start X manually using 'startx'. Testing X config changes will go a lot faster that way since you don't need to reboot in between changes, just exit the desktop environment & you'll be back at the shell command line.

HTH

Doug

ps if this still doesn't help, try asking Andy Mecham on this board; he works for NVidia & if he can't help, not sure who can.
dougF is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:33 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.